تیتر امروز

فوری: حمله سپاه به اسرائیل/ آتش‌سوزی در صداوسیما پس از حمله اسرائیل/ در زمان حمله هوایی کدام بخش خانه امن‌تر است؟
روز چهارم جنگ ایران و اسرائیل (بروزرسانی می‌شود)

فوری: حمله سپاه به اسرائیل/ آتش‌سوزی در صداوسیما پس از حمله اسرائیل/ در زمان حمله هوایی کدام بخش خانه امن‌تر است؟

درگیری نظامی و جنگ ایران و اسرائیل به روز چهارم رسید. پس از تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران در بامداد جمعه، حملات و درگیری‌های خونین همچنان ادامه دارد.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
یک سخنگوی اتحادیه اروپا می‌گوید هر تحولی که فرصت‌های یک نتیجه دیپلماتیک را افزایش دهد، حرکت در مسیر درست است

استقبال اتحادیه اروپا از مذاکره تهران و واشنگتن

یک سخنگوی اتحادیه اروپا درباره موضع بروکسل نسبت به مذاکره آتی تهران - واشنگتن در مسقط گفت: «ما اعلام گفتگو‌ها میان ایران و ایالات متحده را مورد توجه قرار داده‌ایم. هر تحولی که فرصت‌های یک نتیجه دیپلماتیک را افزایش دهد، حرکت در مسیر درست است و ما از آن استقبال می‌کنیم».

کد خبر: ۱۸۲۵۸۹
۱۰:۲۵ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۴

استقبال اتحادیه اروپا از مذاکره تهران و واشنگتن

دیدارنیوز: سخنگوی اتحادیه اروپا به مذاکره آتی غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان واکنش نشان داد.

یک سخنگوی اتحادیه اروپا از مذاکره میان جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا که قرار است روز شنبه در عمان و به صورت غیرمستقیم برگزار شود، استقبال کرد.

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران روز سه‌شنبه و در سفر به الجزایر، با اشاره به تحولات اخیر و آمادگی ایران برای مذاکره غیرمستقیم با آمریکا، تاکید کرد که مذاکرات آتی در مسقط فرصت جدیدی به دیپلماسی و آزمونی برای سنجش جدیت آمریکاست که سابقه طولانی بدعهدی و یکجانبه‌گرایی در کارنامه خود دارد.

یک سخنگوی اتحادیه اروپا در گفتگو با ایسنا درباره موضع بروکسل نسبت به مذاکره آتی تهران-واشنگتن در مسقط گفت: «ما اعلام گفتگو‌ها میان ایران و ایالات متحده را مورد توجه قرار داده‌ایم. هر تحولی که فرصت‌های یک نتیجه دیپلماتیک را افزایش دهد، حرکت در مسیر درست است و ما از آن استقبال می‌کنیم».

این دیپلمات اروپایی در ادامه گفت: «ما بر تعهد خود برای نیل به یک راه‌حل دیپلماتیک که تنها راه پایدار برای رسیدگی به برنامه هسته‌ای ایران است، تاکید می‌کنیم. این موضوع اخیرا توسط نماینده عالی اتحادیه اروپا در جلسه شورای امنیت سازمان ملل نیز مورد تاکید قرار گرفت».

او گفت: «ما همچنین بر اهمیت یک رویکرد چندجانبه تاکید می‌کنیم».

این سخنگوی اتحادیه اروپا در پایان خبر داد: «ما کانال‌های ارتباطی مستقیم با ایران را حفظ می‌کنیم».

این اظهارنظر در حالی است که «مجید تخت‌روانچی» معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران روز سه‌شنبه و در سفر به وین، برای نخستین بار با مسئولان جدید سیاست خارجی اتحادیه اروپا دیدار و رایزنی کرد.

در دیدار تخت‌روانچی و «اولاف اسکوگ» معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، درباره طیفی از موضوعات مورد مورد اهتمام مشترک از جمله بحث‌های مرتبط با آخرین وضعیت موضوع هسته‌ای، رفع تحریم‌ها و چشم‌انداز مذاکرات گفتگو و تبادل‌نظر شد. همچنین، مقرر شد گفتگو‌ها بین طرفین در سطوح مختلف تداوم داشته باشد.

روز سه‌شنبه همچنین نشست هیات‌های کارشناسی ایران، روسیه و چین در مسکو برگزار شد و طبق روایت «کاظم غریب‌آبادی» معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه ایران، طرف‌ها ضمن به اشتراک گذاشتن دیدگاه و پیشنهادات خود درخصوص مسیر پیش‌رو و تحولات مرتبط با موضوع هسته‌ای، رفع تحریم و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت، بر تعهد خود به استمرار هماهنگی‌های نزدیک سه‌جانبه تأکید کردند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
پرطرفدارترین ها