تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.

البرداعی نسبت به تغییر قانون اساسی مصر هشدار داد

مدیر کل پیشین آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نسبت به تلاش‌ها برای تغییر و اصلاحات در قانون اساسی مصر هشدار داد.

کد خبر: ۱۸۷۳۵
۱۱:۲۷ - ۲۶ دی ۱۳۹۷

دیدارنیوز - محمد البرداعی، مدیرکل پیشین آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ضمن هشدار نسبت به تلاش‌ها برای اصلاح قانون اساسی مصر در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت: رژیم‌های سرکوبگر، حاکمیت قانون اساسی را از بین می‌برند.

البرداعی همچنین نوشت: از زمان انقلاب مصر در ژانویه ۲۰۱۱ میلادی تلاش‌های زیادی صورت گرفته تا قانون اساسی وسیله‌ای برای سیطره بر دیگران باشد و نه تضمین‌کننده حق و حقوق مردم و آزادی‌های آن‌ها و این تلاش‌ها همچنان ادامه دارد.

طبق نوشته روزنامه "القدس العربی"، اخیرا برخی از اصحاب رسانه‌های مصر خواستار انجام تغییراتی در قانون اساسی این کشور و افزایش دوره ریاست جمهوری شده‌اند که این امر باعث بحث و جدل‌های زیادی در قاهره شد.

بر اساس قانون اساسی مصر، رئیس جمهوری برای مدت چهار اسل انتخاب می‌شود و هر شخص تنها دو دوره به عنوان رئیس جمهوری می‌تواند باقی بماند.

عبدالفتاح سیسی، رئیس جمهوری مصر در ژوئن ۲۰۱۴ میلادی به عنوان رئیس جمهوری مصر انتخاب شد و در انتخابات ۲۰۱۸ میلادی نیز مجددا پیروز شد و تا سال ۲۰۲۲  در این پست باقی خواهد ماند.

سیسی پیشتر در مصاحبه تلویزیونی خود تصریح کرده بود که قصد اصلاح قانون اساسی را ندارد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد