تیتر امروز

سید عباس نبوی: مسئول اجرای قانون اساسی رئیس جمهور است/ عباس معینی: رئیس جمهور با کدام اختیار می‌تواند مسئولیت اجرای قانون اساسی را پیگیری کند
در مناظره با موضوع بررسی تطبیقی پیش نویس قانون اساسی با قانون مصوب مطرح شد (قسمت دوم)

سید عباس نبوی: مسئول اجرای قانون اساسی رئیس جمهور است/ عباس معینی: رئیس جمهور با کدام اختیار می‌تواند مسئولیت اجرای قانون اساسی را پیگیری کند

قسمت اول مناظره سیدعباس نبوی و عباس معینی در موضوع "بررسی تطبیقی پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ با قانون مصوب - تحدید قدرت" در هفته قبل منتشر شد و قسمت دوم مناظره را می‌توانید ببینید و بخوانید.
ترامپ در حاشيه خلیج‌فارس/ ارزیابی مثبت از دور چهارم مذاکرات/ فرق برجام اوباما با برجام ترامپ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ در حاشيه خلیج‌فارس/ ارزیابی مثبت از دور چهارم مذاکرات/ فرق برجام اوباما با برجام ترامپ

این نود و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
محمدامیرقدوسی: چه کسی اجازه تحکم در مساله حجاب را به «رسایی» داده/ تقابل عرف و شرع هیچ وقت حل نشد/اجبار در دین بحران‌زاست
تحلیل اظهارنظرها درباره ارسال پیامک های حجاب با یک حقوقدان و استاد دانشگاه:

محمدامیرقدوسی: چه کسی اجازه تحکم در مساله حجاب را به «رسایی» داده/ تقابل عرف و شرع هیچ وقت حل نشد/اجبار در دین بحران‌زاست

ارسال پیامک های حجاب برای مردم در برخی از استان‌ها بهانه ای شد تا در نخستین برنامه از سلسله برنامه "تیتر" به سراغ محمدامیر قدوسی، حقوقدان و استاد دانشگاه برویم و آنچه تا به امروز اتفاق...
خدابخشی به دیدار رده بندی رفت

لیگ کاراته وان‌ چین؛ گلشادنژاد و اباذری فینالیست شدند

در دومین روز لیگ جهانی کاراته وان چین، گلشادنژاد و اباذری فینالیست شدند و خدابخشی به دیدار رده بندی رفت.

کد خبر: ۱۸۱۶۸۵
۱۸:۱۶ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۳

لیگ کاراته وان‌ چین؛ گلشادنژاد و اباذری فینالیست شدند

دیدارنیوز: دومین روز لیگ جهانی کاراته وان چین، امروز با فینالیست شدن گلشادنژاد و اباذری و راه یابی خدابخشی به دیدار رده بندی ادامه یافت.

به نقل از سایت فدراسیون کاراته، در ادامه دومین مرحله لیگ برتر جهانی که از روز گذشته (جمعه ۲۴ اسفندماه) در شهر هانگژو چین در حال برگزاری است، امروز نمایندگان وزن ۶۱ کیلوگرم بانوان و ۸۴+ کیلوگرم مردان موفق شدند به فینال راه یابند و کاراته کا وزن ۸۴- کیلوگرم هم به دیدار رده بندی رسید.

نتایج کسب شده در دومین روز مسابقات بدین ترتیب است:

در وزن ۶۱- کیلوگرم، در مرحله گروهی، جدول ۱، آتوسا گلشادنژاد ابتدا ۲ بر صفر فاطمه ناز ینین از ترکیه را برد. سپس ۸ بر صفر رونیکا کوزنتورزکا از مقدونیه را مغلوب کرد و در بازی سوم هم به برتری ۵ بر صفر مقابل نینا رادیژنویچ از سوئیس رسید تا از مرحله گروهی صعود کرده و به دور یک چهارم نهایی راه یابد.

در این مرحله گلشادنژاد ۲بر یک وفا محجوب از تونس را مغلوب کرد و راهی دیدار نیمه نهایی شد. در نیم نهایی با برتری ۳ بر صفری که مقابل مریم آجاری از بلژیک بدست آورد به فینال این وزن راه پیدا کرد.

در وزن ۸۴+ کیلوگرم:در مرحله گروهی، جدول ۶، صالح اباذری ۲ بر یک توانست انس بوستانزیک از بوسنی را شکست دهد. در ادامه ۴ بر یک از سد تراوت کانگتونگ از تایلند گذشت و در بازی سوم ۵ بر صفر میشله گیسلاندی از ایتالیا را برد تا با سه پیروزی مقتدرانه راهی مرحله یک چهارم نهایی شود.

اباذری در مرحله یک چهارم نهایی با توجه به عدم حضور فورکان کایالی ترکیه ای، برنده تاتامی شد و به دیدار نیمه نهایی راه یافت. او در این مرحله ۶ بر ۳ موفق شد طا‌ها طارق حمدی مصری را مغلوب کرده و فینالیست شود. اباذری فردا برای کسب مدال طلا به مصاف مرابی گلاشویلی گرجستانی می‌رود.

در وزن ۸۴- کیلوگرم:در مرحله گروهی، جدول ۱، مهدی خدابخشی در اولین مبارزه مقابل متئو فیوره از ایتالیا به تساوی صفر بر صفر رسید. سپس ۳ بر صفر والری سونیخ از اوکراین را شکست داد و در بازی سوم سوم ۶ بر یک از سد فابین هیوآکیومن از شیلی گذشت تا با ۲ برد و یک تساوی راهی دور یک چهارم نهایی شود و به مصاف کنستانتینوس از یونان برود.

او در این مرحله ۲ بر صفر کنستانتینسون از یونان را برد و راهی دیدار نیمه نهایی شد. او در این مرحله در حالی که مقابل یوسف بدوی مصری تا ثانیه‌های پایانی یک بر یک مساوی بود، از ناحیه زانو دچار آسیب دیدگی شد تا حریف مصری از فرصت استفاده کرده و ۳ امتیاز کسب کند و با نتیجه ۴ بر یک پیروز تاتامی شود.

با این نتیجه خدابخشی به دیدار رده بندی رفت و فردا برای کسب مدال برنز به مصاف برایان تیمرمانز از هلند خواهد رفت.

دیگر نماینده وزن ۸۴+ کیلوگرم، در مرحله گروهی جدول ۵، سجاد گنج زاده ۴ بر ۳ موفق شد سیمونه مارینو از ایتالیا را مغلوب کند. در ادامه مقابل فورکان کایالی از ترکیه به تساوی ۶ بر ۶ رسید و در بازی سوم هم ۴ بر ۳ رودریگو روخاس از شیلی را شکست داد و با دو پیروزی و یک تساوی در جایگاه دوم گروه خود قرار گرفت و از صعود به مرحله حذفی بازماند.

در وزن ۶۸- کیلوگرم، در مرحله گروهی، جدول ۱، مبینا حیدری در اولین دیدار به تساوی صفر بر صفر مقابل کانینا ناگای از ژاپن رسید. سپس ۲ بر یک سودنور اکسوی از ترکیه را از پیش رو برداشت و در ادامه یک بر صفر نتیجه را به نیسرین بروک از مراکش واگذار کرد تا با یک برد، یک مساوی و یک باخت از راهیابی به دور بعدی باز ماند.

این مسابقات با حضور ۳۸۱ ورزشکار از ۶۸ کشور در حال پیگیری است.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت