تیتر امروز

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.
ارومیه، همواره میزبان اقوام و مذاهب گوناگون بوده است

آذری‌جهرمی: وحدت ملی قربانی سوتفاهم‌ها نشود/ هیچ ایرانی‌ای نباید احساس حذف یا نادیده‌ انگاشته‌شدن کند

محمدجواد آذری‌جهرمی، وزیر ارتباطات دولت دوازدهم با اشاره به شعارهای اخیر در ارومیه بر وحدت ملی تاکید کرد و گفت: رسانه ملی باید با رویکردی فراگیرتر، سهم مناسبی به همه اقوام و مذاهب در مناسبت‌های رسمی اختصاص دهد تا هیچ ایرانی‌ای احساس حذف یا نادیده‌انگاشته‌شدن نکند.

کد خبر: ۱۸۲۰۹۲
۱۱:۴۹ - ۰۵ فروردين ۱۴۰۴

آذری‌جهرمی: وحدت ملی قربانی سوتفاهم‌ها نشود/ هیچ ایرانی‌ای نباید احساس حذف یا نادیده‌انگاشته‌شدن کند

دیدارنیوز: وزیر سابق ارتباطات نوشت: امروز بیش از هر زمان دیگری به عقلانیت و بلوغ اجتماعی نیاز داریم. وحدت ملی ما نباید قربانی سوء‌تفاهم‌ها یا تحریک احساسات شود. رسانه‌ها، نخبگان، روحانیون و فعالان مدنی باید نقش خود را در تبیین حقیقت، دعوت به آرامش و ارتقای همزیستی ایفا کنند.

محمدجواد آذری‌جهرمی، وزیر ارتباطات دولت دوازدهم در واکنش به وقایع چند روز گذشته ارومیه در کانال تلگرامی خود نوشت:

در ستایش نوروز، در سوگ عدالت، در اندیشه وحدت

ارومیه، این نگین تنوع فرهنگی ایران، همواره میزبان اقوام و مذاهب گوناگون بوده است؛ شهری که در آن رنگین‌کمان فرهنگ ایرانی با طنین اذان، نوای دف، نغمه‌های نوروزی و اشک بر عدالت علی (ع) در هم تنیده‌اند. اما دریغ که در روز‌های اخیر، خبر‌هایی از تنش و درگیری در این شهر عزیز دل‌ها را مکدر کرد.

نوروز، جشنی کهن و ریشه‌دار، متعلق به تمام ایرانیان است؛ چه اهل سنت، چه شیعه، چه کرد، چه فارس، چه ترک؛ و شهادت امیر مؤمنان علی (ع)، مظهر عدالت و آزادگی، نیز برای همه ما سرمایه‌ای از اخلاق و حقیقت است. تقارن این دو مناسبت نباید به تقابل ختم می‌شد؛ بلکه می‌توانست فرصتی برای گفتگو، همدلی و هم‌افزایی باشد.

امروز بیش از هر زمان دیگری به عقلانیت و بلوغ اجتماعی نیاز داریم. وحدت ملی ما نباید قربانی سوء‌تفاهم‌ها یا تحریک احساسات شود. رسانه‌ها، نخبگان، روحانیون و فعالان مدنی باید نقش خود را در تبیین حقیقت، دعوت به آرامش و ارتقای همزیستی ایفا کنند.

شایسته است شورای فرهنگ عمومی استان، با مشارکت نمایندگان اهل سنت و تشیع، تقویمی فرهنگی تهیه کند که مناسبت‌های مذهبی و ملی با هم‌افزایی و احترام متقابل برگزار شوند. همچنین رسانه ملی باید با رویکردی فراگیرتر، سهم مناسبی به همه اقوام و مذاهب در مناسبت‌های رسمی اختصاص دهد تا هیچ ایرانی‌ای احساس حذف یا نادیده‌انگاشته‌شدن نکند.

ارومیه عزیز، تو می‌توانی -همانگونه که تا به امروز بوده‌ای- الگوی درخشان هم‌زیستی دوستانه ایرانیان بمانی.

بیایید دست در دست هم، با عقل و عشق، برای ایران قوی‌تر و مهربان‌تر بکوشیم.

محمدجواد آذری جهرمی

فرزند جنوب، باورمند به وحدت ایران

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد