تیتر امروز

مطهرنیا: وقتی آن شخص برگه را بالا نگه داشته و بگم، بگم؟ راه می‌اندازد، یعنی شکست خورده/ باید نقد سازنده و دفاع معقولانه را در دستور کار قرار داد/ ما برگردیم به عصر حجر، چون شما در رفع ناترازی‌ها ناتوانید؟
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مطهرنیا: وقتی آن شخص برگه را بالا نگه داشته و بگم، بگم؟ راه می‌اندازد، یعنی شکست خورده/ باید نقد سازنده و دفاع معقولانه را در دستور کار قرار داد/ ما برگردیم به عصر حجر، چون شما در رفع ناترازی‌ها ناتوانید؟

سومین نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
فردوسی آگاهانه از واژگان عربی کمتر استفاده کرد/فرهنگ‌ ایرانی جمع همه فرهنگ‌های قومی ایران است/تحقیر زبان مادری یعنی فقدان شعور و عقلانیت
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با عباسعلی وفائی مطرح شد:

فردوسی آگاهانه از واژگان عربی کمتر استفاده کرد/فرهنگ‌ ایرانی جمع همه فرهنگ‌های قومی ایران است/تحقیر زبان مادری یعنی فقدان شعور و عقلانیت

در سی‌وپنجمین برنامه دیدار اندیشه با عباسعلی وفائی، استاد دانشگاه با موضوع "زبان فارسی- زبان مادر؛ بدیل، رقیب و یا مکمل" گفت‌و‌گو کردیم.
مقدم، مدیرمسئول سایت الف: تخریب تندروها علیه قالیباف، اثر معکوس به دنبال داشت/ آجرلو، فعال سیاسی: شبه‌انقلابی‌ها شکست خوردند
در گفتگوی دیدار با فعالین سیاسی و رسانه‌ای اصولگرا درباره ابقای قالیباف در ریاست پارلمان مطرح شد

مقدم، مدیرمسئول سایت الف: تخریب تندروها علیه قالیباف، اثر معکوس به دنبال داشت/ آجرلو، فعال سیاسی: شبه‌انقلابی‌ها شکست خوردند

بیژن مقدم، مدیرمسئول و صاحب امتیاز پایگاه خبری الف و سعید آجرلو، فعال سیاسی و رسانه‌ای اصولگرا در گفتگویی با دیدار به تحلیل وضعیت سیاسی حاکم بر بهارستان، پس از انتخاب مجدد قالیباف بر ریاست آن...
هواشناسی پایتخت

هشدار هواشناسی؛ رگبار و وزش باد از فردا در تهران

اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به وقوع رگبار و وزش باد در نیمه شمالی تهران و وزش باد و گرد و خاک در نیمه جنوبی هشدار داد.

کد خبر: ۱۸۴۸۸۵
۱۴:۳۶ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۴

هشدار هواشناسی؛ رگبار و وزش باد از فردا در تهران

دیدارنیوز: اداره کل هواشناسی استان تهران با اعلام هشدار سطح زرد از فعالیت دو سامانه جوی خبر داد که یکی منجر به «فعالیت ناپیوسته سامانه بارشی» و دیگری موجب «وزش باد و گرد خاک» خواهد شد. 

فعالیت اولین سامانه جوی فرد (۷ خردادماه) خواهد بود که در بعضی ساعت‌ها وزش باد شدید، خیلی شدید موقت، رعد و برق، رگبار باران و گاهی به‌ویژه در بعد از ظهر و شب طوفان تندری به همراه خواهد داشت. مخاطرات جوی ناشی از فعالیت این سامانه، بر نیمه شمالی استان تهران به‌ویژه در دامنه و ارتفاعات اثرگذار خواهد بود.

توصیه‌هایی برای پیشگیری از این مخاطرات جوی 

در پی فعالیت این سامانه جوی معابر و جاده‌ها با لغزندگی موقت مواجه خواهد شد و اختلال موقت در حمل و نقل نیز دور از انتظار نیست. بالا آمدن سطح آب بعضی رودخانه‌ها و سیلابی شدن مسیل‌ها، گاهی کاهش دید نیز از دیگر موارد محتمل است و رخداد صاعقه و بارش تگرگ نیز احتمال دارد.

در این شرایط لغزش و سقوط سنگ در نواحی کوهستانی دور از انتظار نیست و بر همین اساس توصیه شده است که در سفر‌ها به‌ویژه در مسیر‌های کوهستانی و گردنه‌ها احتیاط شود و در حاشیه رودخانه و مسیل‌ها تردد یا اتراق نشود.

پاکسازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌رو‌ها از دیگر نکات مورد توجه در این شرایط است و باید برای طبیعت‌گردی نیز احتیاط و ترجیحا از کوهنوردی به‌ویژه صعود به قله‌ها پرهیز کرد.

اداره کل هواشناسی تهران به بهره‌برداران عرصه منابع طبیعی برای پرهیز از چرای دام و کوچ عشایر، محافظت از محصولات و امکانات کشاورزی نیز هشدار داده و بر لزوم آمادگی دستگاه‌های اجرایی تاکید کرده است. 

چهار روز وزش باد و گرد و خاک در نیمه غربی و نیمه جنوبی

دومین سامانه‌ای که در هشدار سطح زرد اداره کل هواشناسی به آن اشاره شده از فردا (۷ خردادماه) آغاز خواهد شد و شنبه (۱۰ خردادماه) به پایان خواهد رسید. فعالیت این سامانه جوی در بعضی ساعات به‌ویژه بعد از ظهر و شب، وزش باد شدید تا خیلی شدید را در پی خواهد داشت که به‌ویژه نیمه جنوبی و غربی استان تهران اثرگذار است.

از جمله آثار این مخاطره احتمال سقوط بعضی اجسام از ارتفاع و خسارت به سازه‌های موقت مانند داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی و تجهیزات موجود در نقاط مرتفع مانند برج‌ها و دکل‌هاست همچنین در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک امکان گسترش گرد و خاک از استان‌های همجوار و کاهش کیفیت هوا و کاهش شعاع دید به‌ویژه در مناطق جنوبی و غربی وجود دارد و امکان رخداد طوفان و گرد و خاک، خطر شکستن درختان کهنسال و نهال‌ها و امکان صدمه به پوشش گلخانه‌ها نیز مورد انتظار است. 

در این شرایط عبور و مرور جاده‌ای باید با احتیاط انجام و از استحکام سازه‌های موقت و سست مانند داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی اطمینان حاصل شود. تاسیسات و مکان‌های مرتفع مانند برج‌ها و دکل‌ها و داربست‌ها محل مناسبی برای استقرار نیست و باید از پرواز گلایدر و هواپیما‌های سبک و بالگرد اجتناب کرد. 

همچنین باید از تردد و توقف کنار درختان و سازه‌های ناتمام خودداری و پوشش گلخانه‌ها را مستحکم‌سازی کرد. احتیاط کامل در انجام امور عمرانی محافظت از تاسیسات حساس به گرد و خاک و استفاده از ماسک بهداشتی در مناطق متاثر از گرد و خاک از نکات مورد اشاره است. 

پیش‌بینی افزایش نسبی دما در طول روز‌های آینده

همچنین بر پایه واکاوی الگو‌های همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش یابی طی پنج روز آینده (از امروز ۶ خردادماه) وضعیت جوی استان تهران آسمان کمی ابری تا نیمه ابری در ساعات بعد از ظهر و شب همراه با افزایش وزش باد پیش بینی شده است همچنین در طول سه روز آینده افزایش نسبی دما مورد انتظار است. 

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ورامین با بیشینه دمای ۳۳ درجه سانتیگراد گرم‌ترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آسمان تهران فردا (۷ خردادماه) کمی ابری تا قسمتی ابری گاهی افزایش ابر و وزش باد شدید و گردوخاک و بارش پراکنده با حداقل دمای ۲۰ و حداکثر دمای ۳۳ درجه سانتیگراد و طی پنجشنبه (۸ خردادماه) صاف تا کمی ابری و وزش باد گاهی افزایش ابر و وزش باد شدید و گردوخاک با حداقل دمای ۲۱ و حداکثر دمای ۳۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۸ خرداد
امروز پنجشنبه ۰۸ خرداد
امروز پنجشنبه ۰۸ خرداد
امروز پنجشنبه ۰۸ خرداد
پرطرفدارترین ها