تیتر امروز

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
جنگ تجاری و اثر آن بر نفت

طلای سیاه ریزش کرد؛ نفت برنت چند؟

قیمت نفت در معاملات روز جمعه بازار جهانی هفت درصد ریزش کرد و به پایین‌ترین حد خود در بیش از سه سال گذشته رسید. نفت برنت در طول معاملات روز جمعه، تا سطح ۶۴ دلار و سه سنت ریزش کرد و شاخص نفت آمریکا تا مرز ۶۰ دلار و ۴۵ سنت عقب نشینی کرده بود.

کد خبر: ۱۸۲۳۷۹
۱۰:۵۰ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۴

طلای سیاه ریزش کرد؛ نفت برنت چند؟

دیدارنیوز: قیمت نفت در معاملات روز جمعه بازار جهانی که با اقدام چین در افزایش تعرفه‌ها روی کالا‌های آمریکا، جنگ تجاری تشدید شد، هفت درصد ریزش کرد و به پایین‌ترین حد خود در بیش از سه سال گذشته رسید.

چین که بزرگترین واردکننده نفت در جهان است، اعلام کرد از ۱۰ آوریل (۲۱ فروردین)، تعرفه‌های ۳۴ درصدی را برای تمام کالا‌های آمریکایی وضع خواهد کرد. کشور‌های سراسر جهان، پس از اقدام دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در افزایش تعرفه‌های واردات به بالاترین حد خود در بیش از یک قرن گذشته، در تدارک اقدامات تلافی‌جویانه هستند.

کالا‌هایی از جمله گاز طبیعی، سویا و طلا هم ریزش قیمت داشتند و بازار‌های سهام جهانی متزلزل شدند.

بهای معاملات نفت برنت با چهار دلار و ۵۶ سنت معادل ۶.۵ درصد کاهش، در ۶۵ دلار و ۵۸ سنت در هر بشکه بسته شد. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا، چهار دلار و ۹۶ سنت معادل ۷.۴ درصد کاهش یافت، در ۶۱ دلار و ۹۹ سنت در هر بشکه بسته شد.

نفت برنت در طول معاملات روز جمعه، تا سطح ۶۴ دلار و سه سنت ریزش کرد و شاخص نفت آمریکا تا مرز ۶۰ دلار و ۴۵ سنت عقب نشینی کرده بود.

برای کل هفته، نفت برنت ۱۰.۹ درصد کاهش یافت که بزرگترین کاهش درصدی این شاخص در یک سال و نیم گذشته بود، در حالیکه وست تگزاس اینترمدیت، با ۱۰.۶ درصد کاهش، بزرگترین کاهش هفتگی خود را در دو سال گذشته تجربه کرد.

جروم پاول، رئیس فدرال رزرو در اظهاراتی، با اشاره به مجموعه تصمیمات بالقوه دشوار پیش روی بانک مرکزی آمریکا، گفت: تعرفه‌های جدید ترامپ «بزرگتر از حد انتظار» هستند و پیامد‌های اقتصادی، از جمله تورم بالاتر و رشد کندتر، خواهند داشت.

عامل دیگری که در کاهش قیمت نفت تاثیر داشت، تصمیم اوپک پلاس برای افزایش تولید و بازگرداندن ۴۱۱ هزار بشکه در روز نفت به بازار در ماه مه بود که حجم بالاتری از افزایش ۱۳۵ هزار بشکه‌ای بود که این گروه در ابتدا برنامه‌ریزی کرده بود.

تحلیلگران گلدمن ساکس، قیمت مورد پیش‌بینی برای نفت برنت و وست تگزاس اینترمدیت را پنج دلار در هر بشکه کاهش دادند و به ترتیب، ۶۶ دلار و ۶۲ دلار اعلام کردند.

دان استرویون، رئیس تحقیقات نفت این بانک در یادداشتی نوشت: ریسک‌های پیش‌بینی قیمت نفت ما به ویژه برای سال ۲۰۲۶، با توجه به خطرات فزاینده رکود و به میزان کمتری افزایش عرضه اوپک پلاس، به کاهش متمایل است.

بر اساس گزارش رویترز، بانک اچ‌اس‌بی‌سی با اشاره به تعرفه‌ها و تصمیم اوپک پلاس، پیش بینی خود از رشد تقاضای جهانی برای نفت در سال ۲۰۲۵ را یک میلیون بشکه در روز کاهش داد و ۹۰۰ هزار بشکه در روز تخمین زد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر