تیتر امروز

جواد امام: تندروها فکر می‌کنند با انداختن یک چفیه بر دوش خود، انقلابی می‌شوند/ نیروهای بازداشت شده به خاطر جاسوسی، اعضای جبهه اصلاحات بودند؟/ جواد لاریجانی به خاطر عدم صلاحیت امنیتی از دستگاه دیپلماسی اخراج شد/ برای صدا و سیما با تئوری آغل‌سازی و فحاشی به یک جریان سیاسی، هیچ شأنی باقی نمانده
بررسی بیانیه اخیر اصلاح‌طلبان، سرمایه‌های اجتماعی نادیده گرفته شده و جایگاه تندروها در گفت و گو با سخنگوی جبهه اصلاحات

جواد امام: تندروها فکر می‌کنند با انداختن یک چفیه بر دوش خود، انقلابی می‌شوند/ نیروهای بازداشت شده به خاطر جاسوسی، اعضای جبهه اصلاحات بودند؟/ جواد لاریجانی به خاطر عدم صلاحیت امنیتی از دستگاه دیپلماسی اخراج شد/ برای صدا و سیما با تئوری آغل‌سازی و فحاشی به یک جریان سیاسی، هیچ شأنی باقی نمانده

در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های «میدان پاستور» میزبان جواد امام، سخنگوی جبهه اصلاحات ایران و دبیرکل مجمع ایثارگران اصلاح‌طلب بودیم. او معتقد است که نیروهای امنیتی باید به خاطر غافلگیری در تجاوز...
اسرائیل خطا کند، به حامیانش حمله می‌کنیم/ ایران و فرصت ۳۰ روزه دیپلماسی/ قیمت‌ها سر به فلک کشید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اسرائیل خطا کند، به حامیانش حمله می‌کنیم/ ایران و فرصت ۳۰ روزه دیپلماسی/ قیمت‌ها سر به فلک کشید

این صد و دوازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس صوفی، عضو کمیسیون عمران مجلس مطرح کرد

انتقاد از افزایش دوباره نرخ بلیت قطار/ جبران زیان نباید افزایش فشار به مردم باشد

عباس صوفی، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با انتقاد از افزایش دوباره نرخ بلیت قطار، درباره وضعیت بلیت هواپیما پس از توقف چندین روزه پرواز‌ها و مشکلات شرکت‌های هواپیمایی گفت: درست است که برخی شرکت‌های هواپیمایی دچار زیان شده‌اند، اما راه‌حل جبران این زیان نباید افزایش فشار به مردم باشد.

کد خبر: ۱۸۶۹۳۴
۲۰:۰۱ - ۱۸ تير ۱۴۰۴

انتقاد از افزایش دوباره نرخ بلیت قطار/ جبران زیان نباید افزایش فشار به مردم باشد

دیدارنیوز: عضو کمیسیون عمران مجلس با انتقاد از افزایش قیمت بلیت قطار، آن را اقدامی نابه‌هنگام و نادرست دانست و همچنین از وزارت راه خواست برای جبران زیان شرکت‌های هواپیمایی به دلیل توقف طولانی مدت پروازها، راهکار‌هایی بدون فشار به مردم ارائه دهد.

عباس صوفی، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، با اشاره به انتشار اخباری مبنی بر افزایش نرخ بلیت قطار، این اقدام را «بدسلیقگی» از سوی شرکت راه‌آهن دانست و گفت: در شرایطی که فشار اقتصادی بر مردم زیاد است، افزایش قیمت خدمات حمل‌ونقل عمومی، به‌ویژه در ایام پرتقاضا، تصمیمی نادرست و غیرقابل قبول بود این در حالی است که در ایام نوروز یک بار افزایش قیمت صورت گرفته بود.

وی افزود: چنین تصمیم‌هایی نباید بدون توجه به شرایط معیشتی جامعه اتخاذ شود. مردم انتظار دارند در ایام پرتقاضا و نیز در حالی که پرواز‌ها متوقف شده و حجم مسافر به سمت و سوی قطار بیشتر است، تسهیلات بیشتری در حوزه حمل‌ونقل برای آنها فراهم شود، نه اینکه هزینه‌ها افزایش پیدا کند.

صوفی تأکید کرد: این موضوع حتماً در اولین جلسه کمیسیون عمران بررسی خواهد شد تا مشخص شود این تصمیم با چه منطقی اتخاذ شده و آیا راه‌آهن می‌توانست روش‌های دیگری برای جبران هزینه‌های خود در نظر بگیرد یا خیر.

عضو کمیسیون عمران مجلس همچنین درباره وضعیت بلیت هواپیما پس از توقف چندین روزه پرواز‌ها و مشکلات شرکت‌های هواپیمایی نیز گفت: درست است که برخی شرکت‌های هواپیمایی دچار زیان شده‌اند، اما راه‌حل جبران این زیان نباید افزایش فشار به مردم باشد. انجمن شرکت‌های هواپیمایی و مسئولان وزارت راه باید با بررسی دقیق وضعیت مالی این شرکت‌ها، راهکار‌هایی ارائه دهند که ضمن کمک به ادامه فعالیت آنها، از تحمیل هزینه بیشتر به مردم جلوگیری شود.

به نقل از رسانه مجلس، صوفی تصریح کرد: انتظار می‌رود وزارت راه، در کنار بررسی وضعیت شرکت‌های ریلی و هوایی، به سمت برنامه‌ریزی بلندمدت برای ثبات قیمت‌ها و بهبود کیفیت خدمات حرکت کند. این موضوع در جلسات آتی کمیسیون عمران نیز در دستور کار خواهد بود.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۲ شهريور
امروز چهارشنبه ۱۲ شهريور
امروز چهارشنبه ۱۲ شهريور
امروز چهارشنبه ۱۲ شهريور