تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
دیدار رئیس‌جمهور با مدیران موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی

پزشکیان از ساخت برج فناوری با کاربری هوش مصنوعی خبر داد

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری اعلام کرد که ساخت برج فناوری با کاربری بیوتکنولوژی، هوش مصنوعی و نانو تکنولوژی از برنامه‌های اولویت‌دار دولت است.

کد خبر: ۱۸۲۶۵۷
۱۷:۰۳ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۴

پزشکیان از ساخت برج فناوری با کاربری هوش مصنوعی خبر داد

دیدارنیوز: رئیس جمهور بر ضرورت تشکیل کارگروهی متشکل از اساتید دانشگاه، مدیران موسسه‌های رازی و پاستور و مسئولان وزراتخانه‌های بهداشت و جهادکشاورزی، به منظور هماهنگی، برنامه‌ریزی، طراحی و احداث برج فناوری کشور مطابق مجموعه‌های مشابه پیشرفته و به روز دنیا تاکید کرد و گفت: با اجرای این پروژه عظیم علمی-فناوری، زمینه برای ادغام دو موسسه رازی و پاستور و تبدیل آن به هاب تحقیقاتی، تولیدی و خدماتی در حوزه پزشکی برای کل کشور و منطقه فراهم خواهد شد.

مسعود پزشکیان پیش از ظهر امروز پنجشنبه، در جریان سفر به شهرستان کرج، در دیدار با مدیران موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی، ساخت یک برج فناوری با کاربری تولید واکسن، بیوتکنولوژی، هوش مصنوعی، نانو تکنولوژی و تحقیقات زیستی را از جمله برنامه‌های اولویت‌دار دولت برای ارتقای جایگاه این موسسه علمی-تحقیقاتی عنوان کرد و افزود: هدف ما ساخت مجموعه‌ای متناسب با چشم‌انداز ترسیم شده از سوی رهبری معظم انقلاب و در حد نام ایران است که باید برای منطقه الگو و الهام‌بخش باشد.

رئیس جمهور در ادامه بر ضرورت تشکیل کارگروهی متشکل از اساتید دانشگاه، مدیران موسسه‌های رازی و پاستور و مسئولان وزراتخانه‌های بهداشت و درمان و جهادکشاورزی، به منظور هماهنگی، برنامه‌ریزی، طراحی و احداث این برج فناوری مطابق مجموعه‌های مشابه پیشرفته و به روز دنیا تاکید کرد و افزود: با اجرای این پروژه عظیم علمی-فناوری، زمینه برای ادغام دو موسسه رازی و پاستور و تبدیل آن به هاب تحقیقاتی، تولیدی و خدماتی در حوزه پزشکی برای کل کشور و منطقه فراهم خواهد شد.

پزشکیان استفاده از ظرفیت نخبگان، به ویژه نخبگان خارج از کشور در احداث و بهره‌برداری از این برج فناوری را مورد تاکید قرار داد و گفت: در صورت موفقیت در اجرای این پروژه خواهیم توانست نخبگان کشور را گردهم آوردیم و با بهره‌گیری از توانمندی آن‌ها برای کشور تولید ثروت کنیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه در طراحی و احداث برج فناوری، الگوی مصرف انرژی و تامین نیاز‌های آن از انرژی‌های تجدیدپذیر، حتما باید مورد توجه و اهتمام باشد، تصریح کرد: قطعا آیندگان ما را بر اساس «عملکردها» قضاوت خواهند کرد و باید تلاش کنیم که بهترین باشیم و بهترین اهداف را برای کشور ترسیم و با قدرت در جهت رسیدن به آن‌ها تلاش کنیم.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها