تیتر امروز

ترامپ در حاشيه خلیج‌فارس/ ارزیابی مثبت از دور چهارم مذاکرات/ فرق برجام اوباما با برجام ترامپ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ در حاشيه خلیج‌فارس/ ارزیابی مثبت از دور چهارم مذاکرات/ فرق برجام اوباما با برجام ترامپ

این نود و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
محمدامیرقدوسی: چه کسی اجازه تحکم در مساله حجاب را به «رسایی» داده/ تقابل عرف و شرع هیچ وقت حل نشد/اجبار در دین بحران‌زاست
تحلیل اظهارنظرها درباره ارسال پیامک های حجاب با یک حقوقدان و استاد دانشگاه:

محمدامیرقدوسی: چه کسی اجازه تحکم در مساله حجاب را به «رسایی» داده/ تقابل عرف و شرع هیچ وقت حل نشد/اجبار در دین بحران‌زاست

ارسال پیامک های حجاب برای مردم در برخی از استان‌ها بهانه ای شد تا در نخستین برنامه از سلسله برنامه "تیتر" به سراغ محمدامیر قدوسی، حقوقدان و استاد دانشگاه برویم و آنچه تا به امروز اتفاق...
دور چهارم مذاکرات پایان یافت/ بقائی از مذاکرات دشوار و مفید گفت
گفتگوهای تهران و واشنگتن امروز در عمان برگزار شد

دور چهارم مذاکرات پایان یافت/ بقائی از مذاکرات دشوار و مفید گفت

دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا پس از یک هفته تعویق، امروز (یکشنبه) در مسقط برگزار شد. مردم ایران که در سال‌های اخیر بحران‌های اقتصادی و حالا کمبود برق، آب و انرژی را کاملا حس می‌کنند در انتظار...
فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت اعلام کرد

وضعیت کارگران، از شاخص‌های تحقق عدالت در کشور است

با حداقل حقوق ۱۰ میلیونی در سال ۱۴۰۴ و هزینه‌های سنگین مسکن، اجاره‌بها، قیمت خوراکی‌ها و هزار و یک هزینه دیگر در زندگی، نمی‌توان انتظار داشت که کارگران ایرانی از این وضعیت راضی باشند و برعکس به شدت ناراضی هستند. فاطمه مهاجرانی، سخنکوی دولت می‌گوید که ‏وضعیت کارگران، یکی از واقعی‌ترین شاخص‌های تحقق عدالت در کشور است و این افراد ستون اقتصاد هستند. 

کد خبر: ۱۸۳۶۷۶
۱۸:۳۷ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴

سخنگو

دیدارنیوز: سخنگوی دولت گفت: عهد ما با کارگران بر سر پایبندی به مسیر عدالت پابرجاست و معتقدیم که ‏وضعیت کارگران، یکی از واقعی‌ترین شاخص‌های تحقق عدالت در کشور است و این افراد ستون اقتصاد هستند. 

فاطمه مهاجرانی روز شنبه در آیین تجلیل از کارگران مجتمع گل گهر افزود: این رویه (بهبود معیشت کارگران) نه تنها در شعار بلکه در سیاست‌گذاری هم باید دیده شود.

وی اظهارداشت: توسعه پایدار و رونق کسب و کار مهمترین نوید برای کسانی است که وسط میدان کار و اشتغال هستند و امروز گل گهر سیرجان این پایداری را ایجاد کرده است.

مهاجرانی از برقرای بیمه درمانی کارگران پس از قطع بیمه شغلی آنان خبر داد و تصریح کرد: این مشکلی بود که به محض قطع شدن بیمه شغلی بیمه درمانی هم قطع و چالشی برای کارگر در زندگی محسوب می‌شد که این موضوع دردستور کار قرار گرفت و مقرر و اجرایی شد تا ۷۵ روز پس از قطع بیمه شغلی، بیمه درمانی کارگر شاغل قطع نشود.

مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گل گهر نیز در این مراسم با قدردانی از مهندسین و کارگران سختکوش این مجتمع گفت: بیش از ۴۰ هزار نفر در مجموعه گل گهر مشغول بکار هستند که امروز از ۷۰ نفر به مناسبت روز کار و کارگر تجلیل شد گرچه همه کارگران و مهندسین ما شایسته تقدیر هستند.

ایمان عتیقی افزود: توسعه این شرکت و صنایع معدنی موجب شده سالانه ۱۲ هزار نفر جذب بازار کار شوند و در شرایط فراهم شده امید است این روال ادامه داشته باشد.

سید رحیم رضوی فرماندار سیرجان هم با تبریک هفته کرامت و روز کار و کارگر گفت: ما برای تحقق شعار سال که سرمایه گذاری برای تولید است از همه امکانات و ابزرا‌های موجود استفاده می‌کنیم و اولویت و قدم اول را در این زمینه کار و کارگر می‌دانیم که شرایط برای آن در این شهرستان مهیا است.

این مراسم با برنامه‌های متنوع و جذاب فرهنگی توسط برخی هنرمندان کشوری ادامه یافت و در پایان از۷۰ نفر از کارگران مجتمع معدنی و صنعتی گل گهر سیرجان که در بخش‌های مختلف که در زمینه شعلی و کاری خود برتر و برگزیده شناخته شده بودند با اهداء لوح تقدیر و تندیس و هدایایی تجلیل شد.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۲ ارديبهشت
امروز دوشنبه ۲۲ ارديبهشت
امروز دوشنبه ۲۲ ارديبهشت
امروز دوشنبه ۲۲ ارديبهشت