دیدارنیوز: به میزبانی دکتر اشکان تقی پور، مدیر عامل موسسه خیریه نیک گامان جمشید و عضو هیئت مدیره مجمع خیرین کشور، فرزندان و کارکنان خانههای شبانه روزی «گلها» و« ستارگان» موسسه خیریه نیک گامان جمشید» در استان کرمان با حضور استاندار، فرماندهی نیروی انتظامی استان و مدیر کل بهزیستی استان کرمان و جمعی از نیکوکاران بنام استان شبی به یاد ماندنی شکل گرفت.
در این مراسم دکتر محمد علی طالبی، استاندار محترم استان کرمان، سردار جلیل موقوفهئی، فرمانده انتظامی استان کرمان، دکتر علیرضا وحید زاده، مدیرکل بهزیستی استان کرمان حضور داشتند، این مراسم به میزبانی «خانهی گلهای موسسه خیریه نیک گامان جمشید» با حضور دکتر اشکان تقی پور، مدیر عامل موسسه خیریه نیک گامان جمشید و عضو هیئت مدیره شبکه ملی موسسات نیکوکاری و خیریه، و به لطف حضور جمعی از فعالان اقتصادی بخش غیردولتی ، مسئولان دولتی استان و خیرین بنام موسسه در استان کرمان برگزار شد.
استاندار کرمان شنبه ۴ مردادماه ۱۴۰۴ با حضور در مرکز نگهداری کودکان و نوجوانان خانه گلها وابسته به موسسه خیریه نیک گامان جمشید از نزدیک با کودکان و نوجوانان مقیم مرکز دیدار و گفتگو کرد .
علیرضا وحیدزاده مدیر کل بهزیستی استان کرمان در این بازدید با اشاره به وجود ۶۰ مرکز نگهداری کودکان و نوجوانان در سطح استان گفت: قریب ۱۰۰۰ کودک در این مراکز و نزدیک به دو هزار و پانصد کودک در خانواده های اقوام و نزدیکان خود و با حمایت بهزیستی نگهداری میشوند .
وحیدزاده با اشاره به نقش خیرین و موسسات خیریه به عنوان شرکای اجتماعی سازمان بهزیستی در خدمت رسانی به فرزندان جامعه هدف افزود : وجود شرکای اجتماعی در کنار بهزیستی منجر به ارائه خدمات بهتر در جامعه شده است که بی شک بدون حضور آنان نمی توانستیم در بحث های حمایتی و تخصصی موفق باشیم .
وی ضمن تقدیر از استاندار کرمان در رابطه با توجه به مسائل اجتماعی استان حضور خیرین را فرصتی ارزشمند برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی و حل مسائل اجتماعی دانست.
طالبی استاندار کرمان نیز در این دیدار با اشاره به اینکه علیرغم مشغله های زیاد حضور در بین کودکان این مرکز و کسانی که در این مرکز عاشقانه کار می کنند فرصتی مغتنم است، گفت : راه اندازی و فعالیت در این مرکز از جنبه های مختلف چون نگهداری، تربیت و پرورش کودکان بی سرپرست و بد سرپرست و به لحاظ نقشی که در پیشگیری از آسیب های اجتماعی و فرهنگی ایفا می کنند، دارای ارزش است.
وی با اشاره به اینکه به عنوان خدمتگزار مردم که بخشی از وظایفمان به حوزه اجتماعی بر می گردد، این مسئولیت را داریم که در این مسیر کمک حال هم باشیم، اظهار داشت : قطعاً همه ی مسئولان به این نکته واقفند.
طالبی در ادامه با بیان اینکه هر کجا با خلاء خیران و افراد علاقمند و با انگیزه در این حوزه ها روبه رو شویم بار مسئولیت بیشتری بر دوش ماست ،افزود: باید سپاسگزار افرادی باشیم که نقش اجتماعی فعالی در جامعه ایفا می کنند و با قرار گرفتن در کنار بهزیستی باری از دوش دستگاههای حاکمیتی و نهادهای مختلف بر می دارند.
استاندار کرمان راه اندازی چنین مراکز خیریه ای را فرصتی برای حضور افراد در یک فعالیت اجتماعی مقدس دانست و اظهار داشت : نقش آفرینی در اینگونه فعالیت ها کمتر از ساختن مسجد ، مدرسه و دیگر فعالیت های فرهنگی و مذهبی نیست.
وی با اعلام آمادگی بر اینکه ما در کنار شما هستیم و با همکاری افراد حاضر و خیرین گوشه ای از هزینه های جاری تا کمک به تهیه خودرو برای ایاب و ذهاب و احداث مکان برای مرکز همکاری خواهیم کرد، افزود: انجام فعالیت های این چنینی تاثیرات اجتماعی و فرهنگی بلند مدتی در جامعه دارد.
در این دیدار اشکان تقی پور، مدیرعامل موسسه خیریه نیک گامان جمشید و معتمد و عضو پیشین شورای مشارکت های مرکزی سازمان بهزیستی کشور و معتمد و عضو کنونی شورای مشارکت های مردمی اداره کل بهزیستی استان تهران، نیز به بیان اقدامات تربیتی و حمایتی این خانه از کودکان و نوجوانان پرداخت و با بیان اینکه از افتخارات دو خانهی فرزندان موسسه خیریه نیکگامان در استان کرمان این است که تماماً با حمایت همهجانبهی خیرین و تسهیل گری دلسوزانه مدیران بهزیستی استان و اختصاص یارانه بهزیستی به کودکان مرکز اداره می شود، به ارائه توضیحاتی در خصوص نیازهای مرکز و حمایت های دیگر مورد نیاز از سوی خیرین و مسئولان پرداخت و از کارکنان مجرب و متخصص موسسه در استان کرمان در قالب تلاش جهت جذب مشارکت ها و نگرش والای خیرین استان در این حمایتها تشکر کرد و آرزومند بیشتر و بهتر شدن آن شد.
گفتنی است در دو خانه کودک و نوجوانِ «گلها و ستارگان کرمانِ موسسه خیریه نیکگامان جمشید» تحت نظارت بهزیستی استان کرمان، تعداد ۲۲ کودک و نوجوان در رده های سنی ۷ تا ۱۲ و ۱۳ تا ۱۸ سال نگهداری می شود که به شکل کاملا غیردولتی، غیر تجاری و غیرانتفاعی به لطف خیرین موسسه و با نظارت بهزیستی تاسیس شده اند و به شکل مردم نهاد تمام و کمال توسط موسسه خیریه نیک گامان جمشید اداره می شوند.
موسسه خیریه نیک گامان جمشید راه اندازی، تاسیس و مدیریت کامل مردم نهاد ۴ مرکز شبه خانواده، شامل خانه های شبانه روزی کودکان بی سرپرست و فاقد سرپرست موثر در ۴ استان کرمان، تهران و گیلان و ۵ مرکز مهارت آموزی و توانمند سازی زنان سرپرست خانواده و دختران مددجو در استان های بوشهر، کرمانشاه، سیستان و بلوچستان، اصفهان و تهران را نیز عهده دار است.
همچنین ساخت و افتتاح ۱۰۰ مدرسه تاکنون و تجهیز هنرستان ها، مدرسه یاریهای مستمر و ساخت و تجهیز خانه های بهداشت، مراکز جامع خدمات سلامت شهری و روستایی و تجهیز بیمارستان های دانشگاهی در سرتاسر کشور با تجهیزات و دستگاههای لازم به شکل گسترده و راهاندازی و شرکت در کمپین های کودک محورجهت خدمترسانی هدفمند همگی کاملا مردم نهاد و هماهنگ با نهادهای متولی و همچنین حضور در سوانح طبیعی از سوی موسسه خیریه نیکگامان جمشید با حمایت خیرین و هماهنگی و نظارت نهادهای نظارتی همواره در حال اجراست.