تیتر امروز

احمد بخارایی: پیام مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری روشن بود/ اعتراضات آرام بود، اما به خشونت کشیده شد/ امروز با خشونت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی رو‌به‌رو هستیم/ با ارزپاشی مشکل حل نشد صورت مساله پاک شد
گفت و گوی دیدار با یک جامعه شناس:

احمد بخارایی: پیام مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری روشن بود/ اعتراضات آرام بود، اما به خشونت کشیده شد/ امروز با خشونت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی رو‌به‌رو هستیم/ با ارزپاشی مشکل حل نشد صورت مساله پاک شد

احمد بخارایی، استاد دانشگاه و جامعه شناس در گفت و گوی با دیدار تاکید می‌کند که مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری پیام خود را ارسال کرده بودند.
غلامرضا ظریفیان: جامعه در یک شوک سنگین روحی به سر می‌برد/ با توجه به مشکلات هیبریدی جامعه، بروز اعتراضات قابل پیش‌بینی بود/ نسبت دانش‌آموزان به دانشجویان در اعتراضات دی‌ماه، حدود یک به ۶ بود/ کارشناسان صد نامه فرستادند و صد راه نشان دادند، آقایان یا نامه نمی‌خوانند یا راه نمی‌دانند!/ متاسفانه برخی، اعتراضات را در فروکش کردن آن و بعدش هم آخیش گفتن خودشان می‌بینند!
در گفت‌وگوی دیدار با معاون وزیر علوم در دولت اصلاحات مطرح شد

غلامرضا ظریفیان: جامعه در یک شوک سنگین روحی به سر می‌برد/ با توجه به مشکلات هیبریدی جامعه، بروز اعتراضات قابل پیش‌بینی بود/ نسبت دانش‌آموزان به دانشجویان در اعتراضات دی‌ماه، حدود یک به ۶ بود/ کارشناسان صد نامه فرستادند و صد راه نشان دادند، آقایان یا نامه نمی‌خوانند یا راه نمی‌دانند!/ متاسفانه برخی، اعتراضات را در فروکش کردن آن و بعدش هم آخیش گفتن خودشان می‌بینند!

یک فعال سیاسی و استاد باسابقه دانشگاه در گفت‌وگویی با دیدار، معتقد است که اعتراضات دی‌ماه قابل پیش‌بینی بوده و نباید ریشه آن را صرفا اقتصادی قلمداد کرد. وی همچنین به تاکید بر این باور است که...
حسین راغفر: اعتراضات مردم، پاسخ منطقی دریافت نکرد/ با قطع اینترنت، فعالیت ۵ میلیون نفر پیک موتوری و ۸ میلیون راننده اسنپ آسیب دیده/ مردم در سیاست‌های اقتصادی کشور احساس بی‌پناهی می‌کنند/ حمایت یک میلیون تومانی دولت به هیچ وجه کاهش‌دهنده آلام معیشتی مردم نیست
در گفت‌وگوی دیدار با یک اقتصاددان بررسی شد

حسین راغفر: اعتراضات مردم، پاسخ منطقی دریافت نکرد/ با قطع اینترنت، فعالیت ۵ میلیون نفر پیک موتوری و ۸ میلیون راننده اسنپ آسیب دیده/ مردم در سیاست‌های اقتصادی کشور احساس بی‌پناهی می‌کنند/ حمایت یک میلیون تومانی دولت به هیچ وجه کاهش‌دهنده آلام معیشتی مردم نیست

استاد اقتصاد دانشگاه الزهرا در گفت‌و‌گو با دیدار به تبیین و تحلیل وضعیت کنونی اقتصاد ایران و تبعات قطع اینترنت در کوتاه‌مدت و ‌میان‌مدت پرداخته است.

ترخیص ۵ زن معتاد متجاهر مبتلا به «اچ آی وی» به دلیل نبودِ جا!

رئیس مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور از ترخیص ۵ زن معتاد متجاهر مبتلا به «اچ آی وی» به دلیل نبودِ محلی برای نگهداری آنان خبر داد.

کد خبر: ۱۸۴۳۵
۱۲:۱۷ - ۲۲ دی ۱۳۹۷

دیدارنیوز - فرید براتی‌سده (رئیس مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور) درباره آمار دقیق معتادان متجاهر گفت: مشکل نخست ما این بود که ارائه آمار دقیق از معتادان متجاهر در میان دستگاه‌های مختلف با اختلاف نظر مواجه بود.

براتی سده گفت: نظر سازمان بهزیستی این است که تعداد معتادان متجاهر، حداکثر یازده هزار نفر است و ستاد مبارزه با مواد مخدر تعداد آنها را بین 8 تا دوازده هزار نفر می‌داند و عزیزان ناجا نیز نظرشان این است که تعداد این افراد با احتساب متکدیان، بی خانمان‌ها، سالمندان و دیگر افراد خیابان خواب، بیست هزار نفر است.

رئیس درمان اعتیاد سازمان بهزیستی، توضیح داد: طبق تعاملات انجام شده میان سازمان بهزیستی و دستگاه‌های مختلف از جمله ناجا، وزارت بهداشت، شهرداری و ‌ستاد مبارزه با مواد مخدر بر روی رقم پانزده هزار نیاز ظرفیتی معتادان متجاهر به  توافق رسیده‌ایم.

براتی سده درباره چگونگی ساماندهی ظرفیت توافق شده گفت: با همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر، شورای هماهنگی و دیگر دستگاه‌های ذیربط از پانزده هزار ظرفیت موجود، هشت هزار ظرفیت در تهران آماده شده و حدود هفت هزار ظرفیت دیگر باقی مانده است که قول آماده‌سازی آن را داده‌ایم.

وی درباره آماری زنان معتاد متجاهر نیز گفت: مسئولان ناجا معتقد بودند که از میان پانزده هزار معتاد متجاهر، هزار نفر زن هستند؛ البته ما اعتقاد داریم که تعداد زنان معتاد متجاهر از رقم اعلام شده کمتر است.

براتی سده در پاسخ به این سوال که برای ارائه خدمات به زنان معتاد متجاهر چه تعداد ظرفیت آماده شده است، گفت: طی توافق‌های انجام شده قرار شد؛ سازمان بهزیستی ظرفیت مربوطه را به تدریج در اختیار ناجا قرار دهد و در حال حاضر نیز پانصد ظرفیت برای زنان معتاد متجاهر آماده شده است.

رئیس مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور، درباره چگونگی خدمات‌دهی به زنان معتاد متجاهر گفت: زنان معتاد متجاهر شناسایی شده، در مرکزی واقع در قرچک ورامین غربالگری شدند و تعدادی از آنها همان جا که انصافأ مکانی مناسب و نوساز بود، اسکان داده شدند، اما متاسفانه آن محل، مدتی قبل به عمد دچار حریق شد که طی آن حادثه، ‌دو نفر فوت شدند و تعدادی از زنان معتاد نیز گریختند.

براتی سده در ادامه گفت: تا آن زمان که مرکز مربوطه دچار حریق نشده بود از پانصد ظرفیتی که درباره‌‌اش توضیح دادم، فقط تعداد 190 زن معتاد متجاهر به ما تحویل داده شد، که جمع‌آوری این تعداد، نتیجه فعالیت نیروی انتظامی طی یک هفته در تهران بود. با این حساب حدود 300 ظرفیت ما همچنان خالی است و حتی اگر فردا این تعداد زن معتاد متجاهر به ما تحویل داده شود، این امکان را داریم تا به سرعت آنها را غربال کنیم و پذیرایشان باشیم.

وی با اشاره به اینکه از میان حدود 190 زن معتاد متجاهر تحویل داده شده به بهزیستی، حدود چهل نفر طی آتش سوزی مرکز ورامین گریخته‌اند، ‌گفت: در میان زنان معتاد متجاهری که به سازمان بهزیستی تحویل داده شدند سه نفر باردار بودند و پنج نفر نیز به ویروس «اچ  آی وی» مبتلا بودند و یک نفر نیز صغره سن داشت؛ یعنی زیر 18 سال بود و باید برای معالجه به بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی اعزام می‌شد تا پس از طی روند درمان به وضعیتش رسیدگی شود.

او درباره سه زن معتاد متجاهر باردار و وضعیت فعلی آنها گفت: آن سه معتاد باردار به یکی از مراکز مادر و کودک اعزام شده‌اند و تحت پوشش و درمان آن مرکز قرار دارند تا پس از زایمان، برای بهبود وضعیت آنها تصمیم مناسبی بگیریم.

براتی‌سده با تاکید بر اینکه مسئله فعلی سازمان بهزیستی، وضعیت پنج معتاد متجاهری است که به ویروس «اچ آی وی» مبتلا هستند، ادامه داد: طبق مصوبات ستاد مبارزه با مواد مخدر قرار بر این بود که دانشگاه‌های علوم پزشکی برای رسیدگی، کنترل وضعیت و احیانا درمان متجاهران بیمار، مراکزی را به ما معرفی کند که متاسفانه این اتفاق نیفتاده؛ یعنی این دانشگاه‌ها هنوز پای کار نیامده است.

فرید براتی ضمن اظهار تاسف نسبت به وضعیت موجود، گفت: در حال حاضر قرنطینه یا محلی برای نگهداری این بیماران مبتلا به ایدز وجود ندارد و مجبوریم آنها را ترخیص کنیم.

براتی با تاکید بر اینکه باید نسبت به بیماران حامل ویروس‌های خطرناک تمهیدی اندیشیده شود، گفت: قرار بر این است که وزارت بهداشت دو مرکز را به ما معرفی کند تا به وضعیت متجاهران بیمار رسیدگی شود و پس از کنترل و درمان به سازمان بهزیستی تحویل داده شوند.

براتی سده درباره نحوه همکاری دیگر دستگاه‌های ذیربط برای ساماندهی وضعیت معتادان زن و مرد متجاهر گفت: خوشبختانه نیروی انتظامی، قوه قضاییه،‌ دادستانی عمومی  و انقلاب تهران، دادستان‌های شهرستان‌ها و دیگر دستگاه‌های ذیربط با ما تعامل دارند، اما خب باید همه دستگاه‌ها پای کار بیایند.

براتی سده در پایان گفت: تعهد داده‌ایم با دستگاه‌های مختلف همکاری کنیم و انشالله قرار است، طی روزهای آینده هفت هزار ظرفیت باقی مانده را با همکاری دستگاه‌های ذیربط، قوه قضاییه و سازمان زندان‌ها آماده کنیم. شخصا تمایل دارم که تا 22 بهمن ماه امسال پانزده هزار ظرفیت موجود را ساماندهی کنیم و در نهایت تا آخر امسال این اتفاق خواهد افتاد و سپس ظرفیت موجود را در اختیار ناجا قرار خواهیم داد.
منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۵ بهمن
امروز يکشنبه ۰۵ بهمن
امروز يکشنبه ۰۵ بهمن
امروز يکشنبه ۰۵ بهمن
پرطرفدارترین ها