تیتر امروز

دیدارنیوز رفع مسدودیت شد
محمدیان، مدیرمسئول خبر داد

دیدارنیوز رفع مسدودیت شد

حسن محمدیان، مدیرمسئول پایگاه خبری-تحلیلی دیدارنیوز از رفع مسدودیت این پایگاه خبری خبر داد.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
سعید رحمت‌زاده، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس مطرح کرد

رشد اقتصادی باید در زندگی مردم دیده شود، نه آمار و ارقام

سعید رحمت‌زاده، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه تحقق رشد ۸ درصدی نباید تنها در حد آمار و ارقام باقی بماند، بلکه باید در زندگی مردم دیده شود، گفت: رشد ۸ درصدی تنها در صورت اجرای سیاست‌های منطقی و شفاف و با اتخاذ رویکردی فعالانه از سوی مسئولین، قابل دستیابی است. امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند پاسخگویی و شفافیت هستیم.

کد خبر: ۱۸۱۷۶۷
۰۹:۲۳ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۳

رشد اقتصادی باید در زندگی مردم دیده شود، نه آمار و ارقام

دیدارنیوز: عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: رشد ۸ درصدی نه‌تن‌ها یک هدف مطلوب، بلکه یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر برای عبور از مشکلات اقتصادی و دستیابی به توسعه پایدار است.

سعید رحمت زاده در گفتگو با رسانه خانه ملت، به ضرورت تحقق رشد اقتصادی ۸ درصدی از سوی دستگاه‌های اجرایی اشاره کرد و گفت: رشد ۸ درصدی نه‌تن‌ها یک هدف مطلوب، بلکه یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر برای عبور از مشکلات اقتصادی و دستیابی به توسعه پایدار است. این هدف در برنامه توسعه هفتم و در اسناد بالادستی کشور تعیین شده و همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری بود است.

عضو کمیسون اقتصادی مجلس در ادامه افزود: متأسفانه؛ امروز شاهد شکاف عمیقی میان این هدف‌گذاری و اقدامات اجرایی هستیم. تحقق رشد ۸ درصدی نیازمند سیاست‌گذاری‌های باثبات، تسهیل فضای کسب‌وکار، سرمایه‌گذاری مؤثر در بخش‌های مولد و هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی دارد. اما در عمل، عدم انسجام در سیاست‌های اقتصادی، نبود برنامه مشخص برای جذب سرمایه‌گذاری، کندی در اصلاح ساختار‌های اقتصادی، و موانع جدی در مسیر تولید و صادرات، این هدف را با چالش‌های جدی و فراوان مواجه نموده است.

این نماینده مجلس عنوان کرد: دولت می‌بایست یک نقشه راه جامع و عملیاتی برای تحقق این رشد تدوین کند. تصمیمات اقتصادی باید بر اساس یک استراتژی بلندمدت و شفاف اتخاذ شوند تا اعتماد فعالان اقتصادی جلب شود ومنابع مالی باید به‌جای فعالیت‌های غیرمولد، به سمت تولید و سرمایه‌گذاری‌های کلان هدایت شود.

وی افزود: راهکار‌های اساسی رسیدن به رشد ۸ درصد را می‌توان به کاهش بوروکراسی، تسهیل صدور مجوز‌ها و ارائه مشوق‌های اقتصادی از الزامات اساسی در این مسیر دانست و جذب سرمایه‌گذاری خارجی و بهبود شرایط تجارت با کشور‌های همسایه و دیگر شرکای اقتصادی و توجه به سرمایه‌گذاری در حوزه‌های فناوری، حمل‌ونقل، انرژی و صنعت باید به‌عنوان موتور محرک رشد اقتصادی مورد توجه قرار گیرد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار کرد: رشد ۸ درصدی تنها در صورت اجرای سیاست‌های منطقی و شفاف و با اتخاذ رویکردی فعالانه از سوی مسئولین، قابل دستیابی است. امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند پاسخگویی و شفافیت هستیم. مسئولین باید به مردم و فعالان اقتصادی توضیح دهند که چه برنامه‌ای برای تحقق این رشد دارند، تاکنون چه اقداماتی انجام شده و چه چالش‌هایی در این مسیر وجود دارد.

رحمت زاده گفت: جامعه و بخش خصوصی انتظار دارند که دولت نقش تسهیل‌گر و حمایت‌گر را ایفا کند، نه اینکه با سیاست‌های ناکارآمد و تصمیمات غیرکارشناسی، مسیر تولید و سرمایه‌گذاری را دشوارتر کند. اگر امروز برای اصلاح ساختار‌های اقتصادی و تسریع در اجرای برنامه‌های توسعه‌ای اقدام نشود، فردا هزینه‌های بیشتری برای جبران عقب‌ماندگی‌ها پرداخت خواهیم کرد؛ قطعا تحقق رشد ۸ درصدی نباید تنها در حد آمار و ارقام باقی بماند، بلکه باید در زندگی مردم، در افزایش اشتغال، در بهبود تولید و در رونق کسب‌وکار‌ها نمود پیدا کند. از این‌رو ما در مجلس به عنوان نماینده مردم با استفاده از ابزار‌های قانونی و نظارتی خود تمام تلاش خود را جهت اجرای درست قانون پیگیری خواهیم کرد.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۶ آبان
امروز دوشنبه ۲۶ آبان
امروز دوشنبه ۲۶ آبان
امروز دوشنبه ۲۶ آبان