تیتر امروز

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
هلال احمر اعلام کرد

سیل و آبگرفتگی در ۱۱ استان با ۲ مفقودی احتمالی/ به هشدارها توجه کنید

جمعیت هلال احمر با اشاره به امدادرسانی به ۴۸۹ متاثر از سیل و آبگرفتگی در ۱۱ استان و مفقودی احتمالی ۲ نفر در سیل گیلان، به شهروندان توصیه کرد که هشدار‌های هواشناسی و توصیه‌های ایمنی مرتبط را جدی بگیرند.

کد خبر: ۱۸۲۰۳۱
۱۷:۳۱ - ۰۳ فروردين ۱۴۰۴

سیل و آبگرفتگی در ۱۱ استان با ۲ مفقودی احتمالی/ به هشدارها توجه کنید

دیدارنیوز: جمعیت هلال احمر با انتشار اطلاعیه‌ای، جزئیات حوادث و سوانح جوی شبانه روز گذشته را تشریح و با اشاره به امدادرسانی به ۴۸۹ متاثر از سیل و آبگرفتگی در ۱۱ استان و مفقودی احتمالی ۲ نفر در سیل گیلان، به شهروندان توصیه کرد تا قبل از سفر‌های نوروزی هشدار‌های هواشناسی و توصیه‌های ایمنی مرتبط را جدی بگیرند.

طبق اعلام پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ در اطلاعیه ستاد نوروزی جمعیت هلال احمر آمده است: از روز اول فروردین تا ساعت ۲۲ شب گذشته دوم فروردین‌ماه، ۱۱ استان اصفهان، ایلام، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، خوزستان، فارس، قزوین، لرستان، کرمانشاه، گیلان و کهگیلویه و بویراحمد متاثر از سیل و آبگرفتگی بودند و امدادگران به ۴۸۹ نفر امدادرسانی و علاوه بر اسکان ۱۵۰ نفر، آبگرفتگی ۳۲ واحد مسکونی را تخلیه و ۲۱ خودرو گرفتار را رهاسازی کردند. همچنین ۱۶ گرفتار در سیل با تلاش امدادگران به منطقه امن منتقل شدند.

بر اساس این اطلاعیه در حال حاضر با تلاش ۵ تیم امدادی در بخش اشکورات استان گیلان، تلاش و جست‌وجوی امدادگران برای دسترسی به ۲ مفقودی احتمالی در سیل این منطقه ادامه دارد.

همچنین از روز ۲۵ اسفندماه تا پایان روز دوم فروردین ماه ۱۴۰۴، جمعیت هلال‌احمر، بیش از یک میلیون و ۴۵۰ هزار نفر/ خدمت امدادی، بهداشتی، درمانی، دارویی، بشردوستانه و آموزشی ارائه داده است.

این اطلاعیه می‌افزاید: جمعیت هلال‌احمر از ابتدای طرح نوروزی از روز ۲۵ اسفند تا دوم فروردین، ۵۹۶ عملیات جاده‌ای را پوشش امدادی داده که در این ماموریت‌ها ۸۹۲ نفر در محل درمان و ۴۷۶ مصدوم نیز به بیمارستان‌ها منتقل شدند. نیرو‌های نجاتگر هلال احمر همچنین در این مدت با به کارگیری تمامی ظرفیتها، به ۱۷۹۸ نفر خدمات لازم امدادی را ارائه دادند.

طبق این اطلاعیه، جمعیت هلال‌احمر با استفاده از ظرفیت ۲۷۰ هزار امدادگر و نجاتگر و جوان و داوطلب، از روز ۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین ماه در سراسر کشور آماده ارائه انواع خدمات امدادی، بشردوستانه، داوطلبانه و دارویی و درمانی به هموطنان و مسافران نوروزی است.

هموطنان و مسافران می‌توانند در صورت وقوع حوادث غیرمترقبه و سوانح جوی سریعا با شماره ۱۱۲ تماس گرفته و موارد را به جمعیت هلال احمر اعلام کنند تا امدادگران و نجاتگران در سریع‌ترین زمان ممکن خود را به صحنه حوادث برسانند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور