تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
رای اعضای مجمع تشخیص به پالرمو و cft جهت اطلاع عموم مردم شفاف شود

حمید رسایی: رای مجمع تشخیص به پالرمو و cft شفاف شود/ همه کشور مجمع تشخیص شده!

حمید رسایی، نماینده تهران در مجلس در نشست علنی امروز گفت: همه کشور مجمع تشخیص مصلحت نظام شده و همه نهاد‌ها نیز مجمع تشخیص مصلحت نظام شدند. من از اعضای مجمع تشخیص مصلحت می‌خواهم که تمام اعضا در جلسات مهمی که مربوط به رسیدگی پالرمو و cft است، شرکت داشته باشند و کسی غیبت نکند. از طرفی برخی از اعضا آرائشان مشخص نیست و رسما اعلام کنند تا ملت اطلاع داشته باشند.

کد خبر: ۱۸۲۹۲۹
۱۳:۰۵ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۴

حمید رسایی: رای مجمع تشخیص به پالرمو و cft شفاف شود/ همه کشور مجمع تشخیص شده!

دیدارنیوز: نماینده تهران در مجلس گفت: رای اعضای مجمع تشخیص به پالرمو و cft جهت اطلاع عموم مردم شفاف شود.

حمید رسایی در نشست علنی امروز (چهار شنبه، ۲۷ فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی گفت: مطابق ماده ۲۰۷ آیین نامه داخلی مجلس، سوال از وزرا باید فوری به کمیسیون مربوطه ارجاع شده و ظرف ۱۵ روز رسیدگی شود، بعد از قانع نشدن بلافاصله باید نسبت به ارجاع به هیات رئیسه اقدام شود که متاسفانه در بعضی از کمیسیون‌ها ۵ ماه است که سوال هنوز مطرح نشده، چه کسی باید پیگیری کند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس اضافه کرد: همه کشور مجمع تشخیص مصلحت نظام شده و همه نهاد‌ها نیز مجمع تشخیص مصلحت نظام شدند. وقتی موردی قانون می‌شود، گاهی اوقات رئیس مجلس می‌گوید که من مصلحت نمی‌دانم. در حال حاضر کمیسیون‌ها نیز می‌گویند که ما مصلحت نمی‌دانیم. لطفا تذکر دهید که معاونت نظارت این موارد را بررسی کنند.

وی افزود: من از اعضای مجمع تشخیص مصلحت می‌خواهم که تمام اعضا در جلسات مهمی که مربوط به رسیدگی پالرمو و cft است، شرکت داشته باشند و کسی غیبت نکند. از طرفی برخی از اعضا آرائشان مشخص نیست و رسما اعلام کنند تا ملت اطلاع داشته باشند.

رسایی بیان کرد: رئیس جمهور درخواستی از رهبر انقلاب برای رسیدگی مجدد در مجمع کردند که رهبری فرمودند برای بررسی مجدد من موافقم که این به معنای موافقت کلی نیست.

وی افزود: مهمترین اهرم فعلی آمریکا علیه ما تحمیل جنگ اقتصادی است. پذیرش این معاهدات موجب می‌شود که دشمنان راه‌های دور زدن تحریم‌ها را شناسایی کنند. کسانی که رای می‌دهند، مشروط باشد که تحریم‌ها برداشته شود و بعد ما بپیوندیم که به جز این به ضرر ملت ایران است.

وی اضافه کرد: این رایی که در رسیدگی مجمع تشخیص داده می‌شود، در تاریخ می‌ماند. من خواهش دارم که مجمع تشخیص مصلحت نظام با دقت رسیدگی کند و رای افراد شفاف باشد.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
وای وای حمیدخان، وکیل کل تهران!!!
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۳
0
0
حمید خان اگه همه کشور مجمع تشخیص مصلحت شده بود که جنابعالی وکیل مردم نبودی!!!!
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی