تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
هفته سوم لیگ برتر فوتبال ایران

استقلال خوزستان - استقلال؛ ستاره‌های ساپینتو در اهواز

در آستانه دیدار امشب آبی‌های اهواز و تهران، منیر الحدادی بازیکن سابق بارسلونا و خرید جدید استقلال بعید است فرصت زیادی برای بازی در این دیدار پیدا کند ولی سایر ستاره‌های استقلال نظیر جاسیر آسانی و موسی جنپو که در بازی‌های قبل مجال کمتری برای بازی داشتند، احتمالاً در این هفته بیشتر به کار گرفته خواهند شد.

کد خبر: ۱۸۹۸۹۷
۱۰:۴۷ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۴

استقلال خوزستان - استقلال؛ ستاره‌های ساپینتو در اهواز

دیدارنیوز: استقلال یکی از مدعیان جدی قهرمانی در این هفته به مصاف استقلال خوزستان می‌رود.

استقلال با به خدمت‌گیری ستاره‌های برجسته خارجی تبدیل به تیمی جذاب و متفاوت در این فصل شده است. این تیم در هفته سوم لیگ برتر میهمان استقلال خوزستان است. این بازی روز جمعه ۲۱ شهریور از ساعت ۲۰ در ورزشگاه شهدای فولاد که به فولاد آره‌نا شهرت دارد، برگزار می‌شود.

هراس از دژاووی فصل قبل

استقلال فصل پیش بدترین فصل تاریخ خود را در لیگ برتر پشت سر گذاشت. این تیم در آغاز فصل هیچ نشانه‌ای از یک تیم بحران‌زده نداشت و مانند این فصل به عنوان مدعی جدی قهرمانی، در هفته سوم در ورزشگاه شهدای فولاد برابر استقلال خوزستان قرار گرفت. شکست ناباورانه استقلال در آن مسابقه این تیم را به بحران عجیبی فرو برد که تا پایان فصل ادامه داشت. استقلال در ۷ مصاف قبلی برابر استقلال خوزستان به ۶ پیروزی و ۵ کلین‌شیت رسیده است. استقلال خوزستان با زدن ۱۵ گل به هیچ تیمی بیشتر از استقلال گل نزده است.

خیز استقلال تهران به سوی صدر، فرار استقلال خوزستان از قعر

استقلال تهران در ۲ بازی که انجام داده ۴ امتیاز کسب کرده و تنها خیبر خرم‌آباد با امتیازی بیشتر از خود در جدول می‌بیند و برای قرار گرفتن در صدر جدول لحظه‌شماری می‌کند. در سمت مقابل، استقلال خوزستان در هر ۲ بازی خود به تساوی دست یافته است ولی با توجه به ۳ امتیاز جریمه انضباطی این تیم، استقلال خوزستان تیم آخر جدول است و به دنبال آن است که هر چه زودتر وضعیت خود را در جدول سامان دهد.

منیر الحدادی بازیکن سابق بارسلونا آخرین و بزرگ‌ترین ستاره‌ای است که استقلال در این فصل صید کرده، با توجه به زمان کمی که این بازیکن برای تمرین با تیم داشته بعید است فرصت زیادی برای بازی در این دیدار پیدا کند ولی سایر ستاره‌های استقلال نظیر جاسیر آسانی و موسی جنپو که در بازی‌های قبل مجال کمتری برای بازی داشتند، احتمالاً در این هفته بیشتر به کار گرفته خواهند شد. ضمن آنکه دوکنز نازون همراه کاروان استقلال به اهواز سفر نکرده تا در دیدار با حریف هم‌نام خوزستانی غایب باشد.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها