تیتر امروز

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.
معاون اجرایی رئیس جمهور خبر داد

«طیب‌نیا» سرلیست گزینه‌های پیشنهادی وزارت اقتصاد است

محمدجعفر قائم پناه، معاون اجرایی رئیس جمهور، گفت: در دو لیست پیشنهادی به رئیس جمهور برای تصدی وزارت اقتصاد، علی طیب‌نیا باتوجه به توانمندی‌هایی که دارد در سرلیست قرار دارد.

کد خبر: ۱۸۲۷۵۱
۱۰:۳۲ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۴

«طیب‌نیا» سرلیست گزینه‌های پیشنهادی وزارت اقتصاد است

دیدارنیوز: معاون اجرایی رئیس جمهور، تاکید کرد: در دو لیست پیشنهادی به رئیس جمهور برای تصدی وزارت اقتصاد، علی طیب‌نیا باتوجه به توانمندی‌هایی که دارد در سرلیست قرار دارد.

محمدجعفر قائم پناه در بخشی از یک گفت وگوی تلویزیونی با اشاره به مطرح شدن نام علی طیب نیا به عنوان گزینه اول برای تصدی وزارت اقتصاد، بیان کرد: بر اساس جمع بندی که چند گروه داشتند، گزینه اول آن‌ها طیب نیا بود. باتوجه به توانمندی، دانش و تجربه‌ای که ایشان دارد. ایشان گزینه اول لیستی که بنده دیدم، بود. ایشان توانمند است.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا با خود ایشان قبل از اینکه اسمشان مطرح شود صحبت نشده بود؛ بیان کرد: نمی‌شود. ابتدا باید به رئیس جمهور پیشنهاد داده شود. رئیس جمهور است که با مجلس رایزنی می‌کند و به تفاهم می‌رسد. اگر باهم به این تفاهم رسیدند به مجلس معرفی می‌کند. آنچه که مشخص است این بوده که این‌ها پیشنهاد به رئیس جمهور است. گروه پیشنهادی نزدیک به ۱۰ نفر یا ۱۲ نفر بود. در دو لیستی که به رئیس جمهور معرفی شده است، سرلیست طیب نیا بود و امتیاز بیشتری آورده بود.

معاون اجرایی رئیس جمهور، تصریح کرد: این‌ها فعلا کاندیدا‌ها هستند. اول باید رئیس جمهور تایید کند. زمانی با این کاندیدا‌ها صحبت می‌شود که رئیس جمهور تصمیم نهایی را بگیرد.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد