تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنج مدیرعامل در کمتر از چهار سال

بلایی که زاکانی بر سر متروی تهران آورد

زاکانی برای پنجمین بار مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران را تغییر داد تا نشان دهد که به چیزی به اندازه‌ی تخصص و ثبات مدیریتی، بی‌اعتقاد نیست.

کد خبر: ۱۸۳۶۶۴
۱۴:۱۱ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴

بلایی که زاکانی بر سر متروی تهران آورددیدارنیوز: امروز علیرضا زاکانی برای پنجمین بار مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران را تغییر داد تا نشان دهد که به چیزی به اندازه‌ی تخصص و ثبات مدیریتی، بی‌اعتقاد نیست.

شرکت بهره‌برداری مترو با حدود هشت هزار کارمند و فعالیت در گستره‌ای به وسعت شرق تهران تا هشتگرد، ازجمله بزرگ‌ترین مجموعه‌های شهرداری تهران محسوب می‌شود که در سه سال و نیم اخیر در معرض تغییرات مکرر بوده که دودش به چشم مردم تهران کارکنان این شرکت رفته است.

زاکانی پس از رسیدن به صندلی شهرداری، در اول آذر ۱۴۰۰ مهدی شایسته اصل را به عنوان مدیرعامل این شرکت منصوب کرد.

اما ۹ ماه بعد، در سوم شهریور ۱۴۰۱ شایسته‌اصل پس از خرابکاری‌های فراوان برکنار شد و حامد عباسی نامی جای او را گرفت.

این بار، اعتبار حکم زاکانی به سه ماه نرسید و در ۲۸ آبان ۱۴۰۱ مسعود درستی که از شرکت ساخت مترو جابه‌جا (برکنار؟) شده بود، به شرکت بهره‌برداری منتقل شد تا مدیرعامل بعدی این شرکت در دوره اصولگرایان شود.

درستی هم پایان سال بعد را ندید و در ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ برکنار شد و رضا محمدنژاد بیدخت به جای او نشست.

حالا محمدنژاد هم دوام نیاورده و پس از مشکل‌تراشی‌های بسیار، که به تجمع دو هفته قبل نیرو‌های این شرکت در مقابل شورا و شهرداری منجر شد، برکنار شده است.

مسعود لطفی حتی اگر همین یک سال باقی‌مانده را هم دوام بیاورد، تنها لطفی که می‌تواند به مردم تهران و کارکنان شرکت مترو بکند، این است که اوضاع را از آنچه هست خراب‌تر نکند./امتداد

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر