تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
نرخ ارز در ایران

دلار در انتظار مذاکرات شنبه

قیمت دلار روز چهارشنبه با گردش در منطقه قیمتی ۹۹ هزار تا ۱۰۰ هزار تومانی معامله شد و بزرگان این بازار ترجیح دادند تا زمان وضوح اخبار مربوط به مذاکره میان ایران و آمریکا در روز شنبه، منتظر بمانند.

کد خبر: ۱۸۲۶۲۲
۱۹:۰۵ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۴

دلار در انتظار مذاکرات شنبه

دیدارنیوز: قیمت دلار روز چهارشنبه با گردش در منطقه قیمتی ۹۹ هزار تا ۱۰۰ هزار تومانی معامله شد. سیگنال‌های سیاسی، معامله‌گران بازار ارز را دست به عصا کرد و به این ترتیب، بزرگان این بازار ترجیح دادند تا زمان وضوح اخبار مربوط به مذاکره میان ایران و آمریکا در روز شنبه، منتظر بمانند.

قیمت دلار روز چهارشنبه با افزایش ۵۰۰ تومانی بازگشایی و در محدوده ۱۰۰ هزار تومانی معامله شد، اما در ادامه، کاهشی شد و به کریدور ۹۹ هزار تومانی برگشت. قیمت دلار در آخرین معامله روز چهارشنبه با رقم ۹۹ هزار و ۷۵۰ تومان معامله شد.

بازار ارز روز چهارشنبه در تعادل میان عرضه و تقاضا قرار داشت. معامله‌گران، خلاف روز سه‌شنبه ترجیح دادند احتیاط کنند و روی دارایی خود قمار نکنند. در یک هفته اخیر، اخبار مربوط به مذاکره و توافق میان ایران و آمریکا و اظهار نظر مقامات مسئول دو کشور در این خصوص، در صدر توجه معامله‌گران بازار ارز قرار داشته است.

پیش بینی قیمت دلار

تحلیلگران اقتصادی معتقدند برخی از سیگنال‌های سیاسی و اخبار تایید نشده، از تمایل دو طرف ایران و آمریکا برای توافق و نشستن پای میز مذاکره حکایت دارد.

به اعتقاد کارشناسان اقتصادی، هفته پایانی فروردین روز‌های مهمی برای بازار‌های مالی است و هر سیگنالی می‌تواند قیمت دلار را به طور روزانه حداقل پنج درصد تکان دهد. پیشنهاد آن‌ها به معامله‌گران این است که سرمایه‌های خود را به هوای کسب سود وارد بازار ارز نکنند تا شرایط سیاسی کشور وضوح مشخصی بگیرد.

دلار توافقی گران شد

قیمت درهم در بازگشایی بازار‌ها در روز چهارشنبه ۲۰ فروردین افزایشی بود، اما در ادامه با رقم ۲۷ هزار و ۷۰۰ تومانی معامله شد و نسبت به روز سه‌شنبه تغییر قیمت پیدا نکرد. قیمت تتر در روز سه‌شنبه به منطقه ۱۰۰ هزار تومانی صعود کرد و با رقم ۱۰۰ هزار و ۷۰۰ تومانی در حال معامله است. قیمت پوند انگلیس روی رقم ۱۲۸ هزار و ۴۸۰ تومانی ایستاد و قیمت یورو نیز در سطح ۱۱۰ هزار و ۶۱۰ تومانی معامله شد.

قیمت اسکناس دلار در مرکز مبادله روز چهارشنبه ۲۰ فروردین رشد ۱۹۴ تومانی داشت و روی رقم ۷۰ هزار و ۸۷۸ تومانی ایستاد. حواله دلار یا همان دلار توافقی در مرکز مبادله ۱۸۸ تومان رشد داشت و با قیمت ۶۸ هزار و ۹۴۷ تومانی کشف شد.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر