تیتر امروز

تاب آوری اهالی خاک سفید در تنش آبی تا کجاست؟!
گزارش میدانی دیدار از وضعیت بحرانی آب در شرق تهران

تاب آوری اهالی خاک سفید در تنش آبی تا کجاست؟!

به درخواست مخاطبان دیدار مبنی بر وجود مشکلات جدی آب در شرق تهران مسعود پیوسته به تهرانپارس رفته و گزارشی از وضعیت مردم این منطقه تهیه کرده است که می‌خوانید.
ایمن آبادی: هزینه کاغذ پاره بودن تحریم را حسین شریعتمداری نداد، مردم دادند/ شورای نگهبان نگفت چرا علی لاریجانی رد صلاحیت شد؟/ در اوضاع بد اقتصادی وزیر اقتصاد عوض می‌کنید؟
گفت‌وگوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با نماینده پیشین مجلس:

ایمن آبادی: هزینه کاغذ پاره بودن تحریم را حسین شریعتمداری نداد، مردم دادند/ شورای نگهبان نگفت چرا علی لاریجانی رد صلاحیت شد؟/ در اوضاع بد اقتصادی وزیر اقتصاد عوض می‌کنید؟

در دومین برنامه از ویژه برنامه «میدان پاستور» غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی، فعال سیاسی و نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی مهمان ما بود. او در این گفت‌وگو نقدهای جدی به دولت پزشکیان داشت.
مذاکره ایران و اروپا با طعم اولتیماتوم/ بدترین وضعیت آبی تهران در یک قرن اخیر/ گرانی و تورم؛ خط فقر ۵۰ میلیون تومان
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره ایران و اروپا با طعم اولتیماتوم/ بدترین وضعیت آبی تهران در یک قرن اخیر/ گرانی و تورم؛ خط فقر ۵۰ میلیون تومان

این صد و دهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
این شب‌ها چه سریال‌هایی روی آنتن تلویزیون است؟

«مهمان‌کُشی» در شبکه یک

از شنبه ۲۸ تیرماه، شبکه یک سیما با آغاز پخش سریال تاریخی-مذهبی «مهمان‌کُشی» روایتی تازه از وقایع منتهی به عاشورا و تمرکز بر شخصیت مسلم بن عقیل را به تصویر کشیده است.

کد خبر: ۱۸۷۴۷۸
۱۲:۱۰ - ۳۰ تير ۱۴۰۴

«مهمان‌کُشی» در شبکه یک

دیدارنیوز: جدول پخش تلویزیون در هفته‌های اخیر با رشد خوبی مواجه شده و مجموعه‌های داستانی متنوعی روی آنتن‌اند. این روند، هرچند از نظر کمّی رضایت‌بخش به نظر می‌رسد، اما پرسشی جدی را نیز به میان می‌آورد: آیا کیفیت این سریال‌ها نیز هم‌پای کمیت رشد کرده است؟

این شب‌ها تلویزیون با پخش مجموعه‌هایی متنوع، از داستان‌های مذهبی تا کمدی‌های کودکانه، میزبان مخاطبان خود است. نکته جالب این که پس از یک بار تبلیغ و تأخیر در پخش، سریال «مهمان‌کُشی» بالاخره از دو شب پیش روی آنتن شبکه یک سیما رفته و مهمان خانه‌های ایرانیان شده است.

جزئیات بیشتر را در ادامه بخوانید:

شبکه یک و بازنمایی روایات عاشورایی

از شنبه ۲۸ تیرماه، شبکه یک سیما با آغاز پخش سریال تاریخی-مذهبی «مهمان‌کُشی» روایتی تازه از وقایع منتهی به عاشورا و تمرکز بر شخصیت مسلم بن عقیل را به تصویر کشیده است. این سریال ۳۰ قسمتی که پیش‌تر یک بار به تعویق افتاده بود، قرار است تا پایان ماه صفر مهمان خانه‌ها باشد.

بازی بهراد محمدی در نقش مسلم، در کنار چهره‌هایی، چون حسام منظور، لیلا اوتادی، پژمان بازغی و علی دهکردی، ترکیبی از بازیگران آشنا و قابل‌اعتماد را تشکیل داده است. احمد کاوری کارگردانی این اثر را بر عهده دارد و محمدکامبیز دارابی تهیه‌کننده آن است.

شبکه دو و روایاتی از نوجوانی و نوستالژی

شبکه دو این روز‌ها با دو مجموعه همزمان روی آنتن حاضر شده که یکی برای مخاطب نوجوان و دیگری برای گروه سنی کودک طراحی شده است.

«حکایت‌های کمال» در فصل دوم خود، داستان پسر نوجوانی به نام کمال را روایت می‌کند که همراه خانواده‌اش در سال‌های پیش از انقلاب اسلامی با سختی‌ها و ظلم‌های روزمره روبروست. قدرت‌الله صلح‌میرزایی این سریال را کارگردانی کرده و محمود سلامیان تهیه‌کننده آن است. بازیگران شناخته‌شده‌ای، چون محمود پاک‌نیت، حمید ابراهیمی و میرطاهر مظلومی در آن حضور دارند.

در باکس عصرگاهی نیز سریال «دوقلو‌ها در شهر پنج ستاره» با بازی سه چهره محبوب کودکانه، علی فروتن، حمید گلی و محمد مسلمی (عمو‌های فیتیله‌ای)، روانه آنتن شده است. این سریال ۷۰ قسمتی به کارگردانی جمشید بیات‌ترک با مشارکت شهرداری تهران ساخته شده و تمرکز آن بر آموزش شهروندی برای کودکان است.

شبکه سه، رکورددار سریال‌های در حال پخش

شبکه سه سیما همچنان پیشتاز در تولید و پخش سریال است و این روز‌ها سه مجموعه را همزمان پخش می‌کند. «آلا» به کارگردانی شکیل مظفری و تهیه‌کنندگی مصطفی علمی‌فرد، جدیدترین سریال این شبکه است که در فضای یک مرکز درمان ناباروری روایت می‌شود و بازیگرانی، چون داریوش فرهنگ، نیلوفر کوخانی و کاوه خداشناس در آن نقش‌آفرینی کرده‌اند.

علاوه بر آن، بازپخش سریال «نجلا ۲» با محوریت زیارت اربعین و همچنین سریال خارجی «گروه تجسس» در جدول پخش این شبکه قرار دارند. همچنین مجموعه پویانمایی «کشتی‌گیران» برای مخاطبان کودک و نوجوان در آنتن عصرگاهی گنجانده شده است.

شبکه تهران و بازگشت به سریال‌های خارجی

شبکه تهران پس از بازپخش دو مجموعه «یکی از ما» و «اعتبار» در ایام محرم، سریال کره‌ای «فرمانروای نقابدار» را به آنتن آورده تا سبد آثار بازپخشی خود را کامل‌تر کند. این شبکه اغلب به پخش تولیدات تکراری یا کم‌هزینه می‌پردازد و کمتر شاهد آثار جدید در آن هستیم.

سریال‌های ایرانی در برابر خارجی‌ها؛ رقابت نابرابر یا فرصتی تازه؟

در حال حاضر، دست‌کم هفت سریال ایرانی و دو اثر خارجی (یک لایواکشن و یک انیمیشن) از شبکه‌های اصلی پخش می‌شوند؛ آماری که نشان از تنوع ژانر و افزایش حجم تولید دارد. با این حال، غیبت آثار با کیفیت بالا و حضور چهره‌های شاخص در بسیاری از این تولیدات به چشم می‌آید.

به نظر می‌رسد با وجود رونق تولید از نظر کمی، تلویزیون هنوز راهی دراز در مسیر رقابت با پلتفرم‌های نمایش خانگی در پیش دارد؛ جایی که روایت‌های جذاب، بازیگران نام‌آشنا و بودجه‌های چند برابری مخاطبان را به خود جذب کرده‌اند.

افزایش سطح کیفی تولیدات، توجه به فیلمنامه‌های دقیق‌تر، و به‌کارگیری روایت‌های نوآورانه می‌تواند مسیر موفقیت تلویزیون را هموارتر کند؛ حتی اگر در غیاب ستاره‌های پرهزینه، بر خلاقیت و اصالت قصه‌ها تکیه کند.

منبع: تسنیم
برچسب ها: تلویزیون سریال
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۲ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۲ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۲ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۲ مرداد