تیتر امروز

قرارداد جنجالی بابک زنجانی با وزارت راه/ اسرائیل همچنان در پی حمله به ایران/ چشم انتظار شنبه‌های رویایی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

قرارداد جنجالی بابک زنجانی با وزارت راه/ اسرائیل همچنان در پی حمله به ایران/ چشم انتظار شنبه‌های رویایی

این هشتاد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
توی این «کوچه» به دنیا اومدیم
دیدار از برگزاری بزرگترین فستیوال ایران گزارش می‌دهد

توی این «کوچه» به دنیا اومدیم

خبر رسید فستیوال "کوچه" که قرار بود با تائید وزیر فرهنگ برگزار شود، با مخالفت امام جمعه بوشهر تعطیل شد اما طولی نکشید که خبر آمد، بوشهر میزبان دوست داران فستیوال "کوچه" است.
فائزه هاشمی: به رابطه با آمریکا رای می‌دهم/ باید در این دنیا به مردم پاسخ داد
در سی‌وچهارمین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

فائزه هاشمی: به رابطه با آمریکا رای می‌دهم/ باید در این دنیا به مردم پاسخ داد

در سی‌ و چهارمین برنامه دیدار اندیشه با فائزه هاشمی استاد سابق دانشگاه و فعال سیاسی با موضوع "بررسی تطبیقی پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ با قانون مصوب - تحدید قدرت" گفت‌و‌گو کردیم.
افزایش قیمت خودرو‌های داخلی

قیمت خودرو یک روز بعد از مذاکرات +جدول

قیمت خودرو امروز یکشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ و یک روز پس از پایان مذاکرات ایران و آمریکا با روند صعودی همراه شد. تغییر قیمت بین محصولات هر دو بازار داخلی و مونتاژی از یک میلیون تومان تا ۸۰ میلیون تومان است.

کد خبر: ۱۸۲۷۵۰
۱۰:۲۲ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۴

قیمت خودرو یک روز بعد از مذاکرات +جدول

دیدارنیوز: قیمت خودرو امروز ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ پس از پایان مذاکرات ایران و آمریکا با روند صعودی همراه شد. اکثر محصولات داخلی، به جز شاهین اتوماتیک پلاس، روند افزایشی را تجربه کردند. در حالی که خودرو‌های مونتاژی بازار، در برخی مدل‌ها با فراز و فرود به کار خود ادامه دادند.

وضعیت کلی بازار خودرو پس از اتمام مذاکرات در بعضی از محصولات تغییر پیدا کرد. تغییر ایجادشده در بین محصولات هر دو بازار داخلی و مونتاژی از یک میلیون تومان تا ۸۰ میلیون تومان به وضوح قابل مشاهده است.

قیمت محصولات داخلی

قیمت خودرو‌های داخلی صبح امروز در بیشتر محصولات روند صعودی به خود گرفته است.

پژو ۲۰۷ دنده‌ای هیدرولیک یکی از مدل‌های محبوب و پرطرفدار در بازار خودرو محسوب می‌شود که با رشد چهار میلیون تومانی با قیمت ۸۵۱ میلیون تومان به مشتری تحویل داده می‌شود.

تارا اتوماتیک V۴ مدل ۱۴۰۴ در دسته خودرو‌هایی که به قیمت بالای یک میلیارد تومان معامله می‌شود، صبح امروز پس از پایان مذاکرات با رشد یک میلیون تومانی به قیمت یک میلیارد و ۱۸۷ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

شاهین اتوماتیک پلاس مدل ۱۴۰۴ یکی از سدان‌های تولیدی شرکت سایپا، هم‌اکنون با ریزش ۱۲ میلیون تومانی به قیمت یک میلیارد و ۳۱۱ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

کوییک S یکی از هاچ‌بک‌های بازار داخلی به شمار می‌رود که صبح روز جاری با افزایش دو میلیون تومانی به قیمت ۵۱۹ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

قیمت خودرو یک روز بعد از مذاکرات +جدول

قیمت محصولات مونتاژی

قیمت خودرو‌های مونتاژی صبح امروز دستخوش تغییر شد.

تیگو ۸ پرومکس (IE) در دسته محصولات مدیران خودرو قرار گرفته است که صبح امروز با افت ۳۰ میلیون تومانی سه میلیارد و ۵۹۵ میلیون تومان به متقاضی تحویل داده می‌شود.

کی‌ام‌سی T۹ رده‌بالاتر از کی‌ام‌سی T۸ قرار گرفته است که امروز با رشد ۴۰ میلیون تومانی به ارزش دو میلیارد و ۸۲۰ میلیون تومان معامله می‌شود.

فیدلیتی پرستیژ (۵ نفره) از دیگر محصولات لوکس شرکت بهمن موتور، صبح امروز با رشد ۷۰ میلیون تومان به محدوده سه میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان وارد شده است.

لاماری هیبرید در دسته خودرو‌های محبوب مونتاژی با افت ۱۰ میلیون تومانی با قیمت دو میلیارد و ۶۷۰ میلیون تومان به متقاضی تحویل داده می‌شود.

قیمت خودرو یک روز بعد از مذاکرات +جدول

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها