تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

فقط ۱۲ روز تا پایان مهلت استفاده از اعتبار کالابرگ

اجرای طرح کالابرگ الکترونیک در حالی از ۱۱ اسفندماه سال گذشته آغاز شده و با شارژ دو مرحله از اعتبار حساب سرپرستان خانوار همراه بوده که اعتبار مرحله دوم، تنها تا پایان خردادماه قابل استفاده است.

کد خبر: ۱۸۵۵۲۹
۱۱:۵۳ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۴

فقط ۱۲ روز تا پایان مهلت استفاده از اعتبار کالابرگ

دیدارنیوز: اجرای طرح کالابرگ الکترونیک در حالی از ۱۱ اسفندماه سال گذشته آغاز شده و با شارژ دو مرحله از اعتبار حساب سرپرستان خانوار همراه بوده که اعتبار مرحله دوم، تنها تا پایان خردادماه قابل استفاده است و در عین حال هنوز خبری از اجرای مرحله سوم نیست.

با شروع طرح کالابرگ الکترونیک در دولت چهاردهم که از اسفندماه سال ۱۴۰۳ به حساب سرپرستان خانوارِ دهک‌های یک تا هفت درآمدی پرداخت شد، به خانوار‌های دهک یک تا سه درآمدی به ازای هر نفر براساس بعد خانوار ۵۰۰ هزار تومان و برای دهک‌های چهار تا هفت به ازای هر نفر ۳۵۰ هزار تومان واریز شد که این اعتبار برای خرید ۱۱ قلم کالای اساسی شامل اقلامی از گروه‌های لبنیات، پروتئین و خواربار اختصاص یافته که در صورت خرید بیش از سقف اعتبار تخصیصی، مابه‌التفاوت هزینه باید توسط خریدار پرداخت شود.

اعتبار طرح کالابرگ، جدای از اعتبار تخصیصی و پرداختی بابت یارانه ماهانه افراد است که براساس منابع مالی دولت طی مراحلی به مشمولان ارائه شده که اجرای این طرح در دولت چهاردهم تاکنون با شارژ حساب سرپرستان خانوار طی دو مرحله همراه بوده است. مرحله دوم آن با اولویت افراد تحت پوشش نهاد‌های حمایتی از ۱۳ فروردین ماه آغاز و تا ۲۷ فروردین‌ماه به پایان رسید.

باتوجه به اینکه اعتبار این دو مرحله تنها تا پایان خردادماه قابل استفاده است، مشمولان تنها تا ۱۲ روز دیگر امکان استفاده از اعتبار خود را دارند.

مرحله بعدی شارژ کالابرگ اما، منوط به پرداخت اعتبار از سوی سازمان برنامه و بودجه است که چنانچه تخصیص اعتبار صورت گیرد، مرحله بعدی کالابرگ نیز شارژ می‌شود. چراکه طبق آخرین اظهارات احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، از محل منابعی که برای دو مرحله اختصاص یافته است، حدود ۱۲ همت باقی مانده که در دولت مطرح شد که این ۱۲ همت را به سه دهک درآمدی پرداخت کنیم. رئیس‌جمهور نیز دستور بررسی منابع را داده است تا امکان پرداخت به تعداد بیشتری از مشمولان و به صورت مستمر صورت گیرد.

وزیر رفاه همچنین، زمان اجرای مرحله سوم را به تامین منابع مالی از سوی سازمان برنامه موکول کرده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها