تیتر امروز

مسعود زنجانی: حافظ را باید به مثابه یک متفکر و اندیشمند بشناسیم/ باید موضع حافظ را در عالم اندیشه تبیین کنیم/ نیچه و هایدگر بر این باور بوده‌اند که هولدرلین از تمام فلاسفه قبل از خود فراتر رفته
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر حوزه فلسفه و ادبیات به بهانه بزرگداشت حافظ شیرازی

مسعود زنجانی: حافظ را باید به مثابه یک متفکر و اندیشمند بشناسیم/ باید موضع حافظ را در عالم اندیشه تبیین کنیم/ نیچه و هایدگر بر این باور بوده‌اند که هولدرلین از تمام فلاسفه قبل از خود فراتر رفته

در سومین برنامه از گپی‌نو به مناسبت بیستم مهرماه، بزرگداشت حافظ شیرازی به سراغ مسعود زنجانی پژوهشگر حوزه فلسفه و ادبیات رفتیم تا با موضوع «حافظ به مثابه اندیشمند» با او به گفت‌و‌گو بنشینیم.
کوروش احمدی: مدعیان ساخت بمب اتم در ایران، شوخی می‌کنند!/ وضعیت فعلی، قابل ادامه‌دادن نیست/ احتمال حمله مجدد اسرائیل را بالا نمی‌دانم
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک دیپلمات باسابقه و تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل

کوروش احمدی: مدعیان ساخت بمب اتم در ایران، شوخی می‌کنند!/ وضعیت فعلی، قابل ادامه‌دادن نیست/ احتمال حمله مجدد اسرائیل را بالا نمی‌دانم

دیدارنیوز در بیستمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «کوروش احمدی»، دیپلمات باسابقه و تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات...
داریوش مؤدبیان: جذابیت نمایشنامه «جنگ تریاک به کارگردانی ماهاتما گاندی»، در وجوه مختلف شخصیت گاندی است
گزارش دیدار از نشست نقد و بررسی کتاب «جنگ تریاک به کارگردانی ماهاتما گاندی

داریوش مؤدبیان: جذابیت نمایشنامه «جنگ تریاک به کارگردانی ماهاتما گاندی»، در وجوه مختلف شخصیت گاندی است

نشست نقد و بررسی کتاب «جنگ تریاک به کارگردانی ماهاتما گاندی»، نوشته‌ سیدعلی معتضدی، به همت کانون نمایشنامه نویسان و مترجمان تأتر ایران، عصر چهارشنبه ۱۵ مهرماه در خانه فرهنگ و هنر گویا در کریمخان...
۱۳ خرید تازه برای یک فصل

ترکیب پرسپولیس زیرو رو می‌شود!

تیوی بیفوما، مجتبی فخریان، محمدامین کاظمیان، رضا شکاری و پیام نیازمند، مهره‌های جدید پرسپولیس در نقل و انتقالات پیش فصل هستند. اگر همه وعده‌های درویش درست از آب درآید، باید منتظر ورود ۸ بازیکن دیگر به پرسپولیس بود!

کد خبر: ۱۸۴۶۱۲
۱۰:۵۹ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۴

ترکیب پرسپولیس زیرو رو می‌شود!

دیدارنیوز: اگر وعده‌های انتخاباتی رضا درویش درست از آب درآید، ترکیب فصل آینده پرسپولیس زیرورو خواهد شد.

در مقایسه با سایر تیم‌های مدعی در لیگ برتر، بازار نقل وانتقالات را به بهترین شکل ممکن استارت زده است. این بهترین فعلا شامل «کمیت» می‌شود؛ چراکه تا به اینجا آنها ۵ خرید تازه داشته‌اند که از سایر تیم‌ها سبقت خوبی گرفته‌اند. تیوی بیفوما، مجتبی فخریان، محمدامین کاظمیان، رضا شکاری و پیام نیازمند، مهره‌های جدیدی هستند که پرسپولیس به تازگی از عقد قرارداد با آنها رونمایی کرده است. البته که این پایان کار نیست چراکه رضا درویش، مدیرعامل این باشگاه، وعده داده ۸ بازیکن دیگر را هم به ترکیب این تیم اضافه کند.

۱۳ خرید تازه برای یک فصل

اگر همه وعده‌های درویش در این زمینه درست از آب درآید، باید منتظر ورود ۸ بازیکن دیگر به پرسپولیس بود. او گفته ۳ بازیکن دیگر از لیگ برتر، ۳ لژیونر و ۲ بازیکن خارجی را جذب خواهند کرد. گمانه‌زنی درباره مهره‌هایی که او برای پرسپولیس درنظر دارد فراوان است و فقط ۲ بازیکن خارجی را به اسماعیل کارتال سپرده تا پس از تایید او، مذاکرات آغاز شود. با احتساب ۵ خریدی که به تازگی این تیم داشته، می‌توان این‌طور نتیجه گرفت که پرسپولیس برای این تابستان طرح و برنامه‌ای برای خرید ۱۳ بازیکن جدید دارد. عدد به اندازه کافی درخورتوجه و درشت است.

شاید در نگاه اول، این عدد به قدرت پرسپولیس در بازار مرتبط شود ولی باید عواقب این همه ورودی (دوباره نیاز است بر این گزاره تاکید شود که اگر وعده‌های نقل‌وانتقالاتی مدیرعامل پرسپولیس عملی شود) را هم سنجید. به عبارتی، این پرسش را مطرح کرد که خرید‌های منجر به «انقلاب» در ترکیب پرسپولیس، می‌تواند گره‌گشا باشد؟

ثبات؛ فاکتور موفقیت پرسپولیس

در اینکه پرسپولیس به لحاظ کسب جام و موفقیت، بهترین تیم ایران در دهه گذشته بود، تردیدی نیست. بسیاری این موفقیت را حاصل ثبات در این باشگاه توصیف کرده و اتفاقا دلایل ناکامی رقبا را هم ذیل همین بند گنجانده‌اند؛ اینکه هرچقدر پرسپولیس ثبات داشته، بقیه رقبا اسیر بی‌ثباتی بوده تا از این تضاد، سرخ‌پوشان نهایت بهره را ببرند.

حالا برای تیمی که در طول یک دهه، کم‌وبیش، نان این ثبات را خورده، به یکباره، این دگرگونی، نسخه شفا بخشی است؟ پاسخ اولیه به احتمال بسیار زیاد «منفی» است. واضح است که این حجم از خرید و بازیکن جدید، نیاز به زمان برای سازگاری خواهد داشت و طبیعی است که انسجام تیمی مورد تهدید قرار بگیرد. هرچند که در این زمینه، به ویژه درباره این پرسپولیس، باید زاویه دیگری را هم دید.

ثبات نتیجه‌ای داشت؟

پرسپولیس در شرایطی وارد عصر تازه‌ای داشته و به دل بازار زده که پرونده ثبات در این باشگاه به روز‌های انتهایی رسیده؛ این تیم علاوه بر اینکه در فصل جاری دستش از رسیدن جام کوتاه ماند، از گردونه بازی‌های آسیایی و جام حذفی هم خیلی زود کنار رفت و حتی نتوانست سهمیه لیگ نخبگان برای فصل آینده را به دست بیاورد. در کنار این موضوع باید به مقوله افزایش سن و پیرشدن بازمانده‌های عصر طلایی این تیم هم اشاره کرد تا روشن شود که این حجم از ورودی اجتناب‌ناپذیر است.

البته که خطرات این موضوع همچنان پابرجاست چراکه اگر این تیم قرار باشد به روز‌های خوب گذشته برگشته و دوباره قریب به یک دهه در قدرت بماند، نیاز به تقویت زیرساخت و جذب بازیکنان جوان و مستعد دارد. اینکه آیا خرید‌های باقی‌مانده پرسپولیس از چنین فاکتور‌هایی بهره ببرند یا خیر را فقط می‌توان با گذر زمان متوجه شد.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۱ مهر
امروز دوشنبه ۲۱ مهر
امروز دوشنبه ۲۱ مهر
امروز دوشنبه ۲۱ مهر