تیتر امروز

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
هواشناسی ایران ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

بارش باران در ۱۹ استان/ رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی

امروز (شنبه) برای تهران و ۱۸ استان دیگر کشور بارش باران، رعد و برق و وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی می‌شود.

کد خبر: ۱۸۳۶۳۲
۰۸:۴۳ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴

بارش باران در ۱۹ استان/ رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی

دیدارنیوز: سازمان هواشناسی امروز (شنبه) برای تهران و ۱۸ استان دیگر کشور بارش باران، رعد و برق و وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی کرد.

امروز (شنبه) در استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، زنجان، قزوین، کردستان، کرمانشاه و همدان، بارش باران، رعد و برق و وزش باد شدید موقتی رخ خواهد داد.

این سازمان امروز همچنین در برخی نقاط استان‌های مازندران، ایلام، لرستان، مرکزی، البرز، غرب و شمال تهران، شمال خوزستان، غرب و جنوب اصفهان، جنوب شرق سیستان و بلوچستان و ارتفاعات کرمان، رگبار پراکنده، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید و در نقاط مستعد گردوخاک پیش بینی کرد.

فردا (یکشنبه) علاوه بر مناطق فوق در استان‌های اصفهان، شمال فارس، ارتفاعات سمنان و گرگان نیز بارش پراکنده ادامه خواهد داشت.

از شنبه تا دوشنبه ریزش تگرگ در برخی از نقاط واقع در غرب و شمال غرب کشور دور از انتظار نیست. همچنین از امروز تا سه شنبه در غالب نقاط کشور در بعضی ساعات وزش باد و در نقاط مستعد پدیده گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا وجود دارد.

روز دوشنبه شرایط برای شکل گیری توده گرد و خاک بر روی کشور عراق و انتقال آن به نوار غربی کشور مهیا است.

امروز آسمان تهران کمی ابری تا نیمه ابری همراه با وزش باد، گاهی وزش باد شدید همراه با گرد و خاک و رگبار و رعد و برق است. بیشینه دمای امروز پایتخت به ۳۳ و کمینه دمای آن به ۲۳ درجه سانتی گراد بالای صفر خواهد رسید.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد