
قیمت دلار در بازار امروز (پنجشنبه) در حالی روی رقم ۹۰ هزار و ۵۵۰ تومان بازگشایی شد که پوند به کانال ۱۲۰ هزار تومان وارد شد.
دیدارنیوز: قیمت دلار در بازار امروز روی رقم ۹۰ هزار و ۵۵۰ تومان بازگشایی شد. دور جدید تحریمهای آمریکا علیه ایران، اظهارات مقامات اسرائیلی در خصوص احتمال از سرگیری درگیریهای نظامی و ابهام در مذاکرات سیاسی باعث افزایش قیمت دلار شده است.
قیمت دلار امروز با افزایش یک هزار و ۴۵۰ تومانی نسبت به روز گذشته روی رقم ۹۰ هزار و ۷۰۰ تومان قرار گرفت، اما اکنون اندکی نوسانی است و دوباره روی قیمت بازگشایی یعنی ۹۰ هزار و ۵۰۰ تومان قرار دارد.
به این ترتیب، قیمت دلار در آخرین روز هفته پس از تقلای زیاد توانست از کریدور هشتم عبور کند و به کانال ۹۰ هزار تومان قدم بگذارد.
دور جدید تحریمهای آمریکا علیه شرکتهای نفتی و شخصیتهای ایرانی، احتمال از سرگیری درگیری نظامی با اسرائیل، ابهام در مذاکرات ایران و آمریکا و احتمال فعال سازی مکانیسم ماشه توسط تروئیکای اروپایی باعث افزایش تقاضا و عبور این ارز از قیمت ۹۰ هزار تومان شد.
ورود پوند به کانال ۱۲۰ هزار تومان
درهم امارات امروز پنجشنبه ۹ مرداد روی رقم ۲۴ هزار و ۸۶۰ تومان معامله شد. تتر تا زمان نگارش این گزارش با نرخ ۸۹ هزار و ۶۰۰ تومان در حال معامله است.
پوند انگلیس روی رقم ۱۲۰ هزار و ۴۹۰ تومان معامله میشود. یورو نیز به ۱۰۳ هزار و ۸۲۰ تومان رسید.
اسکناس دلار در مرکز مبادله امروز پنجشنبه ۹ مرداد روی رقم ۷۱ هزار و ۸۴۸ تومان معامله شد. حواله دلار نیز روی قیمت ۶۹ هزار و ۷۵۵ تومان ایستاد.