
کارزار نه به برگزاری امتحانات دانشجویان در شهریورماه از سوی شماری از دانشجویان و اساتید به راه افتاده و تا هشتم مردادماه ادامه دارد.
دیدارنیوز: کارزار نه به برگزاری امتحانات دانشجویان در شهریورماه در پلتفرم مستقل جمعآوری امضا (کارزار) از سوی شماری از دانشجویان و اساتید با متنی، خطاب به وزیر علوم به راه افتاده و تا کنون، بیش از ۵ هزار نفر به همراهی با این کارزار پرداختهاند.
در متن این کارزار، آمده؛
«وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری
با سلام و احترام.
احتراما به استحضار میرساند با توجه به شرایط موجود در کشور و فشارهای روانی حاکم بر دانشجویان، استمرار زمان برگزاری امتحانات تا شهریورماه موجب افزایش اضطراب، نگرانی و افت کیفیت مطالعاتی دانشجویان شده است. بسیاری از دانشجویان به ویژه دانشجویان ترم آخر در آستانه فارغالتحصیلی نیازمند برگزاری سریعتر امتحانات پایانترم هستند و بیش از این تحمل بلاتکلیفی، آسیب جدی به وضعیت علمی و روحی آنان وارد میکند؛ لذا ما امضاکنندگان این کارزار از جنابعالی و مجموعه محترم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درخواست داریم با بررسی مجدد شرایط، آزمونهای شهریورماه را به تیرماه منتقل نموده و این امتحانات به صورت مجازی برگزار گردد تا دانشجویان بتوانند با آرامش خاطر و برنامهریزی مناسب، امور آموزشی خود را به نحو مطلوب پیش ببرند.»
گفتنی است که این کارزار با هشتگ رسمی #امتحان-تیرماه تا ۸ مردادماه ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت.