تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
افت لاک‌پشتی قیمت‌ها در بازار طلا

قیمت طلا و سکه نوسانی شد/ طلای ۱۸ عیار چند؟ +جدول

قیمت طلا و سکه امروز شنبه با افت محدودی بازگشایی شد. قیمت طلا با نوسانات کوچک کاهشی و افزایشی همراه شد و طلای ۱۸ عیار در کانال ۱۱ میلیون و ۱۰۰ هزار تومانی عقب‌نشینی کرد.

کد خبر: ۱۹۱۲۷۷
۱۳:۴۳ - ۱۹ مهر ۱۴۰۴

قیمت طلا و سکه نوسانی شد/ طلای ۱۸ عیار چند؟ +جدول

دیدارنیوز: قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۴ در روند نوسانی بازگشایی شد. قیمت طلا با نوسانات کوچک کاهشی و افزایشی همراه شد و قیمت سکه در مسیر نامتوازنی قرار گرفت. حباب سکه نیز در بسیاری از قطعات رشد کرد. قیمت دلار نیز نوسانی شده و در کانال ۱۱۴ هزار تومانی رفت و برگشت دارد.

قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۴ با افت محدودی بازگشایی شد. قیمت طلا با نوسانات کوچک کاهشی و افزایشی همراه شد و طلای ۱۸ عیار در کانال ۱۱ میلیون و ۱۰۰ هزار تومانی عقب‌نشینی کرد. قیمت سکه نیز در تمامی قطعات غیر از ربع سکه و سکه گرمی کاهش محدودی یافت و سکه امامی نوسانات محدودی را تجربه کرد.

به‌نظر می‌رسد، نوسانات قیمت دلار و نبود محرک سیاسی و اقتصادی قابل توجه، بازار طلا را در فاز انتظار نگاه داشته است. به این ترتیب، بازار طلا و سکه امروز با نوسانات محدود کاهشی همراه شد و تغییر محسوس قابل توجهی نداشت.

قیمت طلا و سکه نوسانی شد/ طلای ۱۸ عیار چند؟ +جدول

شایان ذکر است، قیمت اونس جهانی طلا امروز با افزایش هشت دلاری، با رقم ۴۰۱۸ دلار به ثبت رسیده است. همچنین دلار امروز نوسانی شده و در این لحظه روی رقم ۱۱۳ هزار و ۸۰۰ تومان معامله می‌شود.

قیمت نقره افزایش یافت

قیمت اونس جهانی نقره امروز با ۲۰ سنت افزایش، روی رقم ۵۰ دلار و ۳۰ سنت قرار گرفت؛ گرم نقره ۹۹۹ در بازار داخل با سه هزار و ۹۰۰ تومان افزایش، گرمی ۲۱۱ هزار و ۹۱۰ تومان به فروش رسید.

ربع سکه و سکه گرمی فریز شدند

بازار سکه امروز در تمامی قطعات غیر از ربع سکه و سکه گرمی کاهش محدودی یافت. قیمت سکه امامی با ۳۰۰ هزار تومان کاهش، با رقم ۱۱۵ میلیون تومان به ثبت رسیده است؛ سکه بهار آزادی با کاهش ۱۹۵ هزار تومانی، با رقم ۱۰۹ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان معامله می‌شود.

همچنین قیمت نیم سکه با ۴۰۰ هزار تومان کاهش و ربع سکه بدون تغییر، به ترتیب روی رقم‌های ۶۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان و ۳۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان قرار گرفته‌اند. قیمت سکه گرمی نیز بدون تغییر، با رقم ۱۷ میلیون و ۱۰۰ تومان به ثبت رسیده است.

حباب سکه افزایشی شد

حباب سکه امروز در تمامی قطعات غیر از نیم سکه افزایشی است؛ حباب سکه امامی ۴۴ هزار تومان، بهار آزادی ۱۶۹ هزار تومان، ربع سکه ۹۳ هزار تومان و حباب سکه گرمی نیز ۴۱ هزار تومان افزایش یافت؛ حباب سکه نیم سکه، اما ۲۳۰ هزار تومان کاهش داشت.

نوسان قیمتی در بازار طلا

بازار طلا امروز با نوسانات کوچک کاهشی و افزایشی همراه شده است. هر مثقال طلا در این لحظه، با ۲۵ هزار تومان کاهش، روی رقم ۴۸ میلیون و ۲۳۴ هزار تومان قرار گرفته است. هر گرم طلای ۱۸ عیار، با ۶ هزار و ۷۰۰ تومان کاهش، با رقم ۱۱ میلیون و ۱۳۶ هزار تومان به فروش می‌رسد. قیمت طلای دست دوم نیز با ۶ هزار و ۶۰۶ تومان کاهش، با رقم ۱۰ میلیون و ۹۸۷ هزار و ۵۶۴ تومان به ثبت رسیده است.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر