تیتر امروز

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...
ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود
گفت و گوی دیدار با یک کارشناس حوزه آب:

ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود

شرایط بحرانی آب در کشور دیدارنیوز را برآن داشت تا در سلسله گفت و گوهایی این موضوع مهم را به بحث و بررسی بنشینیم و راهکارهای متخصصان و کارشناسان را مطرح کنیم.
مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند
گفت‌وگوی دیدار در سومین ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند

در سومین برنامه از سری برنامه «میدان پاستور» مهدی پازوکی اقتصاددان و استاد دانشگاه مهمان ما بود. او معتقد است: متخصصان و صاحب نظران هر حرفی می‌زنند تندرو‌ها واکنش نشان می‌دهند، به دلیل اینکه...
واریز حقوق‌ها زودتر از زمان‌بندی مقرر

پرداخت حقوق خرداد بازنشستگان آغاز شد

پرداخت حقوق (مستمری و مزایای جانبی) خرداد ماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تامین اجتماعی، بر اساس حکم سال ۱۴۰۴ محاسبه و از امروز (چهارشنبه ۲۸ خرداد) آغاز شده و طی ۷۲ ساعت آینده به پایان می‌رسد.

کد خبر: ۱۸۵۹۷۱
۱۳:۵۹ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۴

آغاز پرداخت حقوق خردادماه بازنشستگان تأمین اجتماعی/ واریز حقوق‌ها زودتر از زمان‌بندی مقرر

دیدارنیوز: پرداخت حقوق خردادماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی از صبح امروز آغاز شد.

پرداخت حقوق (مستمری و مزایای جانبی) خرداد ماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران این سازمان، بر اساس حکم سال ۱۴۰۴ محاسبه و از امروز (چهارشنبه ۲۸ خرداد) آغاز شده و طی ۷۲ ساعت آینده به پایان می‌رسد.

این پرداخت‌ها در حالی آغاز شده که به دلیل شرایط خاص کشور در روز‌های اخیر، محدودیت‌های اداری و وصول منابع ناشی از دریافت حق بیمه، فرایند تأمین منابع با چالش‌هایی همراه بوده است. با این حال، در راستای تسهیل امور بازنشستگان و مستمری‌بگیران، با تاکید و پیگیری مصطفی سالاری مدیرعامل و با تلاش خدمتگزاران شما در سازمان تأمین اجتماعی، پرداخت‌ها زودتر از زمان‌بندی معمول آغاز شده است.

شایان ذکر است که پرداخت حقوق بیش از ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار بازنشسته و مستمری‌بگیر سازمان تأمین اجتماعی، در سال جاری و با توجه به ظرفیت شبکه بانکی کشور، طی سه روز پایانی هر ماه انجام می‌شود.

سازمان تأمین اجتماعی ضمن دعوت به صبوری تا تکمیل فرآیند پرداخت‌ها، با توجه به ترافیک پایان ماه و وضعیت زیرساخت اینترنت کشور، از بازنشستگان و مستمری‌بگیران خواست جهت جلوگیری از اختلال در سامانه‌های الکترونیکی، مراجعه به سامانه خدمات غیرحضوری و یا برنامه «تامین من» برای دریافت فیش حقوقی را به روز‌های ابتدایی تیرماه موکول کنند.

در پایان یادآور می‌شود؛ تنها مرجع رسمی اطلاع رسانی اخبار و موضوعات مربوط به سازمان تامین اجتماعی، اداره کل روابط عمومی است، لذا به کلیه مخاطبان توصیه می‌شود موضوعات را از طریق وبسایت Tamin.ir و یا کانال‌ها و صفحات رسمی سازمان که در کلیه در شبکه‌های اجتماعی با نشانی مشترک Tamin_Media در دسترس است، دنبال کنند.

به گزارش روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، همچنین سامانه پاسخگویی تامین اجتماعی با شماره تلفن ۱۴۲۰ بدون نیاز به پیش شماره از سراسر کشور و یا تلفن همراه، به صورت شبانه روزی پاسخگوی سوالات ذینفعان می‌باشد.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد