تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
گرانی شدید سکه و طلا و دلار و گوشت و مرغ و .. و آقایان دولتی به فکر تبریک گفتن و عکس یادگاری هستند

پیام تیم‌ملی خطاب به عارف؛ مشکلات و دغدغه‌های مردم را کم کنید +ویدیو

امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی ایران پس از صعود به جام جهانی ۲۰۲۶، از محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور خواست که مشکلات و دغدغه‌های مردم را کم کنند. قلعه‌نویی با اشاره به پیام اعضای تیم‌ملی گفت: مردم گرفتار هستند و مشکلات اقتصادی دارند.

کد خبر: ۱۸۲۱۳۱
۱۲:۴۳ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۴

پیام تیم‌ملی خطاب به عارف؛ مشکلات و دغدغه‌های مردم را کم کنید

دیدارنیوز: معاون اول رئیس جمهور پس از صعود ایران به جام جهانی ۲۰۲۶ تماسی با امیر قلعه‌نویی داشت.

پس از تساوی تیم ملی ایران مقابل ازبکستان و قطعی شدن صعود به جام جهانی، تبریک‌های زیادی به امیر قلعه‌نویی و بازیکنان تیم ملی گفته شد و در این میان، محمدرضا عارف، معاون رئیس‌جمهور، با سرمربی تیم ملی تماس گرفت و ضمن قدردانی از عملکرد او و شاگردانش، این موفقیت را به مردم ایران تبریک گفت.

عارف در این مکالمه که توسط وزارت ورزش منتشر شده است، به قلعه‌نویی می‌گوید:

عارف: از این فعالیت‌ها و تلاش‌های ارزشمند شما و بچه‌های خوب‌مان تشکر می‌کنم. چهارمین صعود متوالی یک افتخار است که هم نتیجه همت شما به‌عنوان یکی از مربیان باسابقه و هم غیرت بچه‌های تیم بود. انشالله تاریخ‌ساز می‌شوند و در جام جهانی هم از مرحله گروهی بالا خواهید رفت، ما این پیش‌بینی را می‌کنیم. لازم می‌دانم این صعود را هم به مردم عزیز کشورمان تبریک بگویم، هم به شما و بچه‌های زحمتکش. ما هم در خدمت‌تان هستیم. اگر کار یا فرمایشی هست و دولت باید کمکی کند، در خدمت هستیم.

قلعه‌نویی در واکنش به این صحبت‌ها می‌گوید: اولا من از جنابعالی و شخص آقای دکتر پزشکیان عزیز و همه وزرا تشکر می‌کنم. کمترین کاری بود که ما می‌توانستیم برای این مردم بکنیم.

معاون اول رئیس جمهور در این لحظه صحبت‌های قلعه‌نویی را قطع می‌کند و می‌گوید: بهترین کاری بود که کردید در روز‌های اول سال نو که شروع خوبی داشته و با نزولات خوب آسمانی و شروع خوب بچه‌های تیم ملی همراه بوده است. ما تا دقیقه ۹۵ حرص و جوش می‌خوردیم و شما را دعا کردیم. دعای مردم مستجاب شد، امشب مردم را خوشحال کردید. انشالله خدا خوشحال‌تان کند.

سرمربی تیم ملی در ادامه درخواست جالبی را مطرح می‌کند: آنقدر این مردم بزرگ و باصفا و بامعرفت هستند که این صعود کمترین کار بود، اما من از طرف خودم و بچه‌ها از شما یک خواهش دارم. می‌دانم شما، هیئت دولت و شخص آقای رئیس جمهور به فکر هستید، اما مردم گرفتار هستند و مشکلات اقتصادی دارند. این پیام بازیکنان و مجموعه تیم ملی است؛ من از شما خواهش می‌کنم با برنامه‌ریزی، مشکلات و دغدغه‌های مردم را کم کنید.

عارف در واکنش به این درخواست می‌گوید: من هم از این دغدغه شما تشکر می‌کنم که در کنار آن وظیفه اصلی، وظیفه اجتماعی‌تان هم فراموش نمی‌شود. مطمئن باشید اولویت اول دولت، رفع مشکلات اقتصادی و حل مشکل معیشتی مردم است و این پیروزی‌ها کمک‌کننده است و برای حل مشکلات مردمی که این جوانان را تربیت کرده‌اند، امید و نشاط و انگیزه می‌دهد؛ این جوانان غیور و باارزشی که تغییر به جامعه داده‌اند و ما برایشان کار می‌کنیم. به همه زحمتکشان و جوانان غیور و همکاران خودتان تبریک بگویید و سلام ما را برسانید.

منبع: ورزش 3
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها