تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ریزش قیمت‌ها پس از خبرهای خوب سیاسی

سکه امامی ۱۰ میلیون تومان ریخت!/ سقوط طلا به کانال ۶.۸ میلیونی

بعد از خبرهای خوب سیاسی که از مذاکرات عمان به ایران رسید، بازار سکه امروز یکشنبه، در تمامی قطعات ریزش سنگین و بی‌سابقه‌ای کرد. قیمت سکه امامی با ۱۰ میلیون و پنج هزار تومان کاهش، به کانال ۷۸ میلیونی سقوط کرد.

کد خبر: ۱۸۲۷۶۶
۱۳:۳۷ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۴

سکه امامی ۱۰ میلیون تومان ریخت!/ سقوط طلا به کانال ۶.۸ میلیونی

دیدارنیوز: قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ با اثرپذیری از سیگنال مثبت مذاکرات روز گذشته، در روند نزولی بازگشایی شد. قیمت طلا با ریزش قابل توجهی همراه شد و به کانال ۶.۸ میلیونی سقوط کرد. قیمت سکه نیز افت سنگینی داشت و سکه امامی در کانال ۷۸ میلیونی قرار گرفت گفتنی است قیمت دلار امروز نیز کاهشی است و در این لحظه روی کانال ۸۷ هزار تومانی معامله می‌شود.

قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ همزمان با اخبار مثبت مذاکرات در روز گذشته، با ریزش در تمامی قطعات و وزن‌ها بازگشایی شد؛ قیمت طلا نیم میلیون تومان کاهش داشت و از کانال هفت میلیونی عقب‌نشینی کرد. قیمت سکه نیز ریزش سنگینی داشت و سکه امامی به سطح ۷۸ میلیونی رسید.

سکه امامی ۱۰ میلیون تومان ریخت!/ سقوط طلا به کانال ۶.۸ میلیونی

برآیند مذاکرات ایران و آمریکا در روز گذشته، از سمت هر دو طرف ایرانی و آمریکایی مثبت ارزیابی شد و همین موضوع شوک سنگینی را به بازار وارد کرد. به این ترتیب، قیمت دلار از شب گذشته در مسیر نزولی قرار گرفت و به دنبال آن، قیمت‌ها در بازار طلا و سکه کاهشی شد.

به عقیده کارشناسان، اگر توافق میان ایران و آمریکا به طور رسمی امضا شود، امکان ریزش بیشتر قیمت‌ها از سطح فعلی وجود دارد. همچنین بازار‌های جهانی امروز تعطیل هستند و همین موضوع نیز بر روند کاهشی بازار تاثیرگذار بوده است.

شایان ذکر است، قیمت اونس جهانی طلا امروز با رقم ۳۲۳۶ دلار به ثبت رسیده و در تعطیلی بازار‌های جهانی ثابت است. همچنین قیمت دلار ریزش قابل توجهی داشته و در این لحظه به سطح ۸۷ هزار تومانی عقب‌نشینی کرده است.

قیمت هر گرم نقره ۱۵۰۰ تومان کاهش یافت

قیمت اونس جهانی نقره امروز بدون تغییر، روی رقم ۳۲ دلار و ۲۵ سنت قرار گرفت؛ گرم نقره ۹۹۹ در بازار داخل، اما با هزار و ۵۶۰ تومان افزایش، گرمی ۱۲۱ هزار و ۴۰ تومان به فروش رسید.

سکه امامی ۱۰ میلیون تومان ریخت!

بازار سکه امروز در تمامی قطعات ریزش سنگین و بی‌سابقه‌ای کرد. قیمت سکه امامی با ۱۰ میلیون و پنج هزار تومان کاهش، به کانال ۷۸ میلیونی سقوط کرد و با رقم ۷۸ میلیون و ۵۰۵ هزار تومان به ثبت رسید؛ سکه بهار آزادی با کاهش ۹ میلیون و ۳۳۰ هزار تومانی، به کانال ۷۰ میلیونی عقب‌نشینی کرد و روی رقم ۷۰ میلیون و ۱۷۵ هزار تومان قرار گرفت.

همچنین قیمت نیم سکه با پنح میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و ربع سکه با دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومان کاهش، به‌ترتیب با رقم‌های ۵۳ میلیون تومان و ۲۷ میلیون تومان ثبت شدند. قیمت سکه گرمی نیز با کاهش ۷۰۰ هزار تومانی، با رقم ۱۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان به ثبت رسید.

حباب سکه ریزش کرد

حباب سکه امروز در تمامی قطعات غیر از سکه گرمی کاهشی است؛ حباب سکه امامی سه میلیون ۷۶۵ هزار تومان، سکه بهار آزادی سه میلیون و ۵۵ هزار تومان، نیم سکه دو میلیون و ۳۷۳ هزار تومان و حباب ربع سکه ۹۳۷ هزار تومان کاهش یافت و حباب سکه گرمی نیز ۶۶ هزار تومان افزایش یافت.

طلا به کانال ۶.۸ میلیونی سقوط کرد

قیمت طلا امروز در روند نزولی بازگشایی شده است. قیمت هر مثقال طلا با دو میلیون و ۴۲۹ هزار تومان کاهش، روی رقم ۲۹ میلیون و ۵۲۱ هزار تومان قرار گرفته است. هر گرم طلای ۱۸ عیار، با ۵۳۲ هزار و ۳۰۰ تومان کاهش، با رقم ۶ میلیون و ۸۴۵ هزار و ۹۰۰ تومان به فروش می‌رسد. قیمت طلای دست دوم نیز با ۵۲۵ هزار و ۲۷۸ تومان کاهش، با رقم ۶ میلیون و ۷۵۴ هزار و ۵۸۷ تومان به ثبت رسیده است.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها