تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

انتخابات حزب اعتماد ملی به تایید وزارت کشور و کمیسیون ماده ۱۰ احزاب رسید

وکیل حزب اعتماد ملی در تشریح آخرین وضعیت احکام حقوقی و قضایی این حزب، اعلام کرد: حکم اولیه روزنامه اعتماد ملی و حزب اعتمادملی به سبب اظهارات ۲ تن از قضات شعبه ۲۰ نقض شد و اکنون باید منتظر آن باشیم تا ادامه این پرونده در آینده از سر گرفته شود.»

کد خبر: ۱۸۶۹۸
۰۸:۳۸ - ۲۶ دی ۱۳۹۷

دیدارنیوز - محمد جلیلیان عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی و وکیل پرونده‌های قضایی روزنامه اعتماد ملی، حزب اعتماد ملی و دبیرکل این حزب در توضیحی نسبت به تصمیمات جدید درباره پرونده روزنامه اعتماد ملی و حسین کروبی، اعلام کرد که « بعد از صدور حکم و رای پرونده، ما به این حکم اعتراضی که اعلام کردیم، این پرونده به شعبه ۲۰ ارجاع شد که اظهارات ۲ تن از قضات این شعبه دلالت بر نقض حکم اولیه پرونده دارد و اکنون باید منتظر آن باشیم تا ادامه این پرونده در آینده از سر گرفته شود».
 
 وی همچنین درباره آثار این نقض حکم در سایر احکام مرتبط با حزب اعتماد ملی، چنین پاسخ داد:« من می‌توانم این را بگویم که این تصمیم درباره دو مقام عالی رتبه قضایی رخ داده و این تصمیم به مجموعه سیستم قضایی بر می‌گردد و یقینا این اتفاق آثاری خواهد داشت. البته من از پرونده ایجاد مفری برای دیدارهای دبیرکل اعتماد ملی و شخص آقای کروبی خبری ندارم ولی وقتی من درجه انصاف را در قوه قضاییه دیدم، یقینا این درجه از انصاف آثار خودش را به جا خواهد گذاشت».

این عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی همچنین درباره آخرین وضعیت حزب بعد از برگزاری مجمع‌های عمومی، اعلام کرد: در سال ۹۷، حزب اعتمادملی ۲ کنگره و یک مجمع عمومی برگزار شد. در مجمع ابتدایی تغییر مرامنامه و اساسنامه به تصویب رسید. هیات رییسه موقته حزب در جلسه دوم نیز تعیین اعضای شورای مرکزی در حضور نمایندگان قانونی وزارت کشور و کمیسیون ماده ۱۰ احزاب با تجریبات حاصله از جلسه اختلافی انجام گرفت که به تایید مراجع قانونی و مربوطه رسید.

جلیلیان همچنین با اشاره به شکایات روح‌الله بیگدلی از حزب اعتماد ملی، اظهار کرد: آقای بیگدلی در دادخواست‌هایی که داده بودند خواستار جلوگیری و منع فعالیت حزبی اعتمادملی و خسارت احتمالی داده بودند. ما بعد از صدور دستور موقت به موضوع ورود کردیم که در همان زمان رفع اثر اتفاق افتاد و خوشبختانه با مراجعاتی که به آنجا داشتیم و بعد از تشکیل اولین جلسه دادرسی، قاضی محکمه استدلال ما را مبنی بر اینکه اینکه کمیسیون ماده ۱۰ احزاب و نه محاکم عمومی صلاحیت بررسی و رسیدگی به این پرونده را دارند، پذیرفتند و این اقدامات در صلاحیت ماده ۱۰ احزاب قرار گرفت.
 
مشروح توضیحات محمد جلیلیان درباره این احکام فردا در اعتمادآنلاین، روزنامه اعتماد و پایگاه اطلاع‌رسانی حزب اعتمادملی منتشر خواهدشد.
منبع: اعتماد
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی