تیتر امروز

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.
هواشناسی ایران ۶ فروردین ۱۴۰۴

رگبار باران و وزش باد/ کاهش دما در نیمه شرقی

امروز چهارشنبه در شرق مازندران، گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، شمال خراسان جنوبی، برخی مناطق استان‌های سمنان، کرمان و شمال سیستان و بلوچستان رگبار باران گاهی رعد و برق وزش باد شدید رخ می‌دهد.

کد خبر: ۱۸۲۱۲۰
۱۰:۰۴ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۴

رگبار باران و وزش باد/ کاهش دما در نیمه شرقی

دیدارنیوز: سازمان هواشناسی کشور اعلام کرد: امروز چهارشنبه در شرق مازندران، گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، شمال خراسان جنوبی، برخی مناطق استان‌های سمنان، کرمان و شمال سیستان و بلوچستان رگبار باران گاهی رعد و برق وزش باد شدید رخ می‌دهد.

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی کشور، امروز چهارشنبه ششم فروردین ماه در ارتفاعات و برخی مناطق شمال شرق کشور بارش برف و در برخی مناطق شرق و جنوب شرق کشور در بعضی از ساعت‌ها وزش باد شدید و در مناطق مستعد خیزش گردوخاک رخ می‌دهد.

امروز همچنین در بیشتر مناطق واقع در نیمه شرقی کشور دما کاهش می‌یابد و در نیمه غربی روند افزایشی دما شروع می‌شود و از پنجشنبه تا یکشنبه (هفتم تا دهم فروردین) در غالب مناطق کشور دمای هوا افزایش می‌یابد.

بر اساس نقشه‌های آینده نگری فردا پنجشنبه (هفتم فروردین) در شرق خراسان رضوی و ارتفاعات البرز شرقی بارش پراکنده رخ می‌دهد و در سایر مناطق کشور جوی آرام برقرار خواهد شد.

جمعه و شنبه (هشتم و نهم فروردین) در بیشتر مناطق کشور جوی آرام خواهیم داشت.

در اواخر وقت شنبه در برخی مناطق شمال غرب کشور بارش پراکنده روی می‌دهد و برای شنبه در برخی مناطق شمال غرب و غرب کشور بارش پراکنده و وزش باد پیش بینی می‌شود.

امروز چهارشنبه خلیج فارس تنگه هرمزو دریای عمان همچنین دریای خزر مواج است و برای روز پنجشنبه در شرق خلیج فارس نیز شرایط مواج پیش بینی می‌شود.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد