تیتر امروز

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با رئیس پیشین شورای شهر

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود

پسر ارشد آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس پیشین شورای شهر، محسن هاشمی مهمان برنامه «تیتر» بود او معتقد است که علما با حجاب اجباری مخالفند ولی نگران واکنش افراطیون هستند، به همین خاطر سکوت کردند.
مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد

این صد و سی و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم سپهر امروز سیاست در ایران و البته، برخی مناقشات بر اولویت‌سنجی در بحث منافع ملی کشور، بهانه‌ای شد تا به سراغ صادق زیباکلام و اکبر اعلمی، دو تن از فعالین سیاسی...
در کنکور ۱۴۰۴ چه خبر است؟

هشدار جبهه اصلاحات به رئیس‌جمهور درباره عملکرد سازمان سنجش

جواد امام، سخنگوى جبهه اصلاحات به مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور کشورمان هشدار داد که سازمان سنجش براى برگزارى کنکور ۱۴۰۴ بر خلاف مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگى و شوراى عالى آموزش‌و‌پرورش عمل کرده است.

کد خبر: ۱۸۲۱۳۰
۱۲:۳۴ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۴

هشدار جبهه اصلاحات به رئیس‌جمهور درباره عملکرد سازمان سنجش

دیدارنیوز: سخنگوى جبهه اصلاحات ایران به رئیس جمهور درباره عملکرد سازمان سنجش در کنکور ۱۴۰۴ هشدار داد.

به نقل از رسانه جبهه اصلاحات، جواد امام، سخنگوى جبهه اصلاحات ایران خطاب به مسعود پزشکیان در شبکه ایکس هشدار داد که سازمان سنجش براى برگزارى کنکور ۱۴۰۴ خلاف مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگى و شوراى عالى آموزش‌و‌پرورش عمل کرده و این موجبات نگرانى چندین هزار دانش‌آموز پشت کنکوری و خانواده‌های آن‌ها را فراهم کرده است.

سخنگوى جبهه اصلاحات ایران از رئیس جمهور خواسته است که در مدیریت امور جاری دولت، خصوصاً در حوزه آموزش، تدبیری اتخاذ شود تا دست‌کم مردم شاهد ⁧ناترازی‌هایی⁩ از این دست نباشند.

جواد امام در شبکه ایکس نوشته است:

جناب آقای دکتر پزشکیان⁩ ریاست محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی

‏شورای عالی انقلاب فرهنگی و مصوبه شورای عالی آموزش‌و‌پرورش از عطف به ماسبق نشدن قانون جدید⁩ در خصوص پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴⁩ حکایت می‌کنند.

حال آنکه ⁧سازمان سنجش⁩ در آخرین روز‌های سال ۱۴۰۳ و کمتر از یک‌و‌نیم ماه مانده به برگزاری کنکور خلاف آن مصوبات عمل کرده و نگرانی‌های جدی را برای چندین هزار دانش‌آموز پشت کنکوری و خانواده‌های آن‌ها ایجاد کرده است. لطفاً دستور فرمائید در مدیریت امور جاری دولت، خصوصاً در حوزه آموزش، تدبیری اتخاذ شود تا دست‌کم شاهد ⁧ناترازی‌هایی⁩ از این دست نباشیم.

لازم به توضیح است در سهم سوابق تحصیلی و سهم نمره آزمون کنکور تغییراتى ایجاد شده است و چنانکه این دو سهم که در کنکور سال ۱۴۰۳ به صورت ۵۰ درصد و ۵۰ درصد بود، هم اکنون بر اساس قانون مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی به ۶۰ درصد سهم سوابق تحصیلی و ۴۰ درصد سهم نمره آزمون کنکور رسیده است و به این ترتیب دروس متوسطه اهمیت بیشتری از آزمون دارند؛ البته قابل اهمیت است که شورای عالی آموزش و پرورش مصوب کرده پشت کنکوری‌های ۱۴۰۳ و قبل از آن، نیازی به ترمیم نمره یا ایجاد سابقه برای پایه یازدهم ندارند و سهم تأثیر ۶۰ درصدی سوابق تحصیلی آن‌ها صرفاً بر اساس سابقه پایه دوازدهم محاسبه خواهد شد. حال آنکه سازمان سنجش بدون توجه به عطف به ماسبق نبودن مصوبه شوراى عالى انقلاب فرهنگى در حال اعمال این قانون براى پشت کنکوری‌های ۱۴۰۳ و قبل از آن است.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
مریم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۶
0
0
آنچه که مسلم و غیرقابل انکار است، قصور سازمان سنجش در تکذیب به موقع اخبار و اطلاعات در اوایل اسفند و عدم رعایت فوریت لازم در تشکیل جلسه و تصمیم گیری و ابلاغ آن بوده. پس اقدام در جهت لغو مصوبه سنجش و بازگشت به مصوبه شورای عالی آموزش توجیه کاملا منطقی و قانونی دارد و جای هیچ شک و شبهه ای در آن نیست.
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر