تیتر امروز

فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران

این صد و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم
مناظره‌ای با موضوع آینده ایران، جنگ یا مذاکره

حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم

بیستم خردادماه، دیدارنیوز مناظره‌ای را با حضور حسین کنعانی مقدم، فعال سیاسی اصولگرا و حسین نقاشی، فعال سیاسی اصلاح طلب برگزار کرد که انتشار آن به دلیل تجاوز اسرائیل به ایران به تعویق افتاد. حالا...
شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...

کمیسیون صنایع و معادن: همین روزهاست که بگویند سلطان گوشت هم دستگیر شد!

رئیس کمیسیون صنایع و معادن با اشاره به مشکلاتی که اخیراً در صنعت خودرو کشور به وجود آمده است، گفت: تلاش ما بر این بوده که از بحران اخراج کارگران جلوگیری کنیم.

کد خبر: ۱۸۴۵۷
۱۵:۲۹ - ۲۲ دی ۱۳۹۷

دیدارنیوز - عزیز اکبریان به وضعیت خودروسازی کشور اشاره کرد و با بیان این‌که «اگرچه ما تا سال گذشته در بحث کیفیت خودروها با مشکل مواجه بودیم اما در تیراژ و تعداد تولید مشکلی وجود نداشت»، مدعی شد: بعد از تحریم، تولید خودرو حدود ۷۰ درصد کمتر شده و تولید برخی از خودروها به صفر رسیده است. با پایین آمدن تولید مشکلات فعلی به وجود آمده است اما تلاش ما بر این بوده که از بحران اخراج کارگران جلوگیری کنیم چون نیم میلیون نفر به صورت مستقیم در صنعت خودروی کشور مشغول به کار هستند و اگر مشکلی به وجود آید در کشور یک انفجار صورت می‌گیرد.

وی افزود: در مدت اخیر تولید خودرو بیشتر شده و امیدواریم در ادامه باز هم بهتر شود.

نماینده مردم کرج، فردیس، اشتهارد و آسارا در خصوص طرح افزایش تعداد نمایندگان مجلس هم گفت: من بعید می‌دانم که این کار انجام شود دولت هم نامه نوشته و گفته که این کار را به دلیل بار مالی قبول ندارد.

اکبریان با اظهار مخالفت در خصوص افزایش تعداد نمایندگان مجلس خاطرنشان کرد: این کار برای کشور هزینه دارد، با بالا رفتن تعداد نمایندگان اختلاف هم به وجود می‌آید و مدیریت جلسات مجلس هم سخت می‌شود، افزایش تعداد نمایندگان حلال مشکلات نیست.

نماینده کرج در پاسخ به اینکه چرا در جلسات مجلس خیلی کم نطق می‌کند و معمولاً اظهار نظر ندارد هم اعلام کرد: در جاهایی که لازم است این کار را انجام می‌دهم.

وی در بخش دیگری با انتقاد از عملکرد برخی نمایندگان در موضوع استیضاح برخی از وزرا و پس گرفتن امضا هم گفت: بنده نمی‌توانم به نماینده‌ای بگویم چرا امضای خود را پس گرفته‌ای، البته در مورد آقای شریعتمداری معتقدم وی در وزارت تعاون تاکنون موفق عمل کرده است.

اکبریان در پاسخ به اینکه آیا کسی در خارج از کشور هست که یارانه دریافت کند؟ تصریح کرد: ممکن است برخی از ایرانیان خارج از کشور که دارای حساب در داخل کشور هستند هنوز یارانه دریافت کنند و دولت نتوانسته باشد این را تشخیص دهد.

این نماینده مجلس در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان اینکه «گرانی در کشور خیلی جدی است»، افزود: یکی از موضوعات بحث گوشت است، توزیع این کالا مکانیسم درستی ندارد، ما پیشنهاد دادیم با کوپن یا کارت توزیع شود اما دولت قبول نکرد، متأسفانه از مجموع گوشت منجمدی که باید در اختیار مردم قرار گیرد بخشی سر از رستوران‌ها در می‌آورد، همین روزهاست که اعلام کنند سلطان گوشت هم دستگیر شده است.

اکبریان در خصوص افزایش ۲۰ درصدی حقوق هم اعلام کرد: برخی از کالاها تا ۱۵۰ درصد افزایش قیمت داشته است، با ۲۰ درصد افزایش حقوق چقدر جبران می‌شود؟ برای همین ما پیشنهاد داده‌ایم برای حقوق‌های پایین بیشتر از ۲۰ درصد افزایش داشته باشد.

رئیس کمیسیون صنایع و معادن به بررسی بودجه ۹۸ در مجلس هم اشاره و خاطرنشان کرد: هیئت رئیسه امروز بودجه را به کمیسیون تلفیق داده تا پس از بررسی در این کمیسیون در ۲۷ بهمن برای بررسی به صحن علنی بیاید.

نماینده کرج با اشاره به وضعیت شورای شهر فردیس و با بیان اینکه «اختلاف در این شورا از ابتدا وجود داشته است»، گفت: قبل از انتخابات در نماز جمعه فردیس از مردم خواستم با توجه به اینکه اولین دوره شورای این شهر است افرادی باسواد، فرهیخته و باتجربه را انتخاب کنند و به بحث‌های فامیلی، رفاقتی، هزینه‌ای و مالی توجهی نداشته باشند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۵ تير
امروز چهارشنبه ۲۵ تير
امروز چهارشنبه ۲۵ تير
امروز چهارشنبه ۲۵ تير