تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
پزشکیان می‌گوید مشتاق توسعه بیشتر روابط با بحرین هستیم

گفتگوی رئیس‌جمهور با پادشاه بحرین

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری در گفت‌وگوی تلفنی با پادشاه بحرین اظهار داشت: ایران اهمیت زیادی برای گسترش روابط با کشورهای اسلامی و همسایه قائل است.

کد خبر: ۱۸۲۳۱۱
۱۸:۳۹ - ۱۳ فروردين ۱۴۰۴

گفتگوی رئیس‌جمهور با پادشاه بحرین

دیدارنیوز: رئیس جمهور در گفت‌وگوی تلفنی با پادشاه بحرین با بیان اینکه جمهوری اسلامی اهمیت زیادی برای تحکیم و گسترش روابط با همسایگان و کشور‌های اسلامی قائل است، گفت: مشتاق توسعه بیشتر روابط با بحرین هستیم و از هیچ اقدامی برای تسهیل و تسریع گسترش همکاری‌های فی‌مابین فروگذار نخواهیم کرد.

مسعود پزشکیان بعد از ظهر امروز چهارشنبه در گفت‌وگوی تلفنی با «حمد بن عیسی آل خلیفه» پادشاه بحرین ضمن تبریک عید سعید فطر به وی و مردم کشورش اظهار داشت: امیدوارم به برکت ماه رمضان و عید فطر، وحدت و انسجام کشور‌های اسلامی هر چه بیشتر تقویت شود.

رئیس جمهور با بیان اینکه جمهوری اسلامی اهمیت زیادی برای تحکیم و گسترش روابط با همسایگان و کشور‌های اسلامی قائل است، افزود: مشتاق توسعه بیشتر روابط با بحرین هستیم و از هیچ اقدامی برای تسهیل و تسریع گسترش همکاری‌های فیمابین فروگذار نخواهیم کرد.

پادشاه بحرین نیز در این گفت‌وگوی تلفنی با تبریک متقابل عید سعید فطر به رئیس جمهور و مردم کشورمان تصریح کرد: ایران و بحرین از دیرباز روابط همسایگی و دوستانه عمیقی داشته‌اند و امروز نیز خواهان توسعه بیش از پیش روابط هستیم.

حمد بن عیسی آل خلیفه با اشاره به اینکه قبلا در سفر به تهران دیداری به یاد ماندنی با رهبر معظم انقلاب اسلامی داشته‌ام، از رئیس جمهور خواست که سلام‌ها و تبریکات صمیمی وی را به مقام معظم رهبری برساند و گفت: از سخنان، رویکرد‌ها و نیات مثبت و سازنده شما در قبال توسعه روابط با کشور‌های همسایه و منطقه نیز قدردانی می‌کنم و آماده و مشتاق دیدار حضوری با جنابعالی برای رایزنی درباره راهکار‌های توسعه روابط فی‌مابین هستم.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد