تیتر امروز

فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران

این صد و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم
مناظره‌ای با موضوع آینده ایران، جنگ یا مذاکره

حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم

بیستم خردادماه، دیدارنیوز مناظره‌ای را با حضور حسین کنعانی مقدم، فعال سیاسی اصولگرا و حسین نقاشی، فعال سیاسی اصلاح طلب برگزار کرد که انتشار آن به دلیل تجاوز اسرائیل به ایران به تعویق افتاد. حالا...
شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...

قوه قضاییه: مجید مسیبی اعدام شد

رسانه قوه قضائیه اعلام کرد: حکم اعدام مجید مسیبی که به عنوان عامل سرویس جاسوسی اسرائیل دستگیر و محاکمه شده بود به اجرا درآمد.

کد خبر: ۱۸۶۰۹۵
۱۰:۵۹ - ۰۱ تير ۱۴۰۴

قوه قضاییه: مجید مسیبی اعدام شد

دیدارنیوز: قوه قضاییه اعلام کرد: حکم اعدام مجید مسیبی که به عنوان عامل سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی دستگیر و محاکمه شده بود به اجرا درآمد.

متن اطلاعیه مرکز رسانه قوه قضاییه در این باره به شرح زیر است:

«مجید مسیبی فرزند رجبعلی که با همکاری اطلاعاتی و جاسوسی به نفع رژیم صهیونیستی در حکم محاربه و افساد فی الارض بازداشت و محاکمه شده بود پس از طی فرآیند کامل آیین دادرسی کیفری و تایید و ابرام حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز به سزای اعمالش رسید و به دار مجازات آویخته شد.

براساس مستندات پرونده، نامبرده در طول همکاری با موساد تلاش داشته است اطلاعات طبقه‌بندی شده، برخی از مکان‌های حساس کشور و همچنین مشخصات افراد مورد نظر را به موساد، سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی ارائه و در قبال آن پاداش (رمزارز) دریافت کند.

بنابر این گزارش، محکوم‌علیه، با سرپل موساد به نام «دیوید» در یکی از کشور‌های حاشیه خلیج فارس ارتباط برقرار کرده و به صورت هفتگی و در یک بستر ارتباطی، گزارش کار خود را ارائه می‌کرده است. 

پس از شناسایی و دستگیری محکوم‌علیه از سوی سربازان گمنام امام زمان (عج) و صدور کیفرخواست، جلسات رسیدگی به پرونده با حضور متهم و وکیل وی برگزار شد که با توجه به ادله و مستندات ارائه شده از سوی ضابط قضایی و اتقان آنها، اقاریر صریح متهم مبنی بر ارتباط با سرپل موساد به نام دیوید در یکی از کشور‌های حاشیه خلیج فارس و ارتباطات مستمر وی با سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی، دادگاه انقلاب اصفهان مجید مسیبی را به اتهام محاربه و افساد فی‌الارض طریق همکاری و با دول متخاصم خارجی و جاسوسی به اعدام محکوم کرد.

پس از صدور حکم اولیه، پرونده جهت رسیدگی به فرجام‌خواهی به دیوان عالی کشور ارسال شد که با توجه به مستندات موجود، حکم دادگاه تایید و ابرام شد. 

در نهایت با توجه به احکام صادره در دادگاه و طی تشریفات قانونی، محکوم‌علیه به دار مجازات آویخته و حکم اعدام وی اجرا شد.»

برچسب ها: اعدام قوه قضائیه
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۴ تير
امروز سه‌شنبه ۲۴ تير
امروز سه‌شنبه ۲۴ تير
امروز سه‌شنبه ۲۴ تير