تیتر امروز

محمد عطریانفر: می‌توانستیم کاری کنیم جنگ نشود، اما نکردیم/ آن که گفت نویسندگان بیانیه اصلاح طلبان عددی نیستند مگر خودش عددی است؟/طرفداران حاکمیت هم معتقدند که حصر کافی است/ کیهان رسالت رسانه‌های مکتوب را به اضمحلال کشاند
میدان داری تندروها، بیانیه اصلاح طلبان و آینده ایران با معاون سیاسی دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی

محمد عطریانفر: می‌توانستیم کاری کنیم جنگ نشود، اما نکردیم/ آن که گفت نویسندگان بیانیه اصلاح طلبان عددی نیستند مگر خودش عددی است؟/طرفداران حاکمیت هم معتقدند که حصر کافی است/ کیهان رسالت رسانه‌های مکتوب را به اضمحلال کشاند

محمد عطریانفر، معاون سیاسی دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران یکی دیگر از مهمانان برنامه «میدان پاستور» بود؛ او معتقد است که جامعه مقتدر می‌تواند دولت مقتدر بسازد، زیرا اگر جامعه قوی نباشد دولت...
پائیز سخت در انتظار ایران/ ساخت بمب اتم در اسرع وقت/ پزشکیان بدون هماهنگی به نیویورک نرود
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پائیز سخت در انتظار ایران/ ساخت بمب اتم در اسرع وقت/ پزشکیان بدون هماهنگی به نیویورک نرود

این صد و هجدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
صادق زیباکلام: جنگی مانند جنگ اوکراین و غزه در ایران اتفاق نخواهد افتاد/ سید عباس نبوی: با آمریکا توافق کنیم، جنگی رخ نمی‌دهد
در مناظره‌ای به میزبانی دیدارنیوز مطرح شد

صادق زیباکلام: جنگی مانند جنگ اوکراین و غزه در ایران اتفاق نخواهد افتاد/ سید عباس نبوی: با آمریکا توافق کنیم، جنگی رخ نمی‌دهد

"بررسی دکترین ایران در موضوع سیاست خارجی، خصوصا پس از ۷ اکتبر و جنگ ۱۲ روزه، بایدها و نبایدها" موضوع مناظره‌ای با حضور آقایان سید عباس نبوی و صادق زیبا کلام به میزبانی دیدار اندیشه...
معاون سیاسی رئیس‌جمهوری از تلاش برای حل مسئله هسته‌ای و جلوگیری از بازگشت تحریم‌ها گفت

برنامه دیدار‌های پزشکیان در نیویورک

مهدی سنایی، معاون سیاسی رئیس‌جمهوری با اعلام برنامه‌های سفر پزشکیان به نیویورک گفت: پزشکیان علاوه بر سخنرانی و دیدار‌های جانبی با روسای کشور‌های مختلف، نشست‌هایی با گروه‌های فرهنگی، ضدجنگ و طیفی از اندیشکده‌ها، اندیشمندان و نیز جمعی از ایرانیان دارد و پیام اصلی مردم ایران را که صاحب‌تمدن و فرهنگ هستند به جهان ابلاغ می‌کند.

کد خبر: ۱۹۰۴۰۸
۱۶:۱۹ - ۰۱ مهر ۱۴۰۴

برنامه دیدار‌های پزشکیان در نیویورک

دیدارنیوز: معاون سیاسی رئیس‌جمهوری با اعلام برنامه‌های سفر پزشکیان به نیویورک، گفت: ایران برای حل مسئله هسته‌ای و جلوگیری از بازگشت تحریم‌ها تمام تلاش خود را در گفت‌و‌گو و رایزنی‌های رئیس‌جمهوری در جریان این سفر به کار می‌گیرد.

مهدی سنایی در گفت‌وگویی با اشاره به برنامه‌های رئیس‌جمهوری در سفر به نیویورک، اظهار کرد: پزشکیان علاوه بر سخنرانی و دیدار‌های جانبی با روسای کشور‌های مختلف، نشست‌هایی با گروه‌های فرهنگی، ضدجنگ و طیفی از اندیشکده‌ها، اندیشمندان و نیز جمعی از ایرانیان دارد و پیام اصلی مردم ایران را که صاحب‌تمدن و فرهنگ هستند به جهان ابلاغ می‌کند.

وی با تاکید بر ضرورت حضور ایران در هشتادمین اجلاسیه مجمع عمومی سازمان ملل، افزود: ایران نمی‌تواند در چنین مجمع مهمی غایب باشد. رئیس‌جمهوری پیام فرهنگ و تمدن ایران، صلح‌جویی، صلح‌طلبی و در عین‌حال پیام مقاومت و استقامت مردم ایران را ابلاغ و مواضع کشور در حوزه سیاست خارجی، مسائل منطقه و جهانی و پرونده هسته‌ای را اعلام خواهد کرد.

معاون سیاسی رئیس‌جمهوری با بیان اینکه دولت مسیر گفت‌و‌گو را دنبال می‌کند، اظهار کرد: دولت همه تلاش خود را برای حل و فصل مسائل از مسیر دیپلماسی به کار می‌گیرد. ایران منطق خود که صلح از طریق گفت‌و‌گو، معنویت، اخلاق و تعامل است را به جهان ارائه خواهد کرد.

سنایی با اشاره به برنامه‌های دیدار رئیس‌جمهوری در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل، گفت: دیدار‌هایی با برخی روسای آسیایی و اروپایی و نیز روسای مجامع بین‌المللی مثل دبیرکل سازمان ملل و شورای حکام و گفت‌و‌گو‌های متنوع برای رئیس‌جمهوری پیش‌بینی شده و نشست‌های دوجانبه‌ای در حاشیه این اجلاس نیز برقرار خواهد شد.

معاون رئیس‌جمهوری یادآور شد: هم منطق و روایت و تلاش ایران برای حل مسئله هسته‌ای ارائه می‌شود و هم در گفت‌و‌گو‌های جانبی تلاش برای جلوگیری از بازگشت تحریم‌ها و گفت‌و‌گو و رایزنی با این هدف در برنامه‌های رئیس‌جمهوری قرار دارد.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۱ مهر
امروز سه‌شنبه ۰۱ مهر
امروز سه‌شنبه ۰۱ مهر
امروز سه‌شنبه ۰۱ مهر