تیتر امروز

فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران

این صد و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم
مناظره‌ای با موضوع آینده ایران، جنگ یا مذاکره

حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم

بیستم خردادماه، دیدارنیوز مناظره‌ای را با حضور حسین کنعانی مقدم، فعال سیاسی اصولگرا و حسین نقاشی، فعال سیاسی اصلاح طلب برگزار کرد که انتشار آن به دلیل تجاوز اسرائیل به ایران به تعویق افتاد. حالا...
شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
رئیس‌‌جمهور آمریکا مدعی شد که حوثی‌های یمن متحمل خسارات سنگینی شده‌اند

ادعای ترامپ درباره حوثی‌ها؛ ایران باید ارسال سلاح را متوقف کند

«دونالد ترامپ» رییس جمهور آمریکا ادعا کرد: ایران باید فورا ارسال سلاح به حوثی‌ها را متوقف کند و اجازه دهد آن‌ها خودشان بجنگند.

کد خبر: ۱۸۱۹۰۹
۲۱:۰۴ - ۲۹ اسفند ۱۴۰۳

ادعای ترامپ درباره حوثی‌ها؛ ایران باید ارسال سلاح را متوقف کند

دیدارنیوز: رییس‌جمهور ایالات متحده آمریکا ادعا کرد «ایران حمایت خود را از حوثی‌ها کاهش داده، ولی همچنان مقادیر زیادی سلاح برای آن‌ها ارسال می‌کند.»

«دونالد ترامپ» رییس جمهور آمریکا مدعی شد گزارش‌هایی وجود دارد مبنی بر اینکه ایران با وجود کاهش حمایت از «حوثی‌ها»، همچنان مقادیر زیادی سلاح برای آن‌ها ارسال می‌کند.

وی افزود: «ایران باید فورا ارسال سلاح به حوثی‌ها را متوقف کند و اجازه دهد آن‌ها خودشان بجنگند.»

رییس جمهور آمریکا خاطرنشان کرد: «حوثی‌ها در هر صورت ضرر خواهند کرد، اما توقف تدارکات تسلیحاتی ایران باعث می‌شود آن‌ها به سرعت ضرر کنند.»

وی همچنین مدعی شد: «حوثی‌ها متحمل خسارات سنگینی شده اند و وضعیت به تدریج برای آن‌ها بدتر خواهد شد.»

رییس جمهور آمریکا همچنین ادعا کرد: «حوثی‌ها به طور کامل از بین خواهند رفت.»

طبق گزارش «نیویورک‌تایمز»، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا دستور حملات دریایی و هوایی به «رادارها، پدافند‌های هوایی و ساختار‌های موشکی و پهپادی یمن» را صادر کرده است.

مقامات آمریکایی به این نشریه گفتند که حملات آمریکا به یمن می‌تواند چندین روز طول بکشد و «گستردگی حملات به واکنش احتمالی» نیرو‌های مسلح یمن بستگی دارد.

نیویورک‌تایمز اذعان کرد: «اما حملات تحت رهبری ایالات متحده نتوانسته نیرو‌های مسلح یمن را از حمله به خطوط کشتیرانی متصل به کانال سوئز که برای تجارت جهانی حیاتی هستند باز دارد. صد‌ها کشتی مجبور به انحراف طولانی در جنوب آفریقا شده اند که هزینه‌ها را بالا برده است. علیرغم آتش‌بس در غزه، برخی از بزرگترین خطوط کشتیرانی کانتینری از دریای سرخ دوری می‌کنند.»

نشریه آمریکایی افزود: «دولت بایدن در تلاشی شکست خورده سعی کرد توانایی انصارالله یمن را برای تهدید کشتی‌های تجاری و کشتی‌های نظامی بدون کشتن تعداد زیادی از جنگجویان و فرماندهان این نیرو‌ها از بین ببرد، اما مشخص نیست که یک کمپین بمباران مجدد علیه یمن در جایی که تلاش‌های نظامی قبلی به رهبری آمریکا تا حد زیادی شکست خورده است، چگونه موفق خواهد شد.»

نیویورک تایمز با اشاره به جنگ هشت ساله علیه یمن تصریح کرد: «انصارالله که توانایی‌های نظامی آن‌ها با بیش از هشت سال جنگ علیه ائتلاف تحت رهبری عربستان افزایش یافته است، از چشم‌انداز جنگ با ایالات متحده با خوشحالی استقبال کرده‌اند.»

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۳ تير
امروز دوشنبه ۲۳ تير
امروز دوشنبه ۲۳ تير
امروز دوشنبه ۲۳ تير