تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
یک فعال سیاسی در گفتگویی مطرح کرد

مهدی عرب‌صادق: بوی اضمحلال از رادیکال‌ها بلند شده است

یک فعال سیاسی گفت: شاخه خشکیده جبهه پایداری بر اثر بی توجهی از بین خواهد رفت بنابراین نیاز نیست که این شاخه هرس شود چون این شاخه در معرض هر بادی قرار بگیرد، می افتد و تجزیه می شود.

کد خبر: ۱۸۲۴۰۳
۱۵:۰۱ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۴

مهدی عرب‌صادق: بوی اضمحلال از رادیکال‌ها بلند شده است

دیدارنیوز- سرانجام خاکستر‌ها کنار رفت و آتش اختلاف در اردوگاه پایداری‌ها زبانه کشید. تفکری که خود را سوپرانقلابی و بقیه سلایق سیاسی را تکفیر می‌کرد، حالا نیروهایش بر روی هم شمشیر می‌کشند. پس از تأکید اخیر رهبر انقلاب به پرهیز از دوقطبی سازی در جامعه، تندرو‌ها تغییر تاکتیک دادند و به بهانه دفاع از قانون حجاب، علیه دولت موضع گرفتند و پزشکیان را به نفاق متهم کردند.

اینجا بود که سیدمحمود نبویان نماینده نخست تهران در مجلس شورای اسلامی صلاح خود دید تا با تندرو‌ها مرزبندی کند و همین زمینه ساز انشقاق و دوپارگی در اردوگاه پایداری‌ها شد. از تنش و دودستگی در تجمعات حجاب تا تک و پاتک‌ها در شبکه‌های اجتماعی حکایت از آن می‌کند تندرو‌ها دیگر تحمل همدیگر را نیز ندارند، انگار نه انگار آن‌ها سال‌ها در کنار هم به اصلاح‌طلبان تاختند و اصولگرایان اصیل را حاشیه نشین کردند. به نظر می‌رسد نیرو‌های جبهه پایداری در مکری خود‌ساخته گرفتار شدند، چون کار جمعی دیگر برای‌شان صرف ندارد و هر کسی در این فضا منفعت خود را می‌جوید.
مهدی عرب‌صادق: بوی اضمحلال از رادیکال‌ها بلند شده است
مهدی عرب صادق در گفتگویی درباره بروز شکاف‌های عمیق در جبهه پایداری گفت: جبهه پایداری نقطه انتهایی رادیکالیسم سوپر انقلابی است. نیرو‌های این تفکر ماهیت و هویت را در دشمن سازی تعریف کرده اند یعنی همواره باید یک دشمن مقابل خود داشته باشند تا حیات سیاسی شان تضمین شود.

وی با بیان اینکه پایداری‌ها هیچ رابطه‌ای با نظام، قانون و مردم ندارند و فقط به نفعت گروهی و شخصی خود می‌اندیشند، افزود: وقتی جبهه پایداری نتواند مقابل خود در بستر سیاسی، اندیشه‌ای و گفتمانی یک دشمن تعریف کند، اختلاف بین نیرو‌های این اردوگاه سیاسی حاد می‌شود و اتفاقی می‌افتد که این روز‌ها شاهدش هستیم.

این استاد دانشگاه درباره برائت جستن سیدمحمود نبویان از تندروی‌ها در موضوع حجاب یادآور شد: تندرو‌ها هیچ نسبتی با جمهوریت نظام ندارند و اسلامیت این‌ها نیز تظاهر است. آن‌ها هر جایی منافع سیاسی شان ایجاب کند، هیچ خط قرمزی را به رسمیت نمی‌شناسند و از همه قوانین، مرز‌ها و رسم‌ها عبور خواهند کرد.

وی جبهه پایداری را یک شاخه خشکیده سیاسی خواند و ادامه داد: بوی اضمحلال از این تفکر بلند شده است. نیرو‌های این جریان دنبال دیده شدن هستند، چون فقط تحت این شرایط می‌توانند زیست سیاسی کنند.

این فعال سیاسی اصولگرا درباره برخورد قضایی با قانون شکنی تندرو‌ها اظهار کرد: نیازی به این کار نیست. کافی است که پایداری‌ها مورد بی توجهی قرار گیرند تا ناپدید شوند. به عبارت شاخه خشکیده جبهه پایداری بر اثر بی توجهی از بین خواهد رفت بنابراین نیاز نیست که این شاخه هرس شود، چون این شاخه در معرض هر بادی قرار بگیرد، می‌افتد و تجزیه می‌شود./نامه نیوز

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی