تیتر امروز

محمدهاشمی فرد: وقتی ایران نفت دارد، اما برق ندارد/ تکرار دردناک خام‌فروشی
در گفت و گو با کارشناس تجارت بین الملل مطرح شد

محمدهاشمی فرد: وقتی ایران نفت دارد، اما برق ندارد/ تکرار دردناک خام‌فروشی

در برنامه گفت و گوی اقتصادی از استودیوی تلویزیونی «دیدارنیوز» با حضور دکتر محمد هاشمی‌فرد، کارشناس تجارت بین‌الملل، چالش بزرگ ایران در زنجیره جهانی خلق ثروت مورد نقد و بررسی قرار گرفت.
مجید ابهری: چرا توبه‌ تتلو را نمی‌پذیرید/ کسانی که از ایران رفتند عزت اجتماعی می‌خواستند نه پول/ ۱۰ سال دیگر جمعیت ایران ۴۲ میلیون نفر می‌شود
بررسی پدیده تتلیتی‌ها و مهاجران افغانستان با یک آسیب شناس اجتماعی

مجید ابهری: چرا توبه‌ تتلو را نمی‌پذیرید/ کسانی که از ایران رفتند عزت اجتماعی می‌خواستند نه پول/ ۱۰ سال دیگر جمعیت ایران ۴۲ میلیون نفر می‌شود

در دومین برنامه از سلسله برنامه «تیتر» میزبان دکتر مجید ابهری، استاد دانشگاه و آسیب شناس اجتماعی بودیم؛ با او درباره امیر تتلو، مهاجران افغانستانی و ماجرا‌های ورزشگاه تراکتور تبریز صحبت کردیم...

رای انضباطی فینال جنجالی والیبال؛ ۴۰۰ میلیون جریمه و محرومیت تماشاگران مرد

رای کمیته انضباطی فدراسیون والیبال درباره حاشیه‌های جنجالی فینال سوم لیگ برتر مردان اعلام شد که بر این اساس، تیم شهداب یزد در دیدار خانگی برابر فولاد سیرجان در مرحله مقدماتی لیگ برتر مردان سال ۱۴۰۴ از همراهی تماشاگران محروم و به پرداخت ۴ میلیارد ریال جریمه نقدی محکوم شد. تیم شهداب در سه دیدار خانگی مرحله مقدماتی لیگ برتر مردان از همراهی تماشاگران مرد محروم است و تنها تماشاگران زن امکان حضور در سالن را خواهند داشت.

کد خبر: ۱۸۳۱۶۲
۱۳:۴۵ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴

رای انضباطی فینال جنجالی والیبال؛ ۴۰۰ میلیون جریمه و محرومیت تماشاگران مرد

دیدارنیوز: کمیته انضباطی فدراسیون والیبال آرای خود درباره حاشیه‌های فینال سوم لیگ برتر مردان در فصل ۴-۱۴۰۳ اعلام کرد.

به نقل از سایت فدراسیون والیبال، فینال مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های برتر مردان ایران به صورت دو برد از سه مسابقه در روز‌های ۱۷، ۱۹ و ۲۱ فروردین در سالن فدراسیون پیگیری شد و در نهایت تیم فولاد سیرجان ایرانیان به مقام قهرمانی دست یافت.

دیدار فینال سوم با حاشیه‌هایی همراه بود که با توجه به اتفاقات به وجود آمده، سید میلاد تقوی رئیس فدراسیون والیبال روز شنبه ۲۳ فروردین در نشستی با حضور مسئولین کمیته انضباطی و سازمان لیگ، دستور پیگیری جدی حاشیه‌های به وجود آمده در دیدار فینال سوم لیگ برتر والیبال را صادر کرد که بر این اساس جلسه کمیته انضباطی فدراسیون والیبال با حضور محسن حسن پور، رئیس کمیته انضباطی و جبار قوچان نژاد و علیرضا استعدادی رئیس و دبیر سازمان لیگ، وحید پورکارشیان سرپرست کمیته داوران، حمیدرضا شرافت رئیس هیات مدیره باشگاه شهداب یزد، علی حسین مصطفوی نیا حراست فدراسیون، میترا علیخانی دبیر کمیته انضباطی و نمایندگان وزارت ورزش امروز (یکشنبه ۳۱ فروردین) در دفتر رئیس فدراسیون والیبال برگزار شد.

کمیته انضباطی فدراسیون والیبال پس از بررسی موضوعات مطرح شده و تمامی جوانب آرای خود را درباره این پرونده اعلام کرد که به قرار زیر است:

۱- تیم شهداب یزد در دیدار خانگی برابر فولاد سیرجان در مرحله مقدماتی لیگ برتر مردان سال ۱۴۰۴ از همراهی تماشاگران محروم و به پرداخت ۴ میلیارد ریال جریمه نقدی محکوم شد.

۲- باشگاه شهداب یزد باید به صورت رسمی از جامعه والیبال و باشگاه‌های لیگ برتری به دلیل رفتار نامناسب تماشاگران منتصب به این باشگاه در فینال لیگ برتر مردان عذرخواهی کند.

۳- تیم شهداب یزد در سه دیدار خانگی مرحله مقدماتی لیگ برتر مردان سال ۱۴۰۴ از همراهی تماشاگران مرد محروم است و تنها تماشاگران زن امکان حضور در سالن را خواهند داشت.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۱ خرداد
امروز پنجشنبه ۰۱ خرداد
امروز پنجشنبه ۰۱ خرداد
امروز پنجشنبه ۰۱ خرداد
پرطرفدارترین ها