تیتر امروز

محمدهاشمی فرد: وقتی ایران نفت دارد، اما برق ندارد/ تکرار دردناک خام‌فروشی
در گفت و گو با کارشناس تجارت بین الملل مطرح شد

محمدهاشمی فرد: وقتی ایران نفت دارد، اما برق ندارد/ تکرار دردناک خام‌فروشی

در برنامه گفت و گوی اقتصادی از استودیوی تلویزیونی «دیدارنیوز» با حضور دکتر محمد هاشمی‌فرد، کارشناس تجارت بین‌الملل، چالش بزرگ ایران در زنجیره جهانی خلق ثروت مورد نقد و بررسی قرار گرفت.
مجید ابهری: چرا توبه‌ تتلو را نمی‌پذیرید/ کسانی که از ایران رفتند عزت اجتماعی می‌خواستند نه پول/ ۱۰ سال دیگر جمعیت ایران ۴۲ میلیون نفر می‌شود
بررسی پدیده تتلیتی‌ها و مهاجران افغانستان با یک آسیب شناس اجتماعی

مجید ابهری: چرا توبه‌ تتلو را نمی‌پذیرید/ کسانی که از ایران رفتند عزت اجتماعی می‌خواستند نه پول/ ۱۰ سال دیگر جمعیت ایران ۴۲ میلیون نفر می‌شود

در دومین برنامه از سلسله برنامه «تیتر» میزبان دکتر مجید ابهری، استاد دانشگاه و آسیب شناس اجتماعی بودیم؛ با او درباره امیر تتلو، مهاجران افغانستانی و ماجرا‌های ورزشگاه تراکتور تبریز صحبت کردیم...

حضور پررنگ صندوق ضمانت صادرات ایران در اکسپو ۲۰۲۵

مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات ایران گفت: برای پشتیبانی از تاجران و بازرگانان در نمایشگاه ایران اکسپو با سه غرفه در سه سالن مجزا حضور پررنگ داریم و از این فرصت استفاده خواهیم کرد تا معرفی خدمات و محصولات به روش کامل و مناسب انجام شود.

کد خبر: ۱۸۳۴۸۸
۰۹:۵۴ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴

حضور پررنگ صندوق ضمانت صادرات ایران در اکسپو ۲۰۲۵

دیدارنیوز: مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات ایران گفت: برای پشتیبانی از تاجران و بازرگانان در نمایشگاه ایران اکسپو با سه غرفه در سه سالن مجزا حضور پررنگ داریم و از این فرصت استفاده خواهیم کرد تا معرفی خدمات و محصولات به روش کامل و مناسب انجام شود.

افشار فتح الهی با اشاره به برگزاری هفتمین دوره نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۵، اظهار کرد: این نمایشگاه به‌منظور معرفی توانمندی‌های صادراتی کشور برگزار می‌شود و امکان معرفی و بازاریابی برای تولیدکنندگان ایرانی فراهم می‌کند؛ هرچقدر بتوانیم در نمایشگاه ایران اکسپو این فرصت را در اختیار صاحبان محصول قرار دهیم کمک شایانی به تولیدکنندگان و تاجران کرده‌ایم.

وی با اشاره به اختصاص ۳ غرفه از نمایشگاه اکسپو در سه سالن مجزا به صندوق ضمانت صادرات ایران، افزود: صندوق ضمانت صادرات ایران نیز برای پشتیبانی از تاجران و بازرگانان در نمایشگاه ایران اکسپو حضور پررنگی دارد و از این فرصت استفاده خواهد کرد تا معرفی خدمات و محصولات در جهت توسعه صادرات به روش مناسب و کامل انجام شود.

مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات ایران با اشاره به انجام مذاکرات اولیه ایران، ادامه داد: در توافق برجام تجربه حضور هیات‌های تجاری از کشور‌های مختلف بودیم آنها علاقه‌مند به حضور در بازار ایران بودند اکنون نیز با توجه به فضای بین‌المللی به‌وجودآمده انتظار داریم که استقبال بی‌نظیری از نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۵ شکل بگیرد.

فتح الهی با بیان اینکه نمایشگاه ایران اکسپو می‌تواند به تقویت صادرات غیر نفتی کشور کمک کند، تاکید کرد: باید تلاش کنیم حضور هیات‌های تجاری کشور‌های دیگر بخصوص کشور‌های همسایه در نمایشگاه ایران اکسپو پررنگ شود تا آنها بتوانند با تمام فرصت‌های تجاری و تولیدی ایران آشنا شوند.

گفتنی است؛ هفتمین نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۵، با همکاری و مشارکت وزارت صمت، وزارت امور خارجه، سازمان توسعه تجارت ایران و سایر نهاد‌های دولتی و خصوصی از امروز هشت اردیبهشت ماه به مدت ۵ روز به میزبانی تهران برگزار می‌شود.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۱ خرداد
امروز پنجشنبه ۰۱ خرداد
امروز پنجشنبه ۰۱ خرداد
امروز پنجشنبه ۰۱ خرداد
پرطرفدارترین ها