تیتر امروز

نشست تخصصی بررسی شیوه‌نامه انضباطی دانشگاه در سال ۱۴۰۳ با حضور فعالان دانشجویی و یک حقوقدان
دیدار برگزار کرد

نشست تخصصی بررسی شیوه‌نامه انضباطی دانشگاه در سال ۱۴۰۳ با حضور فعالان دانشجویی و یک حقوقدان

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود این بار به سراغ موضوع شیوه‌نامه انضباطی مصوب در وزارت علوم و بهداشت که در شهریور ۱۴۰۳ مصوب شده رفت و نشستی را برگزار کرد که می‌بینید و می‌خوانید.
بهترین نوع حکومت در عصر غیبت حکومت دموکراتیک است/ باید با مردم با رفق و مدارا و مهربانی برخورد کرد/ حجاب واجبی شرعی است، اما اجبار به حجاب از فجایع است
در بیست و دومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد

بهترین نوع حکومت در عصر غیبت حکومت دموکراتیک است/ باید با مردم با رفق و مدارا و مهربانی برخورد کرد/ حجاب واجبی شرعی است، اما اجبار به حجاب از فجایع است

در بیست و دومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمد تقی اکبر نژاد، مجتهد و مدرس حوزه درباره "پیامبر مکی- پیامبر مدنی" گفتگو کردیم.
انصاف‌نیوز منتشر کرد:

علی فلاحیان از رهبری خواست انتخابات دوم خرداد ۷۶ باطل شود

علیرضا شمیرانی در یادداشتی درباره انتخابات سال ۷۶ نوشت فلاحیان از رهبری خواست که انتخابات باطل شود که رهبری در مقابل او ایستاد و اجازه این کار را نداد.

کد خبر: ۱۸۸۳۷
۲۲:۱۶ - ۲۷ دی ۱۳۹۷

دیدارنیوز - حسین قاسمی، کارشناس مباحث امنیتی، در کانال تلگرامی خود نوشت:

در کتاب “فتنه تغلب” که توسط مؤسسه‌ی پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری منتشر شده است، به پیشنهاد ابطال انتخابات ریاست جمهوری در سال ۱۳۷۶ توسط وزیر اطلاعات دولت آقای هاشمی پرداخته است.

در این کتاب آمده است رهبر معظم انقلاب در جلسه ۲۶ خرداد ۱۳۸۸ با نمایندگان ستادهای کاندیداها، به پیشنهاد یکی از مسولان دولتی برای ابطال انتخابات هفتمین دوره ریاست جمهوری در سال ۱۳۷۶ اشاره می کنند:

“شما خیال می کنید وقتی که آقای خاتمی با بیست میلیون رای پیروز شد، یک عده عصبانی نبودند، خب چرا، آنها هم عصبانی بودند؛آنها هم همین حرف‌ها را می‌زدند؛ آنها هم همین داعیه‌ها و طلبکاری‌ها را می‌کردند. همان وقت به من مراجعه کردند. یکی از مسئولین عالیرتبه آن روز آمد پیش من و از من خواست که آقا این انتخابات را ابطال کنید. من آن چنان تشری زدم که به نظرم بعد از آن بین ما و آن مسئول هنوز هم درست اصلاح نشده”. (۱)

آقای علی‌محمد بشارتی، وزیر کشور دولت ششم (دولت آقای هاشمی رفسنجانی)، در گفتگو با وب سایت دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری در تاریخ ۸۹/۳/۲۵، درباره ماجرای پیشنهاد ابطال انتخابات دوم خرداد۱۳۷۶ به رهبر انقلاب می‌گوید:

“من در آن روزها شنیدم که یکی از آقایان، ساعتی قبل از این‌که تقریبا بر همه روشن شود که چه کسی پیروز انتخابات است، وقت می‌گیرد و خدمت آقا می‌رسد؛ با اینکه هیچ مسئولیت رسمی هم در زمینه برگزاری انتخابات نداشته است. در آن جلسه به ایشان گزارشی از نتیجه انتخابات می‌دهد و خواستار ابطال انتخابات می‌شود.

آقا در پاسخ برخورد خیلی شدیدی با وی می‌کند که ظاهرا سابقه نداشته است. با این مضمون که چگونه به خودت اجازه می‌دهی که این‌طور درباره نظام فکر کنی و تصمیم بگیری؟” (۲)

آقای علیرضا شمیرانی طی یادداشتی بلند با عنوان “چرا؟” در ۱۶ بند در کتاب “فتنه تغلب”، این مقام دولتی که پیگیر ابطال انتخابات ریاست‌جمهوری در دوم خرداد۱۳۷۶ بوده را وزیر اطلاعات دولت آقای هاشمی‌رفسنجانی یعنی آقای علی فلاحیان معرفی کرده است:

“ایشان در برابر تقاضای ابطال انتخابات دوم خرداد ۷۶ که از سوی وزیر اطلاعات دولت هاشمی‌رفسنجانی درخواست شده بود، ایستادند و با وی آنچنان برخورد کردند که هنوز فراموش نشده است”. (۳)

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی