تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

ادعای ترامپ؛ ایران رفتار نامناسبی از خود نشان داده/ احتمال ازسرگیری فعالیت‌های هسته‌ای توسط تهران

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا بار دیگر با تکرار ادعا‌های خود درباره نابودی تاسیسات هسته‌ای ایران، مدعی شد که ایران رفتار نامناسبی از خود نشان داده و احتمال ازسرگیری فعالیت‌های هسته‌ای توسط تهران وجود دارد.

کد خبر: ۱۸۷۹۹۹
۰۹:۳۰ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۴

ادعای ترامپ؛ ایران رفتار نامناسبی از خود نشان داده/ احتمال ازسرگیری فعالیت‌های هسته‌ای توسط تهران

دیدارنیوز: دونالد ترامپ در نشست خبری خود بار دیگر از ایران به‌خاطر لحن و رفتار نامناسب انتقاد کرد و مدعی شد توانمندی هسته‌ای این کشور به‌طور کامل نابود شده است. هم‌زمان، آمریکا و متحدان غربی درباره افزایش تهدیدات اطلاعاتی و اقدامات مخرب ایران هشدار دادند.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا شامگاه پنج‌شنبه ۳۱ ژوئیه (نهم مرداد ۱۴۰۴) در جریان یک نشست خبری در کاخ سفید، بار دیگر موضع سخت‌گیرانه خود در قبال ایران را تکرار کرد و گفت که بازگشت به مذاکرات مستقیم با تهران در گرو تغییر لحن و رفتار جمهوری اسلامی است.

ترامپ در پاسخ به سوال یک خبرنگار که پرسید: «آیا قصد دارید بار دیگر از طریق دیپلماتیک با ایران وارد تعامل شوید؟ آیا مایل به انجام مذاکرات مستقیم با آنها هستید یا از وضعیت فعلی، یعنی نبود هیچ توافقی با ایران، رضایت دارید؟» گفت: «خب، ایران در این مدت رفتار بسیار نامناسبی از خود نشان داده است.»

رئیس جمهوری آمریکا تاکید کرد که: «توانمندی هسته‌ای [ایران]که پتانسیل آن را داشت تا ظرف سه یا چهار هفته به نقطه‌ای حساس برسد، به‌طور کامل نابود شد. این ظرفیت از بین رفته است. کمیسیون انرژی اتمی اعلام کرد که تأسیسات آنها کاملاً ویران شده‌اند. البته ممکن است دوباره آغاز به کار کنند، اما این بار در سایت‌های جدید، زیرا تأسیسات قبلی هدف قرار گرفته‌اند.»

وی در ادامه با اشاره به تجاوز نظامی آمریکا علیه تأسیسات هسته‌ای ایران افزود: «همانطور که می‌دانید، کاری که این خلبان‌ها با بمب‌افکن‌های بی-۲ انجام دادند واقعاً باور‌نکردنی بود. این ماشین‌های شگفت‌انگیز بدون توقف ۳۶ ساعت پرواز کردند و هر هدفی را زدند. هر بمب دقیقاً به هدف خورد، درست وارد محل‌های مورد نظر شد؛ و همان‌طور که می‌دانید، ۳۰ موشک از زیردریایی‌هایی که صد‌ها مایل دورتر بودند شلیک شد و همه‌شان دقیقاً به هدف برخورد کردند.»

ترامپ سپس به لزوم تغییر رویکرد ایران در صورت تمایل به مذاکره اشاره کرد و گفت: «ایران هنوز حرف‌های درستی نمی‌زند و با ادبیات مناسبی صحبت نمی‌کنند؛ در صورتی که باید چنین می‌بود.»

هشدار هم‌پیمانان غربی درباره افزایش تهدیدات اطلاعاتی ایران

در همین حال، ایالات متحده و بسیاری از متحدانش در ناتو، به علاوه کشور اتریش، ایران را به افزایش تهدید‌های اطلاعاتی، از جمله موجی از «دسسیسه‌چینی برای ترور و آدم‌ربایی»، در سراسر اروپا و آمریکای شمالی متهم کرده‌اند.

در بیانیه‌ای مشترک که روز پنجشنبه منتشر شد، ادعا شده است: «ما در مخالفت با تلاش‌های سرویس‌های اطلاعاتی ایران برای قتل، آدم‌ربایی و آزار افراد در اروپا و آمریکای شمالی، که به‌وضوح نقض حاکمیت ماست، متحد هستیم.»

در این بیانیه همچنین آمده است: «این سرویس‌ها به طور فزاینده‌ای با سازمان‌های بین‌المللی جنایی همکاری می‌کنند تا روزنامه‌نگاران، مخالفان، شهروندان یهودی، و مقامات کنونی و سابق را در اروپا و آمریکای شمالی هدف قرار دهند.»

این بیانیه به امضای ایالات متحده، بریتانیا، فرانسه و ۱۱ کشور دیگر عضو ناتو از جمله آلبانی، بلژیک، کانادا، جمهوری چک، دانمارک، فنلاند، آلمان، هلند، اسپانیا و سوئد رسیده است.

اتریش، که عضو ناتو نیست ولی دفتر مرکزی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی سازمان ملل در آن مستقر است، نیز این بیانیه را امضا کرده است.

اگرچه در این بیانیه به حادثه‌ای خاص اشاره نشده، اما امضاکنندگان از ایران خواسته‌اند «فوراً به چنین فعالیت‌های غیرقانونی در قلمرو‌های مربوطه‌شان پایان دهد.»

ایالات متحده و بریتانیا پیش‌تر نیز درباره طرح‌های منتسب به تهران در خاک خود هشدار داده بودند. بطوریکه کمیته اطلاعات بریتانیا در همین ماه گذشته گزارش داده بود که بین ژانویه ۲۰۲۲ تا اوت ۲۰۲۳، ۱۵ مورد تلاش برای قتل و آدم‌ربایی علیه شهروندان و ساکنانش ثبت شده است.

سفارت ایران در لندن این اتهامات را رد کرده و آنها را «بی‌اساس، با انگیزه سیاسی و خصمانه» توصیف کرده است.

سفارت ایران در بیانیه‌ای اعلام کرد: «چنین اتهاماتی نه تنها افترا آمیز بلکه خطرناک‌اند، باعث ایجاد تنش‌های غیرضروری شده و به اصول دیپلماتیک آسیب می‌زنند.»

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور