تیتر امروز

صدای انفجار در شهریار تهران/ تصاویری از انفجار در آسمان تل‌آویو
درگیری نظامی ایران و اسرائیل

صدای انفجار در شهریار تهران/ تصاویری از انفجار در آسمان تل‌آویو

دومین شب از درگیری نظامی ایران و اسرائیل چند کشته و زخمی برجای گذاشت. پس از حمله تروریستی تل‌آویو به تهران و شهرهای دیگر ایران، درگیری دو طرف اوج گرفته و انفجار در مراکز حساس نظامی و انرژی ادامه...
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
کوروش احمدی: صدور قطعنامه شورای حکام علیه تهران از پیش برنامه‌ریزی شده بود/ احتمال ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت وجود دارد/ ایران باید ظرف دو هفته آینده با آمریکا توافق کند/ حتی ۱۰ درصد خطر احتمال جنگ، خطر بسیار بزرگی است
دیپلمات پیشین ایران در نیویورک در گفت‌و‌گو با دیدارنیوز مطرح کرد

کوروش احمدی: صدور قطعنامه شورای حکام علیه تهران از پیش برنامه‌ریزی شده بود/ احتمال ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت وجود دارد/ ایران باید ظرف دو هفته آینده با آمریکا توافق کند/ حتی ۱۰ درصد خطر احتمال جنگ، خطر بسیار بزرگی است

کوروش احمدی، دیپلمات پیشین ایران در گفتگو با دیدارنیوز می‌گوید: مسئله در این است که آیا توافقی با آمریکا حاصل می‌شود یا خیر و اگر حاصل نشود، آیا خطر جنگی وجود دارد یا خیر و اگر حتی در حد ۱۰ درصد...
در فصل بهار هم قطعی برق داریم!

بحران انرژی؛ برنامه قطع برق در البرز اعلام شد

درپی بحران انرژی در کشور، مسعود خواجه‌وند، مدیرعامل شرکت توزیع برق البرز گفت: قطعی برق یک روز در میان و به صورت بازه زمانی دو ساعته است و از ساعت ۹ تا ۲۲ اعمال می‌شود!

کد خبر: ۱۸۲۵۱۷
۱۹:۵۸ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۴

بحران انرژی؛ برنامه قطع برق در البرز اعلام شد

دیدارنیوز _ استان البرز: مدیرعامل شرکت توزیع برق البرز گفت: قطعی برق یک روز در میان و به صورت بازه زمانی دو ساعته است و از ساعت ۹ تا ۲۲ اعمال می‌شود.

مسعود خواجه‌وند در گفتگو با ایسنا درباره علت خاموشی‌ها طی روز‌های اخیر، گفت: با توجه به خشکسالی‌های اخیر که اتفاق افتاده است، ما امکان بهره‌گیری از یک سوم نیروگاه‌های برق آبی را داریم. از طرف دیگر، با توجه به محدودیت‌هایی که از لحاظ تامین سوخت و انرژی در استان داشته‌ایم، تعمیر نیروگاه‌ها هم به سال جدید موکول شد.

وی افزود: با توجه به اینکه ۳۰ درصد نیروگاه‌های کشور عمر بالایی دارند، این تعمیرات حتما باید انجام شود. به این خاطر برای خدمت‌رسانی مناسب در تابستان پیش رو که تابستان سختی است، برنامه‌ریزی شده است که این تعمیرات اساسی محقق شود.

خواجه‌وند با بیان اینکه به علت محدودیت‌های ایجاد ده، از همه مردم عذر خواهی می‌کنیم، اظهار کرد: امیدواریم با ادامه و اتمام تعمیرات اساسی بتوانیم هرچه سریع‌تر نیروگاه‌ها را به مدار تولید برگردانیم و خدمت‌رسانی مناسبی به مردم داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان البرز اظهار کرد: مصرف ابتدای سال جاری نسبت به سال گذشته حدود شش درصد افزایش داشته است و این عدد بالایی به حساب می‌آید. همین باعث شد که از روز گذشته محدودیت‌هایی داشته باشیم.

وی درباره اعلام برنامه خاموشی‌ها، گفت: اطلاع‌رسانی امروز و روز‌های آینده انجام خواهد شد و به محض اینکه تعمیرات اساسی نیروگاه‌ها به پایان برسد، محدودیت‌های برق رسانی هم به پایان خواهد رسید.

خواجه‌وند خاطرنشان کرد: از تمام مردم درخواست می‌شود که صرفه جویی در مصرف آب و برق را در دستور کارشان قرار دهند و از وسایل برقی غیرضروری استفاده نکنند تا بتوانیم خدمت‌رسانی مناسبی به بخش خانگی و تجاری داشته باشیم. از صنایع بزرگ هم خواهش می‌کنیم که نیروگاه‌های خود را به وارد مدار کنند تا بتوانند به افزایش تولید برق کمک کنند.

وی درباره زمانبندی خاموشی‌ها گفت: از امروز پیامک‌های برنامه و زمان محدودیت‌ها ارسال می‌شود. برنامه‌های قطعی برق همراه با مشخصات محدوده در سایت شرکت توزیع برق و از طریق رسانه‌ها هم به اطلاع مردم خواهد رسید.

این مسئول افزود: قطعی برق یک روز در میان و به صورت بازه زمانی دو ساعته است و از ساعت ۹ تا ۲۲ اعمال می‌شود.

وی در ادامه گفت: این تصور را نداشتیم که میزان مصرف از میزان تولید بیشتر شود و این باعث غافلگیری شد.

خواجه‌وند خاطرنشان کرد: سال جاری تابستان سختی خواهد داشت، اما برنامه‌ریزی گسترده‌ای برای تعمیرات اساسی نیروگاه‌ها انجام شده است تا تولید و بهره‌وری افزایش پیدا کند. همچنین توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در زمینه‌های مختلف مورد توجه قرار گرفته است. در نهایت همراهی مردم برای مصرف برق مهم و ضروری است.

بحران انرژی؛ برنامه قطع برق در البرز اعلام شد

بحران انرژی؛ برنامه قطع برق در البرز اعلام شد

بحران انرژی؛ برنامه قطع برق در البرز اعلام شد

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
پرطرفدارترین ها