تیتر امروز

پدافند تهران فعال شد/ درگیری پدافند هوایی قم با پرتابه‌های اسرائیل/ شهادت مقامات ارشد نظامی و هسته‌ای
تجاوز نظامی اسرائیل به ایران (این گزارش بروز رسانی می‌شود)

پدافند تهران فعال شد/ درگیری پدافند هوایی قم با پرتابه‌های اسرائیل/ شهادت مقامات ارشد نظامی و هسته‌ای

بامداد امروز جمعه، اسرائیل به نقاطی در تهران و شهرهای دیگر ایران حمله کرد. رسانه‌ها از شهادت چند مقام نظامی و هسته‌ای از جمله سردار حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران و سرلشکر باقری، رئیس ستادکل...
پایان فرصت ترامپ، سایه جنگ در منطقه/ تصویب قطعنامه شورای حکام علیه ایران/ دور ششم مذاکرات در سایه تحرکات نظامی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پایان فرصت ترامپ، سایه جنگ در منطقه/ تصویب قطعنامه شورای حکام علیه ایران/ دور ششم مذاکرات در سایه تحرکات نظامی

این صد و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
کوروش احمدی: صدور قطعنامه شورای حکام علیه تهران از پیش برنامه‌ریزی شده بود/ احتمال ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت وجود دارد/ ایران باید ظرف دو هفته آینده با آمریکا توافق کند/ حتی ۱۰ درصد خطر احتمال جنگ، خطر بسیار بزرگی است
دیپلمات پیشین ایران در نیویورک در گفت‌و‌گو با دیدارنیوز مطرح کرد

کوروش احمدی: صدور قطعنامه شورای حکام علیه تهران از پیش برنامه‌ریزی شده بود/ احتمال ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت وجود دارد/ ایران باید ظرف دو هفته آینده با آمریکا توافق کند/ حتی ۱۰ درصد خطر احتمال جنگ، خطر بسیار بزرگی است

کوروش احمدی، دیپلمات پیشین ایران در گفتگو با دیدارنیوز می‌گوید: مسئله در این است که آیا توافقی با آمریکا حاصل می‌شود یا خیر و اگر حاصل نشود، آیا خطر جنگی وجود دارد یا خیر و اگر حتی در حد ۱۰ درصد...
غریب‌آبادی در جلسه کمیسیون امنیت ملی مطرح کرد

جزئیات دور چهارم مذاکرات؛ اگر آمریکا دنبال غنی‌سازی صفر است، نیازی به ادامه مذاکرات نیست

کاظم غریب‌آبادی، معاون وزیر خارجه در جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اعلام کرد که در دور چهارم مذاکرات از مواضع متناقض آمریکایی‌ها و همینطور تحریم‌های اخیر انتقاد شده و اینکه حصول توافق مشروط به رعایت خطوط قرمز ایران است لذا اگر آمریکایی‌ها دنبال غنی‌سازی صفر هستند ما نیازی به ادامه مذاکرات نمی‌بینیم.

کد خبر: ۱۸۴۱۸۷
۱۷:۳۹ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴

جزئیات دور چهارم مذاکرات؛ اگر آمریکا دنبال غنی‌سازی صفر است، نیازی به ادامه مذاکرات نیست

دیدارنیوز: سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: در جلسه کمیسیون غریب‌آبادی معاون وزیر خارجه ضمن ارائه گزارشی از دور چهارم مذاکرات بیان کرد که در این دور مذاکرات از مواضع متناقض آمریکایی‌ها و همینطور تحریم‌های اخیر انتقاد شده و اینکه حصول توافق مشروط به رعایت خطوط قرمز ایران است لذا اگر آمریکایی‌ها دنبال غنی‌سازی صفر هستند ما نیازی به ادامه مذاکرات نمی‌بینیم.

ابراهیم رضایی با اشاره به جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: این جلسه با حضور کاظم غریب‌آبادی، معاون حقوقی و امور بین‌الملل وزارت امور خارجه برای ارائه گزارشی از دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم بین جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا تشکیل شد.

وی توضیح داد: غریب‌آبادی با اشاره‌ای به سه دور گذشته مذاکرات و چارچوب آنها گفت که در دوره چهارم از مذاکرات هم روی اصول و کلیات بحث کردیم، طیفی از موضوعات مطرح شد، مذاکرات غیر مستقیم بود، بر روی خطوط قرمز جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات تاکید شد. غریب‌آبادی گفت که غنی سازی اورانیوم خط قرمز ماست و همچنین هیچ مذاکره‌ای درباره مباحث منطقه‌ای و قدرت دفاعی و موشکی نداریم.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اضافه کرد: معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه گفت که از مواضع متناقض آمریکایی‌ها و همینطور تحریم‌های اخیر انتقاد کردیم و اینکه حصول توافق مشروط به رعایت خطوط قرمز ایران است لذا اگر آمریکایی‌ها به دنبال غنی‌سازی صفر هستند ما نیازی به ادامه مذاکرات نمی‌بینیم.

رضایی اظهار کرد: غریب‌آبادی به اهمیت، فلسفه، چرایی و ضرورت غنی سازی اورانیوم در داخل اشاره کرد و گفت که در مذاکرات تاکید شده غنی‌سازی اورانیوم به غرور ملی ایرانیان گره خورده و بابت دسترسی به این فناوری مهم، هزینه‌های زیادی پرداخته‌ایم لذا خط قرمز ماست و از آن عقب نشینی نمی‌کنیم.

رضایی بیان کرد: غریب‌آبادی به مواضع متناقض دولتمردان آمریکا اشاره‌ای داشت و اینکه موضوعات داخلی آمریکا به ما ارتباطی ندارد و ما برای تامین بسیاری از نیاز‌های صلح‌آمیزمان، از جمله نیاز‌های نیروگاهی همچون رآکتور تهران نیاز به غنی سازی اورانیوم داریم.

وی افزود: اعضای کمیسیون هم در این جلسه نکات و دیدگاه‌های خودشان را مطرح کردند از حمله انتقاد شدیدی از مواضع متناقض و همین‌طور تهدید‌ها و تحریم‌های آمریکایی‌ها داشتند و بر لزوم برخورد قاطع با این رویکرد تاکید کردند. برخی از اعضای کمیسیون پیشنهاد خروج از مذاکرات را تا زمان به رسمیت شناختن علنی غنی سازی اورانیوم و توقف تحریم‌ها و تهدید‌ها دادند و بر لزوم دیپلماسی رسانه‌ای در مذاکرات تاکید شد و اینکه کشور معطل مذاکرات نماند؛ در کل فضای کمیسیون نسبت به رویکردها، مواضع و اقدامات آمریکایی‌ها خیلی منفی بود.

رضایی همچنین گفت: در بخش دوم جلسه امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی طرح اصلاح قانون اختیارات سازمان بسیج سازندگی نیروی مقاومت بسیج با حضور مسئولان مربوطه از بخش‌های مختلف مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۳ خرداد
امروز جمعه ۲۳ خرداد
امروز جمعه ۲۳ خرداد
امروز جمعه ۲۳ خرداد
پرطرفدارترین ها