تیتر امروز

۴ انفجار در کرمانشاه/ پهپاد اسرائیلی در آسمان ایلام ساقط شد/ شلیک موشک بالستیک از یمن به اسرائیل
روز چهارم جنگ ایران و اسرائیل (بروزرسانی می‌شود)

۴ انفجار در کرمانشاه/ پهپاد اسرائیلی در آسمان ایلام ساقط شد/ شلیک موشک بالستیک از یمن به اسرائیل

درگیری نظامی و جنگ ایران و اسرائیل به روز چهارم رسید. پس از تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران در بامداد جمعه، حملات و درگیری‌های خونین همچنان ادامه دارد.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
کوروش احمدی: صدور قطعنامه شورای حکام علیه تهران از پیش برنامه‌ریزی شده بود/ احتمال ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت وجود دارد/ ایران باید ظرف دو هفته آینده با آمریکا توافق کند/ حتی ۱۰ درصد خطر احتمال جنگ، خطر بسیار بزرگی است
دیپلمات پیشین ایران در نیویورک در گفت‌و‌گو با دیدارنیوز مطرح کرد

کوروش احمدی: صدور قطعنامه شورای حکام علیه تهران از پیش برنامه‌ریزی شده بود/ احتمال ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت وجود دارد/ ایران باید ظرف دو هفته آینده با آمریکا توافق کند/ حتی ۱۰ درصد خطر احتمال جنگ، خطر بسیار بزرگی است

کوروش احمدی، دیپلمات پیشین ایران در گفتگو با دیدارنیوز می‌گوید: مسئله در این است که آیا توافقی با آمریکا حاصل می‌شود یا خیر و اگر حاصل نشود، آیا خطر جنگی وجود دارد یا خیر و اگر حتی در حد ۱۰ درصد...
پس این همه خبر درباره جلسه بررسی و هدر رفتن زمان چه می‌شود آقای آملی لاریجانی؟ مردم کی قرار است خبر خوب اقتصادی ببینند؟

فعلا FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست!

در شرایطی که کشور در بحران شدید اقتصادی قرار دارد و مردم از این وضعیت، حقوق‌های کم و گرانی‌های سرسام‌آور ناراضی هستند، صادق آملی لاریجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفته مخالفان و موافقان در مورد FATF صحبت می‌کنند در حالی که فعلا FATF مطلقاً در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست!

کد خبر: ۱۸۲۹۵۵
۲۰:۴۷ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۴

فعلا FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست!

دیدارنیوز: رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به برخی فضاسازی‌ها درباره بررسی لوایح CFT پالرمو در مجمع تشخیص گفت: عمده مخالفان و موافقان در مورد FATF صحبت می‌کنند در حالی که فعلاً FATF مطلقاً در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست.

به نقل از مجمع تشخیص مصلحت نظام، صادق آملی لاریجانی در ابتدای جلسه امروز ضمن تشکر از فرمایش‌های حکیمانه مقام معظم رهبری در مورد مذاکرات عمان با بیان اینکه سخنان ایشان مسیر روشنی را برای دیپلماسی کشور در مذاکرات ترسیم کرد و موجب آرامش جامعه شده است، گفت: نباید به صورت افراطی به مذاکرات خوشبین و یا بدبین بود.

وی تصریح کرد: مهمترین مسئله این است که نباید امور اجرایی کشور به مذاکرات گره زده شود طبیعتاً وزارت امورخارجه در مسیر انجام وظایف خود مذاکرات را پیگیری می‌کند و البته باید خطوط قرمز جمهوری اسلامی را نیز رعایت کند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه امور کشور نباید معلق و مشروط به مذاکرات شود، اظهار کرد: انتظار این است که قوای سه گانه و همه دستگاه‌ها توان خود را برای تحقق اهداف کشور در مسیر روشن برنامه هفتم توسعه به کار ببندند. مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز آماده است در چارچوب‌های قانونی به دولت کمک کند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به شعار سال ۱۴۰۴ مبنی بر سرمایه گذاری برای تولید و با تاکید بر اینکه سرمایه گذاری در مسیر تولید ریشه حل بسیاری از مشکلات کشور است، خاطر نشان کرد: شعار سال از ناحیه مقام معظم رهبری در واقع سیاستگذاری است. جذب سرمایه موجب افزایش اشتغال و استقلال کشور است لذا امیدواریم همه دستگاه‌ها به ویژه دستگاه‌های اجرایی، در این مسیر حرکت کنند.

 آملی لاریجانی در بخش دیگری از اظهارات خود با بیان اینکه صهیونیست‌ها در جنایات اخیر از حد تصور بشری عبور کرده‌اند، گفت: ملت فلسطین در ۱۶ماه اخیر مورد بزرگترین ظلم‌ها قرار گرفته‌اند و بیش از ۵۰ هزار مرد، زن و کودک به شهادت رسیدند که همه این‌ها مصداق بارز جنایت جنگی است.

وی با بیان اینکه دنیای غرب که ادعای تمدن و مدنیت دارد متاسفانه حامی چنین جنایاتی است، اظهار داشت: غرب مدعی حقوق بشر نه تنها مانع این جنایات نمی‌شود بلکه با ارسال سلاح و حمایت‌های مالی، حامی رژیم صهیونیستی است. حاکمان دنیای غرب در حمایت از این ظالمان در پیشگاه تاریخ مردود شده‌اند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: امیدواریم حاکمان کشور‌های مسلمان بیدار شوند و عملا از مردم غزه حمایت کنند. از خداوند متعال مسئلت می‌کنیم ظلم صهیونیست‌ها را به خودشان برگرداند و این رژیم جعلی و فاسد را از صحنه تاریخ محو کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سالگرد درگذشت پرویز داودی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار کرد: مرحوم داودی انصافاً فردی متدین، متعهد، شریف و عالم در مباحث اقتصاد و نیرویی مفید برای مجمع تشخیص مصلحت نظام بود که آراء خود را با صراحت بیان می‌کرد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به دستور جلسه امروز مجمع در مورد بررسی دو کنوانسیون پالرمو و سی اف تی گفت: این دو کنوانسیون را مجمع تشخیص از حیث مصلحت مورد بررسی قرار می‌دهد.

آملی لاریجانی ادامه داد: با مجوز مقام معظم رهبری مجدداً بررسی این لوایح در دستور کار مجمع قرار گرفت و در جلسات متعدد کارشناسی در کمیسیون‌های مختلف از جمله کمیسیون مشترک از جهات مختلف مورد بررسی و مداقه قرار گرفت.

وی با اشاره به فضاسازی‌های اخیر در مورد بررسی لوایح سی اف تی و پالرمو در مجمع تشخیص گفت: عمده مخالفان و موافقان در مورد FATF صحبت می‌کنند در حالی که فعلاً FATF مطلقاً در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست، زیرا مجمع تشخیص فقط مصوبات اصراری مورد اختلاف شورای نگهبان و مجلس را طبق قانون اساسی بررسی می‌کند و تنها این دو کنوانسیون مورد اختلاف مجلس و شورای نگهبان بوده است و بررسی FATF به هیچ عنوان به مجمع ارجاع نشده است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: حق تحفظ و شروط مجلس شورای اسلامی در مورد دولایحه سی اف تی و پالرمو مبنی بر اینکه این لوایح در چارچوب قانون اساسی و قوانین داخلی قابل اجرا خواهد بود نکته مهمی است که به تایید کمیسیون مشترک رسیده است و طبیعتاً در صحن مجمع مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد