
در یکی از فینالهای نادر و عجیب در دنیای تنیس، والنتین واشرو با برتری ۲-۱ مقابل آرتور ریندرکنش در شانگهای، پسرخالهاش را برد تا اولین قهرمانی دوران حرفهای خود را با بوسه بر جام یک مسترز هزار امتیازی جشن بگیرد.
دیدارنیوز: تورنمنت رویایی تنیسباز موناکویی با فتح هشتمین مسترز فصل تکمیل شد.
به نقل از تنیسفا، والنتین واشرو با برتری ۲-۱ مقابل آرتور ریندرکنش به مقام قهرمانی مسترز شانگهای دست یافت.
در فینال خانوادگی این رقابتها، تنیسباز ۲۶ ساله اهل موناکو بعد از شکست ۴-۶ در ست اول به بازی برگشت و دو ست بعدی را ۶-۳ و ۶-۳ از پسرخالهاش برد تا اولین قهرمانی دوران حرفهای خود را با بوسه بر جام یک مسترز هزار امتیازی جشن بگیرد.
پایانی شگفتانگیز برای رویدادی پر از شگفتی و غافلگیری؛ جایی که بازیکنی با رتبه ۲۰۴ ردهبندی جهانی، تنها دو هفته پس از حضور در جدول مقدماتی، مسیر رؤیایی خود را با قهرمانی به پایان رساند.
واشرو در نیمهنهایی نواک جوکوویچ، پرافتخارترین مرد تاریخ تنیس را شکست داد و با این عنوان تاریخی، نام خود را بعنوان نخستین بازیکن اهل موناکو در دوران مدرن تنیس که در یک رقابت حرفهای قهرمان میشود ثبت کرد.
او همچنین سومین بازیکنی است که از جدول مقدماتی تا فتح جام یک مسترز هزار امتیازی پیش میرود.
واشرو که پیش از آمدن به شانگهای تنها یک پیروزی در مسابقات حرفهای تنیس مردان داشت، با قهرمانی در هشتمین مسترز فصل هزار امتیاز کسب کرد و در ردهبندی جدید با ۱۶۴ پله صعود به رتبه ۴۰ خواهد رسید.
جالب آنکه واشرو که تا قبل از شانگهای مجموعاً حدود ۶۰۰ هزار دلار در دوران حرفهای خود جایزه نقدی دریافت کرده بود، فقط با فتح شانگهای ۱/۱۲۴/۳۸۰ دلار به جیب زد.