تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
در کنکور ۱۴۰۴ چه خبر است؟

هشدار جبهه اصلاحات به رئیس‌جمهور درباره عملکرد سازمان سنجش

جواد امام، سخنگوى جبهه اصلاحات به مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور کشورمان هشدار داد که سازمان سنجش براى برگزارى کنکور ۱۴۰۴ بر خلاف مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگى و شوراى عالى آموزش‌و‌پرورش عمل کرده است.

کد خبر: ۱۸۲۱۳۰
۱۲:۳۴ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۴

هشدار جبهه اصلاحات به رئیس‌جمهور درباره عملکرد سازمان سنجش

دیدارنیوز: سخنگوى جبهه اصلاحات ایران به رئیس جمهور درباره عملکرد سازمان سنجش در کنکور ۱۴۰۴ هشدار داد.

به نقل از رسانه جبهه اصلاحات، جواد امام، سخنگوى جبهه اصلاحات ایران خطاب به مسعود پزشکیان در شبکه ایکس هشدار داد که سازمان سنجش براى برگزارى کنکور ۱۴۰۴ خلاف مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگى و شوراى عالى آموزش‌و‌پرورش عمل کرده و این موجبات نگرانى چندین هزار دانش‌آموز پشت کنکوری و خانواده‌های آن‌ها را فراهم کرده است.

سخنگوى جبهه اصلاحات ایران از رئیس جمهور خواسته است که در مدیریت امور جاری دولت، خصوصاً در حوزه آموزش، تدبیری اتخاذ شود تا دست‌کم مردم شاهد ⁧ناترازی‌هایی⁩ از این دست نباشند.

جواد امام در شبکه ایکس نوشته است:

جناب آقای دکتر پزشکیان⁩ ریاست محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی

‏شورای عالی انقلاب فرهنگی و مصوبه شورای عالی آموزش‌و‌پرورش از عطف به ماسبق نشدن قانون جدید⁩ در خصوص پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴⁩ حکایت می‌کنند.

حال آنکه ⁧سازمان سنجش⁩ در آخرین روز‌های سال ۱۴۰۳ و کمتر از یک‌و‌نیم ماه مانده به برگزاری کنکور خلاف آن مصوبات عمل کرده و نگرانی‌های جدی را برای چندین هزار دانش‌آموز پشت کنکوری و خانواده‌های آن‌ها ایجاد کرده است. لطفاً دستور فرمائید در مدیریت امور جاری دولت، خصوصاً در حوزه آموزش، تدبیری اتخاذ شود تا دست‌کم شاهد ⁧ناترازی‌هایی⁩ از این دست نباشیم.

لازم به توضیح است در سهم سوابق تحصیلی و سهم نمره آزمون کنکور تغییراتى ایجاد شده است و چنانکه این دو سهم که در کنکور سال ۱۴۰۳ به صورت ۵۰ درصد و ۵۰ درصد بود، هم اکنون بر اساس قانون مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی به ۶۰ درصد سهم سوابق تحصیلی و ۴۰ درصد سهم نمره آزمون کنکور رسیده است و به این ترتیب دروس متوسطه اهمیت بیشتری از آزمون دارند؛ البته قابل اهمیت است که شورای عالی آموزش و پرورش مصوب کرده پشت کنکوری‌های ۱۴۰۳ و قبل از آن، نیازی به ترمیم نمره یا ایجاد سابقه برای پایه یازدهم ندارند و سهم تأثیر ۶۰ درصدی سوابق تحصیلی آن‌ها صرفاً بر اساس سابقه پایه دوازدهم محاسبه خواهد شد. حال آنکه سازمان سنجش بدون توجه به عطف به ماسبق نبودن مصوبه شوراى عالى انقلاب فرهنگى در حال اعمال این قانون براى پشت کنکوری‌های ۱۴۰۳ و قبل از آن است.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
مریم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۶
0
0
آنچه که مسلم و غیرقابل انکار است، قصور سازمان سنجش در تکذیب به موقع اخبار و اطلاعات در اوایل اسفند و عدم رعایت فوریت لازم در تشکیل جلسه و تصمیم گیری و ابلاغ آن بوده. پس اقدام در جهت لغو مصوبه سنجش و بازگشت به مصوبه شورای عالی آموزش توجیه کاملا منطقی و قانونی دارد و جای هیچ شک و شبهه ای در آن نیست.
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی