تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
افاضات اضافه

پیام نوروزی عوام‌الملک/ سنه مطالبه جمعی عوام برای استراحت عمومی خواص

در روز اول بهار، عوام‌الملک در نامه‌ای بسیار مهم به خواص از آنها خواسته زیاد زحمت نکشند و کمی هم استراحت کنند. او به نمایندگی از عوام پیشنهاد داده که سنه یکهزار و چهارصد و چهار خورشیدی را سنه "مطالبه جمعی عوام برای استراحت عمومی خواص" بنامیم.

کد خبر: ۱۸۱۹۵۶
۱۴:۳۴ - ۰۱ فروردين ۱۴۰۴

پیام نوروزی عوام‌الملک/ سنه مطالبه جمعی عوام برای استراحت عمومی خواص

دیدارنیوز ـ عوام الملک:

 

مسعود، محمدباقر، غلامحسین و بقیه خواص محترم،

نوروز که اول بهار و هنوز گاهی، وقت روییدن گل‌ها و آوازخوانی پرندگان و یک سری اتفاقات دیگر مثل پر آب شدن رودخانه‌ها در بعضی نقاط دورافتاده است فرصت خوبی‌ست تا همه شما به این فکر کنید که همانطور که شاید پارسال این موقع فکر نمی‌کردید در این جایی که الان هستید، باشید، معلوم نیست سال دیگر همین موقع هم در جایی که الان هستید، باشید. در واقع معلوم نیست که سال دیگر همین موقع شما خواص کجا باشید. تکلیف ما عوام هم که طبق معمول نامعلوم است.

در سالی که گذشت مثل همیشه شما خواص برای ما عوام فقط زحمت کشیدید و خسته شدید. ما عوام هم قاعدتا با اینکه هر سال سعی می‌کنیم بیشتر از سال قبل از شما تشکر کنیم احتمالا موفق نبودیم حق مطلب را ادا کنیم. درست است که پارسال برق و گاز گاهی نبودند، اما مهم این بود که شما بودید. خوشبختانه تلاش‌های شما در همه عرصه‌های بین‌المللی هم ثمر داد و دلار آمریکا آنقدر گران شده است که بتوانیم سال جدید را به معنای واقعی سال فروپاشی اقتصاد آمریکا بدانیم. الان هر کدام از آمریکایی‌ها که بخواهند یک اسکناس یک دلاری خودشان را در سبزه‌میدان طهران بخرند باید بابتش صد تا اسکناس صدهزار ریالی ما را از جیب مبارک خارج کنند و این امر نشان‌دهنده بصیرت محمود، یکی از معجزات خواص در هزاره سوم است که حدود پانزده سال پیش خطاب به آمریکایی‌ها و غربی‌ها و بقیه کشور‌ها به جز چین و روسیه گفت تحریم‌ها کاغذپاره‌ای بیش نیستند و همه جهان به جز چین و روسیه و بعضی وقت‌ها ونزوئلا باید آنقدر قطعنامه بدهند که قطعنامه‌دانشان پاره شود؛ و به نظر می‌رسد در پایان سنه یکهزار و چهارصد و سه بالاخره دارد پاره می‌شود الحمدلله!

خوشبختانه دستاورد‌های شما خواص آنقدر زیاد است که بهتر است از اشاره به آن‌ها در این پیام تبریک نوروزی بگذرم و همه با هم رو به قله‌های پیشرفت به آینده نگاه کنیم شاید چیزی ببینیم. البته در زمان نوشتن این پیام متوجه شدم که پروژکتور استادیوم آزادی طهران در اوایل مسابقه فوتبال ایران و امارات قطع شده و بازی برای نیم‌ساعت متوقف مانده است. عیبی ندارد. قضا و بلا بود و رفع شد. بالاخره که برق وصل شد و بازی انجام شد و اتفاقا ما با زدن دو گل برنده شدیم. همانطور که همیشه در همه چیز برنده هستیم. گویا مسعود هم آنجا بوده است. مهم است که رییس خواص‌الدوله در مواقع بحرانی بین عوام است. شاید اگر مسعود نبود پروژکتور دوباره روشن نمی‌شد. به هر حال همانطور که عباس در تلویزیون بودجه‌بگیر پیمان اعلام کرد سنه جدید، خیلی مهم است. خوشبختانه این را ما عوام هم می‌دانیم. به نظر می‌رسد همانطور که برق و گاز باز هم نخواهند بود آب هم قطع خواهد بود. نباریده که بیاید. عیبی ندارد. مهم این است که آبی که در دل شما خواص است تکان نخورد. نگران ما عوام هم نباشید. مگر در همه سنوات ماضیه چه کار کرده‌ایم؟ باز هم همان کار‌ها را می‌کنیم.، اما پیشنهاد می‌کنم برای اینکه شما خواص اذیت نشوید و ما عوام هم لااقل بتوانیم به شکل و اندازه قبل خاک بر سرمان کنیم امسال کلا هیچ کاری نکنید. اصلا اجازه بدهید به نمایندگی از عوام پیشنهاد بدهم سنه یکهزار و چهارصد و چهار خورشیدی را سنه "مطالبه جمعی عوام برای استراحت عمومی خواص" بنامیم تا شما هم کمی مثل ما فرصت لذت بردن از مسیر را داشته باشید. به جان خودتان و عزیزانتان راضی نیستیم اینقدر طولانی‌مدت پشت فرمان بنشینید و لوکوموتیو پیشرفت را روی ریل با این سرعت زیاد به سمت قله برانید. خدای نکرده به قله که رسیدیم اگر ترمز‌ها درست کار نکنند ممکن است شما برای نگه داشتن قطار آن هم با این حجم از خستگی دچار زحمت بشوید.

بار دیگر از سر بیکاری و با اینکه می‌دانم نوروز خیلی مناسبت مهمی نیست و مثل شروع بقیه فصل‌هاست و اصلا معلوم نیست برای چه باید تعطیل باشد، خدمت یک‌یک شما تبریک می‌گویم.

عوام‌الملک
یک فروردین (حمل) سنه یکهزار و چهارصد و چهار خورشیدی

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها