تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مذاکرات تهران و واشنگتن در عمان

نماینده ترامپ: گفتگوی مثبتی با ایران داشتیم

استیو ویتکاف، فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در اولین اظهارات خود پس از گفتگوی غیرمستقیم با هیأت ایرانی تصریح کرد: «ما یک گفتگوی بسیار مثبت و سازنده داشتیم.»

کد خبر: ۱۸۲۷۳۴
۲۰:۱۱ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۴

نماینده ترامپ: گفتگوی مثبتی با ایران داشتیم

دیدارنیوز: استیو ویتکاف، نماینده دولت ترامپ گفت: گفت‌وگوی بسیار مثبت و سازنده با ایران داشتیم.

«استیو ویتکاف» فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در اولین اظهارات خود پس از گفت‌وگو غیرمستقیم با هیأت ایرانی تصریح کرد: «ما یک گفت‌وگو بسیار مثبت و سازنده داشتیم.»

طبق گزارش خبرنگار شبکه آمریکایی «ان بی سی نیوز»، ویتکاف در گفت‌وگو با شبکه آمریکایی افزود: «گفت‌وگوها با ایران در ۱۹ آوریل ادامه خواهد یافت.»

فرستاده ویژه آمریکا در حال بازگشت به این کشور است.

مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا با حضور «سید عباس عراقچی» وزیر خارجه ایران و فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور غرب آسیا بعد از ظهر امروز (شنبه) با وساطت وزیر امور خارجه عمان آغاز شد و دقایقی پیش پایان یافت.

در این گفت‌وگوها که در محل پیش‌بینی‌شده توسط میزبان عمانی، با استقرار نمایندگان جمهوری اسلامی ایران و آمریکا در سالن‌های مجزا انجام شد، نقطه‌نظرات و پیشنهادات طرفین در مورد ۲ موضوع رفع تحریم‌ها و بحث برنامه هسته‌ای ایران از طریق وزیر امور خارجه عمان به هر یک از طرفین منتقل شد.

وزیر امور خارجه ایران پیش از آغاز این گفت‌وگوها بیان کرد: در این دیدار خیلی از مسائل اولیه و اصولی روشن خواهد شد، از جمله اگر اراده کافی در طرفین وجود داشته باشه ما در مورد جدول زمانی (گفت‌وگوها) هم تصمیم می‌گیریم ولی هنوز زود است که در این خصوص صحبت کنیم. درباره کم و کیفش هم همان است که پیشتر اعلام شده است.

یک عضو تیم مذاکره کننده ایرانی به ایسنا اعلام کرد که روند مذاکرات انجام شده در مجموع خوب بوده است.

طرفین در پایان موافقت کردند که این گفت‌وگوها در هفته آینده ادامه یابد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
کرامت سلیمی
|
Slovakia
|
۰۷:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۴
0
0
می گویند از تفنگ خالی هر دو طرف می ترسند.

امریکا با وانمود به داشتن سلاح هسته ای دولتهای زیادی را ترساند و ان دولتها را تحت کنترل خود گرفت.و حتی تاریخ دنیا را بازنویسی کرد.

همانقدر که ان دولتها از امریکا می ترسند ، امریکا نیز از ان دولتها می ترسد ، چون تفنگش خالیست و اگر ان دولتها پی ببرند که سلاح هسته ای یک تفنگ خالیست دیگر مطابق سیاستهای امریکا رفتار نخواهند کردو نظم جهانی فعلی به هم خواهد خورد.

همه دولتها انقدر باهوش نیستند که بفهمند سلاح هسته ای یک خالی بندیست و از نظر علمی وجود چنین سلاحی غیر ممکن است و نشدنیست.
تصور کنید چنین دولتهایی معما براشون حل بشه و پی ببرند که سلاح هسته ای همان اقا گرگه دوران کودکیست .

راز مذاکرات ایران و امریکا همین است که اگر مقامات ارشد ایران اقدام به افشای دروغ بودن سلاح هسته ای کنند امریکا دیگر وجهه یک ابرقدرت بلامنازع را ندارد حتی اگر دارای پیبشرفته ترین جت های جنگی باشد و نسبت به دیگر کشورها برتری هوایی داشته باشد.

روسیه مدعیست دومین ابرقدرت اتمی دنیاست و هزاران کلاهک هسته ای دارد اما تقریبا 4 سال است که روسیه در جنگ اوکراین درگیر است و هیچکس روی این کشور حساب نمی کند و حتی روسیه به ترامپ دخیل بسته است که کمک کند تا جنگ اوکراین متوقف شود و در ظاهر به شکل مثلا ابرومندانه ای از این باتلاق خارج شود.

چند ماه پیش اقای کمال خرازی وزیر خارجه زمان اقای خاتمی هم گفتند که در صورت به خطر افتادن موجودیت جمهوری اسلامی ، ایران دکترین هسته ای خود را تغییر خواهد داد.

معنی سخن اقای خرازی هم جز این نیست که در صورت اقدام امریکا بر علیه ایران ، مقامات ایرانی اقدام به افشای دروغ بودن سلاح هسته ای خواهند کرد.

جدیدا هم اقای صالحی رییس اسبق سازمان انرژی اتمی ایران گفتند که اگر امریکا با ایران توافق نکند دامنه جنگ به اوکراین تا تایوان کشیده خواهد شد و به نفع همه است که امریکا توافق کند.

توافق بر سر چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یک ابر قدرت مثلا بلامنازع به نام امریکا که حتی اگر سلاح هسته ای هم نداشته باشد ولی دارای بزرگترین و پیشرفته ترین نیروی هوایی و زرادخانه نظامیسیت ، باید بر سر چی توافق کند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ به این پرسش را به خودتان واگذار می کنم.
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها