تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
افراد چاق مجاز به مصرف چه نوع آجیل‌هایی هستند؟

مصرف آجیل برای این افراد ضروری است

مهدی میرغضنفری، متخصص فیزیولوژی می‌گوید: افرادی که دارای مزاج سردترند غالبا افراد چاقی هستند که باید از مواد غذایی پرانرژی و کم‌حجم مانند انواع آجیل و خشکبار همچون کشمش، پسته، بادام، توت و مویز بیشتر استفاده کنند.

کد خبر: ۱۸۱۷۳۲
۱۳:۳۴ - ۲۶ اسفند ۱۴۰۳

مصرف آجیل برای این افراد ضروری است

دیدارنیوز: یک متخصص فیزیولوژی می‌گوید: افرادی که دارای مزاج سردترند غالباً افراد چاقی هستند که باید از مواد غذایی پرانرژی و کم‌حجم مانند انواع آجیل و خشکبار همچون کشمش، پسته، بادام، توت و مویز بیشتر استفاده کنند که البته بادام، مویز و کشمش دارای بیشترین خواص و کمترین عوارض برای سردمزاجان هستند.

از دیدگاه طب سنتی، بیشتر مغز‌های آجیلی همچون پسته، گردو، بادام زمینی، بادام هندی و تخمه آفتابگردان، دارای مزاج گرم و خشک هستند و فقط تخمه کدو و هندوانه مزاج سرد دارند و البته بادام درختی نیز مزاج معتدل رو به گرم دارد.

به اعتقاد متخصصان طب سنتی، مصرف شیرینی جات و مغز‌های آجیلی با مزاج گرم در فصل سرما و زمستان مناسب هستند، اما با شروع فصل بهار و گرم‌تر شدن هوا استمرار در مصرف آن‌ها برای افرادی که دارای مزاج گرم و به خصوص خشک هستند بیشترین مشکلات را ایجاد می‌کند. جوش‌های پوستی، خارش و خشکی پوست، سردرد‌های کششی، تحریک پذیری و یبوست از این جمله اند.

مصرف ضروری آجیل برای افراد سردمزاج

سیدمهدی میرغضنفری، متخصص فیزیولوژی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ارتش در گفتگو با خبرآنلاین می‌گوید: برای افراد با مزاج سرد به دلیل اینکه دارای متابولیسم پایین و کم‌انرژی هستند، مصرف مواد غذایی با انرژی بالا، مفید و در برخی موارد ضروری است. افرادی که دارای مزاج سردترند غالباً افراد چاقی هستند که باید از مواد غذایی پرانرژی و کم‌حجم مانند انواع آجیل و خشکبار همچون کشمش، پسته، بادام، توت و مویز بیشتر استفاده کنند که البته بادام، مویز و کشمش دارای بیشترین خواص و کمترین عوارض برای سردمزاجان هستند. این متخصص در رابطه با میزان مصرف این مواد غذایی در سایر مزاج‌ها معتقد است افراد با مزاج‌های گرم بهتر است در مصرف این نوع آجیل و خشکبار زیاده روی نکنند. زیرا ممکن است با مصرف زیاد و هر روزه آن‌ها با عوارضی همچون بالا رفتن حرارت بدن و صفرا در خون و ایجاد جوش‌های پوستی مواجه شوند.

شیرینی و حلوا‌های مغزیجات هم مزاج متفاوتی دارند

علاوه بر مغز‌های اجیلی، شیرینی جات نیز بسته به مواد تشکیل دهنده و چاشنی‌هایی که در آن استفاده می‌شود مزاج‌های متفاوتی دارند. شیرینی گردویی و حلوا‌های تهیه شده از مغز‌ها و شیرینی جات زنجبیلی دارای مزاج گرم تری نسبت به سایر شیرینی جات هستند و لازم است بدانید نوع چاشنی‌های مورد استفاده مانند: دارچین، کاکائو، زنجبیل و... درجات مختلف گرمی را ایجاد می‌کنند و از نظر مواد مغذی فقیرند. اغلب حلوا‌های پسته، گردو یا هویج که از ترکیب چندین نوع مغز آجیلی تهیه شده اند یا هر کدام به تنهایی، از یک مغز درست شده اند، به دلیل دارا بودن ارزش تغذیه‌ای مناسب، نسبت به سایر شیرینی‌ها برای کودکان مناسب هستند، اما به دلیل کالری بالایی که دارند افراد بالغ باید مصرف آن را به حداقل برسانند.

تدابیر رهایی از علایم گرمی تنقلات

با توجه به طبع گرم شیرینی جات و مغزیجات، احتمال ازدیاد اخلاط گرم در بدن زیاد شده و برای رهایی از علائم گرمیجات، استفاده از ماءالشعیر طبی توصیه شده است. جو را به مدت ۲۴ ساعت بخیسانید و با۲۰-۱۵ برابر آن آب، روی حرارت قرار دهید، به محض شکفته شدن جو، آن را از روی حرارت برداشته و بلافاصله آب روی آن را صاف کنید و چندین بار در روز مصرف کنید.

کاهو با شربت سکنجبین و مرکبات نیز با توجه به اینکه دارای مزاج سرد و ترند گزینه مناسبی برای رفع فوری گرمی ناشی از مصرف تنقلات و گرمیجات هستند.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد