تیتر امروز

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد ژئوپولیتیک

عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ عبدالرضا فرجی‌راد، استاد ژئوپولیتیک و دیپلمات با سابقه وزارت امور خارجه رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از مذاکره با آمریکا، وضعیت توان هسته‌ای...
کمی هم آرامش در غزه و خاورمیانه

اجرای آتش‌بس در غزه/ دفتر نتانیاهو در انتظار موافقت رسمی کابینه

در حالی که رسانه‌های خبری از اجرایی شدن آتش‌بس در غزه به‌طور رسمی خبر داده‌اند، دفتر نتانیاهو اعلام کرد که این اعلام را تا موافقت رسمی کابینه حدود ساعت ۵ بعداز ظهر به وقت محلی به تعویق می‌اندازد.

کد خبر: ۱۹۱۲۰۲
۱۳:۴۶ - ۱۷ مهر ۱۴۰۴

اجرای آتش‌بس در غزه/ دفتر نتانیاهو در انتظار موافقت رسمی کابینه

دیدارنیوز: منابع عبری امروز (پنجشنبه) از اجرایی شدن آتش‌بس در غزه به‌طور رسمی خبر دادند.

شبکه ۱۲ اسرائیل اعلام کرد: آتش‌بس در نوار غزه از ساعت ۱۲ ظهر امروز (به وقت محلی) پس از امضای توافق، به اجرا درآمد. قاهره نیوز نیز گفته است که توافق پایان جنگ نهایی شده است.

با این حال دفتر نتانیاهو اعلام کرد که این اعلام را تا موافقت رسمی کابینه حدود ساعت ۵ بعداز ظهر به وقت محلی به تعویق می‌اندازد.

در بیانیه‌ای از سوی دولت پس از اعلام آتش‌بس و توافق آزادی گروگان‌ها توسط دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، آمده است که کابینه اسرائیل روز پنجشنبه ساعت ۳ بعد از ظهر به وقت گرینویچ تشکیل جلسه خواهد داد تا در مورد طرحی برای تضمین آزادی همه اسیران در غزه بحث کند.

در اطلاعیه‌ای که در وب‌سایت دولت اسرائیل منتشر شد، آمده است: جلسه دولت ساعت ۱۸:۰۰ (۱۵:۰۰ به وقت گرینویچ). دستور کار - طرح آزادی همه گروگان‌های اسرائیلی.

پیش از این، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با انتشار بیانیه‌ای از دستیابی به توافقی برای پایان جنگ با رژیم صهیونیستی خبر داد.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، شامگاه چهارشنبه به وقت محلی در پی مذاکرات میان حماس و اسرائیل در شرم‌الشیخ مصر گفت: با افتخار اعلام می‌کنم که اسرائیل و حماس هر دو مرحله اول طرح صلح ما را امضا کرده‌اند. این به آن معناست که همه گروگان‌ها (اسرا) به‌زودی آزاد خواهند شد و اسرائیل به‌عنوان اولین گام‌ها به‌سوی صلحی قدرتمند، پایدار و همیشگی، نیرو‌های خود را تا خطی توافق‌شده عقب خواهد کشید. همه طرف‌ها به‌طور عادلانه مورد رفتار قرار خواهند گرفت.

رئیس جمهوری آمریکا افزود: این روزی بزرگ برای جهان عرب و اسلام، اسرائیل، تمامی کشور‌های همسایه و ایالات متحده آمریکا است. ما همچنین از میانجی‌گران قطر، مصر و ترکیه که با ما همکاری کردند تا این رویداد تاریخی و بی‌سابقه به وقوع بپیوندد، تشکر می‌کنیم. خوشا به حال صلح‌آفرینان!

ترامپ اعلام کرده که ممکن است در روز‌های آینده به مصر سفر کند تا از مذاکرات جاری حمایت کند.

در همین حال، مقام‌های قطری اعلام کرده‌اند تمامی مفاد و مکانیسم‌های اجرایی مرحله اول توافق شامل پایان جنگ، آزادسازی زندانیان صهیونیست، تبادل اسرا و ورود کمک‌های انسانی نهایی شده است.

این توافق در حالی اعلام می‌شود که جنگ غزه از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ آغاز شده و تاکنون بیش از ۶۷ هزار فلسطینی به شهادت رسیده و بیش از ۱۶۹ هزار نفر زخمی شده‌اند. 

در همین رابطه وبگاه آکسیوس نیز به نقل از یک مقام آمریکایی اعلام کرده که جنگ در غزه پایان یافته و آزادی اسیران ۷۲ ساعت پس از تصویب توافق توسط کابینه رژیم صهیونیستی انجام می‌شود.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم اشغالگر صهیونیستی نیز از دونالد ترامپ و تیمش برای بازگرداندن اسرای اسرائیلی تشکر کرده و گفته: فردا جلسه کابینه برای تصویب توافق و بازگرداندن تمامی اسرای اسرائیلی برگزار می‌شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر